Suceava! (20)

Raspunsuri - Pagina 22

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ilincalif spune:

fetele cochetele,
eu acasa nu mai am internet de o saptamina... banditii astia inlocuiesc cablul cu unul cu fibra optica si nu stiu ce mama lor nu le iese la conexiuni.. stau si astept, nu am incotro !

acu sint la munca !!!! prima zi de scirbici ! vreau acasaaaaaaaaaaa ! VREAU LA MAIMUTZUL MEU !

ieri am sarbatorit doi ani de zamfiruc minunat... cu tort cu luminarica, cu Multi ani traiasca si petrecerea aferenta.. azi o sa avem partea a doua de petrecere, ca nanutza nu a reusit sa ajunga ieri, asa ca o luam de la capat !
stiu ca am restanta cu pusul pozelor promise, dar iaca mai fac o promisiune : cum termin sesiunea pun poze proaspete, aveti rabdare pina pe/dupa 19 februarie, ca atita vreme cit is in sesiune nu-mi vine a ma apuca

zamfiruc va pupaceste, e o minune mica, zgomotoasa dar minunata... tot nu-mi vine sa cred cum au trecut deja doi ani... prea repede au trecut, nu-i corect ! hi-hi

tineti-mi pumnii miine si poimiine (duminica mai tare ca e examenul mai greu)

pupici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ilincalif spune:

nu ma pot abtine :

GLUMA ZILEI

Un turist evlavios merge pe munte si se intalneste cu un urs... Nestiind ce sa faca, incepe sa se roage tare:

Doamne, Te rog sa dai ursului ganduri crestine!!!! ...La care ursul isi impreuneaza labele si zice:

Doamne, binecuvanteaza aceasta masa.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Alice987 spune:

Buna ziua!imi puteti spune unde are cabinet d-na Tataranu si daca e medic bun(cele ce ati fost la ea).stiti cumva si cat costa o ecografie de sarcina normala la ea sau la alte doctorite bune?

11+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carmen spune:

La Multi Ani! Zamfiruc nazdravan. Sa fii sanatoasa si cuminte ca sa mai aiba mami curaj de un bebe.
LA Multi ANi!Matei e deja un an de cand ne-am bucurat de venirea ta pe lume. Sa fii sanatos si voinic. Numai bucurii sa ai in viata.

carmen & ana (04.11.2002) & daria (22.12.2004)
Regretul zilei de ieri si grija zilei de maine ne fura bucuria zilei de azi.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Alice987 spune:

nu ma ajuta nimeni? stiti cumva daca doctorita Coca are si ecograf la cabinetul particular?eu sunt cam in aer

11+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns emushi spune:

Inca o data LA MULTI ANI Zamfirucului, cu pupici multi..si pupam si mamica de Zamfiruc, ramasa fara internet si exilata la serviciu...

Si mai pupam si un Mateias motzat care face azi un anisor...si pe meg , asteptam ceva vesti...ce-a ales Matei la taierea motului?

Alice, cab dr Tataranu e (aproximativ) vis-a-vis de Tribunal...sau cum s-o mai chema acum (rusinica sa-mi fie ca nu stiu); eco nu mai stiu cat costa, probabil in jur de 30 lei, am impresia ca e si in functie de varsta sarcinii; am un nr de telefon, sper ca mai e valabil - 521226 pt programari. E un medic f bun, eu am f mare incredere in ea... sarcina usoara!

http://www.pagina-mirunei.piczo.com
Am implinit 2 ani...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Laura25 spune:

Va rog sa continuati in capitolol nou Suceava(21)

Laura de shtrumphi gemeni, Bianca Andreea si Rares Mihai (13.06.2005)

Fotografiile noastre
Filmulete cu shtrumphi

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=77878" target="_blank">Poveste cu shtrumphi , Cugetari gemene

Mergi la inceput