Cafea cu aroma de femei-38

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns wonderful spune:

...da,si paru' de cotoi slabeste!
N-o crede pe Ina,ea iti ia apararea din interes,no auzi cum...miorlaia de foame?
Ma lasati sau nu sa fac curat?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ina78 spune:

Numai sa stinngi tigarea inainte.

si sa stii ca nu-mi mai e foame... m-am lipit de ceva bun.

eu - Ina

- puiutul meu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns belutza spune:

eu dac-am fumat 3 tzigari in viata mea e bine . si alea de curiozitate . cre`ca de-asta ma mentzin si nu ma ingrash

belutza

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by wonderful

...da,si paru' de cotoi slabeste!
N-o crede pe Ina,ea iti ia apararea din interes,no auzi cum...miorlaia de foame?
Ma lasati sau nu sa fac curat?

W

eu am terminat curatenia , am dat drumu la masina de spalat , am facut si baie ... si acu` stau in patutz .. of ca bine mai e ..si am chef de tastat , dar cu cine ??!!

belutza

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aidaciolac spune:

quote:
Originally posted by wonderful

Aido,mama,ce sa-ti fac, daca hamesitele astea,cum aud de mancare parca da strechea in ele?Rontaie la morcovi si spune-ti ca-i pizza.Io am mancat 2 cafele si cateva tigari,asa ca-s f. satula.

W

Io mi-am facut o salata regeasca cu permise si acum ma duc sa mai bag niste tigari si

Vad ca ati scris mult , cand ma intorc va citesc

Aida - mama de pisica mica.

nov2006 , vara2007 , septembrie2007

Matza Emma in actiune

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns wonderful spune:

Am terminat curatenia,urmeaza actu' 2:bucataria.
Aido,sa-ti fie de bine,io nici acuma n-am mancat nimic.Astept pizza care nu se face singura.Vreau un aragaz care sa faca mancare singur.Japonezii aia inventeaza toate kk numa' asa ceva nu.

Mergi la inceput

Si aspiratorul care aspira singur, nu?

Si eu astept... dar cred ca mai avem de asteptat. Sa ne multimim cu masinile de spalat rufe si cele de vase...

E deja 14.30 si eu inca n-am terminat treaba... Offf. Ce zi aglomerata... desi e mai buna decit multe altele.

eu - Ina

- puiutul meu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aidaciolac spune:

Si eu vreau o masina de spalat care sa adune rufele de prin casa si dupa ce le spala sa le si usuce , impatureasca si puse frumos in dressing
Ca sa nu mai zic de o ghiuveta cu vointa proprie care sa spele cand vede ceva in ea

Aida - mama de pisica mica.

nov2006 , vara2007 , septembrie2007

Matza Emma in actiune

Mergi la inceput

haideti mai repede cu treburile ca ma plictisesc . v-astept...

belutza

Mergi la inceput

Offf... puturoase mai sintem. Aia nu, ailalta nu... Desi la 20-20.30 cind ajungem acasa, in ultima vreme, as minca si m-as baga in pat. Dar teancul de vase s-ar aduna, s nu mai spun ca trebuie sa ai ce sa maninci (sa gatesti, sa cumperi, sa incalzesti)...

Stiti ce vreau eu sa maninc... paste sau penne cu cascaval si... nu mai stiu cu ce. Parca n-as vrea cu sos... sau poate un sos alb... Aveti vre-o reteta? vre-o combinatie?

eu - Ina

- puiutul meu

Mergi la inceput