Racusori, la apel! (31)

Raspunsuri - Pagina 19

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns MirelaV spune:

cris, te pierdusem
miki, sper k ai ajuns ok.
nite nite all..

MirelaV
pupicei pe burticei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns preda_vicky spune:

Buna dimineata. Dau o fierbinte, inainte sa ma apuc de treaba, doar incepe o noua saptamana.
Miki, ai ajuns cu bine? Cum a fost zborul, pe vantul asta?
Va pe toate si va las sa va incalziti la cafea.

http://community.webshots.com/user/viki39

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MirelaV spune:

neata
viki, multumesc de cafea. e super bine venita pe frigul si vantul asta. am avut o noapte de .... la 3 nu dormeam...am avut insomnii. intr-un final am reusit sa adorm si ma trezeam de fircare data sa ma intorc...ba k mi-a amortit mana...ba k batea vantul.. asa k atunci cand a sunat ceasul...ma uitam uimita la el si nu pricepeam ce se intampla.
in schimb...cand am ajunj la birou...am primit admiratiile unui domn. era cam in varsta dar cred ca sincer dar la cat eram de inghetata.... numai bine nu aratam probabil
o zi si o saptamana minunate va doresc. pupici si ne auzim later

MirelaV
pupicei pe burticei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns M&M spune:

Neata!!! eu is acasa, m-am hotarat de la mine putere sa nu ma duc azi, avand in vedere ca sambata is de garda...Aaa...si cel mai important, azi se dezinfecteaza sectia, cica....
Vicky, multam de cafelutza, bine venita pe o astfel de vreme. La mine a inceput chiar sa fulguiasca.

Cristina
" O data ce ai zburat, vei pasi pe pamant cu ochii atintiti spre cer" - Leonardo Da Vinci

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns canne-marie spune:

Neata fetele.
Eu am avut o saptamana ( trecuta ) foarte plina si incarcata.A fost bunica sotului internata si a trebuit sa ne ducem seara de seara la ea la spital.Iar ieri am dus-o acasa,deci groasnic.Ne-am saturat si eu si soata sa plecam wek de wek,mai vrem sa stam si acasa.Cred ca de wek asta nu mai plecam,uraaaaaaaaaaa.Asa ca mai stau si eu pe acasa,prin Bucale.
Acum sunt cam nervoasa,pt.ca mi-am uitat ochelari home si ma cam freaca monitorul asta la ochi.Am plecat de acasa ffff grabita ca era si 20 si noi nu plecasem inca.Asa ca o sa ma cam chinui azi,fara ochelari.Sper satreaca ziua mai repede.

Fetele va ;cesc pe toate fara exceptie .
AAAAAAAAAA si pe puiutii vostiri la fel,multi si lor.

annes

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gbutucica spune:

Ziua buna ! nu am intrat de ceva vreme. mi-a fo dor de voi , sincer.

Am cetit asa un pic, ca ramasei in urma.we ocupat (musafiri)
si nu am scris din lipsa de timp si net la sv
va pup pi toate...

Giani 25+ ca am dovada
o fi chiar baiat?

Mergi la inceput

Annes, nu mai fi nervoasa ; nu face bine !!! Cum se simte bunica sotului ???
Giani, e clar, dam dependenta!!! Cum merge sarcina???
Fetelor, eu am o durere de cap groaznica!!!

Cristina
" O data ce ai zburat, vei pasi pe pamant cu ochii atintiti spre cer" - Leonardo Da Vinci

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns canne-marie spune:

Cristina multumesc.Se simte bine,numai ca a fost o problema la spital,doctora i-a facut externarea pt.sambata si vineri noaptea i s-a facut rau,din cauza unei asistente care i-a dat o pastila in plus pt.tensiune.Ea avand tensiunea 12 - 13 asa o are bunica,i-a scazut la 9 si a fesinat,lovindu-se fff tare la cap si la mana,cand a cazut.Deci iti dai seama ce fete am facut sambata cand am vrut sa o luam acasa.Dar in fine a trecut, la consult nu a avut nimic si acum este acasa la ea,bine.

annes

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by canne-marie

Cristina multumesc.Se simte bine,numai ca a fost o problema la spital,doctora i-a facut externarea pt.sambata si vineri noaptea i s-a facut rau,din cauza unei asistente care i-a dat o pastila in plus pt.tensiune.Ea avand tensiunea 12 - 13 asa o are bunica,i-a scazut la 9 si a fesinat,lovindu-se fff tare la cap si la mana,cand a cazut.Deci iti dai seama ce fete am facut sambata cand am vrut sa o luam acasa.Dar in fine a trecut, la consult nu a avut nimic si acum este acasa la ea,bine.

annes

Of!!! Ma bucur ca au trecut toate si ca este bine bunica...

Cristina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns july_g spune:

Hello fetele!
Va pup pe toate si cer iertare pt lipsa! Am fost ciufuta rau zilele astea.
Azi am inceput si serviciul, sunt treaza de la 5.30 dar se pare ca s-a descurcat consortul destul de bine cu Liana. Uitasem cata galagie si ce obositor poate fi la serviciu.
Va pupez si sper ca maine sa fiu mai odihnita

http://community.webshots.com/album/560881623gNmLdS

Mergi la inceput