Racusori, la apel! (31)
Raspunsuri - Pagina 18
RamonaD spune:
Fetelor va pup:)Imi cer scuze ca de oboseala alaltaieri am uitat-o pe Cristina...ooofff,iarta-ma;d-aia ma feresc eu cat pot sa nominalizez ;stiu ca-s o repezita si-o uituca!
Annes...oferta suna cam asa-750 ron+bonuri de masa.Mi-au adus oameni pe raion...suntem 9 acum(de la cinci)...sunt fericita!E-adevarat ca la-nceput nu stiu de capul lor,dar sper sa prinda repede si sa trec cu bine de sarbatori!![]()
Mire,harnicuta mai esti...nu treci si pe la mine?!Cat despre vizite si iesit pe vremea asta....zbarrrmi-e frig...ma stropesc toata si nu-mi place!!!
Vicki...deci iti place tortul de ciocolata?Mie imi plac tartele cu struguri cel mai mult dintre prajituri!Aoleuuu!Cine m-a pus sa citesc la tine???A propos...am 69 kg.Si sant cam balonata acum,in perioada asta,ca-s in zilele alea;cred ca as cantari mai putin .Sunt pe drumul cel bun si-s mandra de mine;daca veti vorbi toata perioada asta despre mancare p-aici nu stiu ce-o sa ma faccc!
Va pup!
Ramona,mamica lui Cosmin-Alexandru
"No need to run and hyde/ it's a wonderful,wonderful life..."
M&M spune:
AM aparut si eu , intr0un final
Miki, drum bun!!! Sa ajungi cu bine.
Mire, vizita placuta!!!
Vicky, LA MULTI ANI LUI DANI!!! Ai zis ceva de tort cu frisca??

Missy, 
July,
si Lianei, poate ca se mai cuminteste,,,,![]()
Geo, pate ca MOs NIcolae are grija de tine anul asta!!!!
Ramona,
si mie mi se mai intampla sa uit ....Nu suntem perfecti..
Cristina
" O data ce ai zburat, vei pasi pe pamant cu ochii atintiti spre cer" - Leonardo Da Vinci
mikiriki spune:
Vicky La multi ani lui Dani!!! sa-mi pastrezi o feliutza de tort
Mire vizita placuta. din pacate aduc frigul ...brrrr
Criss multumesc. ai reusit sa te odihnesti?
Eu nu mai stiu ce sa fac. Ma plictisesc acum
In noaptea asta dorm la noi prietena mea cu prietenul ei si catzelul Struppi-prietenul lui Balu. Pe la ora 20 ajung si cica trebuie sa bem o sticla de sampanie ( au mai ramas sticle de la soatza cum mi-a adus din Franta) sa sarbatorim plecarea mea acasa si nefericirea ( io am zis fericirea
) lor.
Merg sa ma mai joc putin cu misterul
Miki
mikiriki spune:
Buna dimineatza.
Va servesc
si croissante proaspat cumparate ![]()
Mire multumesc pt msg. 

trimit sms cand ajung acasa.
Vicky o sa primesti si tu sms
daca tot am nr tau
Va doresc o Duminica minunata si o saptamana frumoasa.
Pupici
Miki
M&M spune:
Neata!!! MIki, multam de cafelutza!!!! Drum bun si poate reusim sa ne ve
dem cand vii !!!
Cristina
" O data ce ai zburat, vei pasi pe pamant cu ochii atintiti spre cer" - Leonardo Da Vinci
preda_vicky spune:
Buna dimineata. Miki, esti gata de zbor? Ai reusit sa inchizi geamantanul
? Te asteptam cu drag in Bucuresti
!
Ramona, buna oferta, ti l-as fi trimis pe Adi al meu, dar lui tb sa-i gasesc un serv. de noapte, ca de la 7 la 16 sta cu Dani. Si cu prietena lui, mai nou
... Felicitari pt. cele 69 kg
.
Mire, tortul lui Dani nu va avea frisca, doar blat de cacao si crema de vanilie cu multe, multe fructe. Si struguri o sa aiba, Ramona
! Iar pe margini fulgi de cioco
!
Ma supara vremea de afara
, am chef sa mai ies la plimbare cu Dani, si nu pot pe vantul asta
! De maine iar casa-servici si servici-casa. Pana sambatata viitoare cand il vom serba pe Dani, iar duminica vom avea alt rand de musafiri, e Sf. Ecaterina si e ziua lui socrela
. Asa ca o vom tine tot intr-o petrecere
!
Va
pe toate!
http://community.webshots.com/user/viki39
mikiriki spune:
Gata gagici. Imediat ajunge socrul si-am plecat in Köln la aeroport. Va pup pe toate. O sa-mi fie dor de voi.
Multumesc pt urari
Mii de pupici
Miki
MirelaV spune:

buna cafeaua!
eu m-am trezit la 10 azi. ce bine a fost. si ieri mi-am facut de cap. sambata viitoare lucrez 
miki, ai grija de tine!
viki, stai in casa k abia se facu' kupilu' bine si de il scoti acum pe vantul asta...cica bate cu 40km/h....
cris, pe unde esti?
ramona, nu vin la curatenie. acasa fac k n-are cine...
si oricum nu imi place sa imi faca altcineva. mai ales la mancare is fitoasa. la curatenie...cred ca accept
doritori? ![]()
azi nu ies nici pana la usa...
cine mai bea o cafea la ora asta cu mine?
pupici si o zi buna va doresc!
MirelaV
pupicei pe burticei
M&M spune:
Mire, am fost la casuta sa facem curat, apoi la socrii...![]()
Cristina