Cafea cu aroma de femei-38
Raspunsuri - Pagina 5
belutza spune:
ina, am intrebat si eu de un sos alb acu cateva zile si .. nimic. asa ca am facut cum stiam eu si au iesit super.deja imi ploua in gura.
dar daca vrei cu sos alb da-i un search pe google ca sunt o gramada.
belutza
Maadi spune:
Buna fetele, hai ca dau si eu o cafea, ciocolata, ceai,... ca merge. Vad ca pizza a fost azi pe saturate. Eu mai am briose cu afine si ciocolata si 3 clatite.
Asa ca sunteti binevenite toate.
belutza spune:
quote:mersi. chiar stau in pat . ei , nu pot sa zic ca-s pofte , dar am mancat asa bine si parca ar merge si-un desert ca sa fie perfect
Originally posted by Maadi
Belutzo esti servita la pat.
Tot mai ai pofte?
belutza
ina78 spune:
Penne cu sos alb cu ciuperci... Am gasit ceva pe net. Insa improvizez eu ceva. As chiuli de la cursuri sa-mi fac.
eu - Ina
- puiutul meu
slimatei spune:
quote:
Originally posted by wonderful
'Neata?!La 12,30!Dormisi pana acuma?De fapt,ce ai de facut?Dormi sa fii odihnita ca ai nevoie de asta.Ca sa fii surazatoare cand iti vine omul tau.Am citit ce ai postat la 37 in legatura cu asta.Lasa ranza,adica orgoliul deoparte,din cand in cand,si alinta-ti-l,ca si ei...e oameni.
W
scrisesem imediat dupa un mesaj...dar l-am sters ca venise dusmanu' la masa noi asa ne alintam
esenta era ca eu il respect si il ador...Doamne fereste.. cum n-as putea..cand el e totul pt. mine...mi se ofera si dedica intru totul... cum sa nu-l alinti si sa nu-i zambesti cu dintii..citez, aida..
doar ca sunt un pic egoista si geloasa(nu pt. femei...pt timpul care tb sa si-l petreaca cu mine)mai ales ca de un timp bun locuieste cu noi si frate'su..beh
si mai subliniez ca daca il las sa-si faca de cap..cu hobbi-urile lui..uita ca mai are femeie..dar asta nu inseamna ca nu-i las si libertatea sa..doar ca-i mai tai din aripi..sa nu zboare...
Stefania X 2
mergem pe 35+
...amr..max-5sapt...www.flickr.com/photos/13068460@N06/sets/" target="_blank">foto
wonderful spune:
quote:
Originally posted by aidaciolac
Si eu vreau o masina de spalat care sa adune rufele de prin casa si dupa ce le spala sa le si usuce , impatureasca si puse frumos in dressing
Ca sa nu mai zic de o ghiuveta cu vointa proprie care sa spele cand vede ceva in ea
Aida - mama de pisica mica.
nov2006 , vara2007 , septembrie2007
Matza Emma in actiune
Mey,sunteti mai puturoase ca mine.
,nu vrei?
. chiar mi-era pofta de ceva dulce . eu aleg clatitele si un ceai 
.