Racusori, la apel! (31)
Raspunsuri - Pagina 16
MirelaV spune:

azi am ajuns acasa la 4. mai bine. plouaaa...of of.
fac o supa si ma duc pe la prietena mea. am o stare aiurea tare .. nush ce m-a apucat. adika stiu..dar ignor eu ![]()
geo, de craciun stau acasa si ajung si pe la mama o tura mica. eu de obicei de craciun asta fac. si pe 27 decembrie
catre germania pana pe 5 ianuarie. cam astea sunt planurile. si eu sper sa ne vedem anul asta. cum am mai zis, nu tine numai de mine..si acum nici vremea nu tine cu noi.
MirelaV
pupicei pe burticei
RamonaD spune:
Va pupic pe toate si cele carora iubesc atat de mult ornamentele/globurile le fac o oferta de serviciu.Va bagati?:)
Fug ca am ff multa treaba...aveti grija de voi si de cei dragi!
Pup Mire,Vicki,July,MIssy,MIki,Annes si Georox!
Ramona
"No need to run and hyde/ it's a wonderful,wonderful life..."
M&M spune:
Am sosit su\i eu acu 30 de minute de la serviciu!!! Ma duc sa fac o baie si sa ma bag in pat, sunt franta!!! Asa ca Vicky, nu esti singura care te culci odata cu gainile...![]()
O seara buna tuturor!!!
Cristina
" O data ce ai zburat, vei pasi pe pamant cu ochii atintiti spre cer" - Leonardo Da Vinci
MirelaV spune:
hac, am baut o cana de vin fiert 
cris, odihna placuta. curand ma duc si eu. pe mine m-a cuprins melancolia .. ascult muzica de...
MirelaV
pupicei pe burticei
MirelaV spune:
Buna dimineata!
Poftiti la
. N-am mai dat-o eu demult. Ce-i cu voi toate lipsa?
La apel!
O zi buna va doresc. Pupici
MirelaV
pupicei pe burticei
preda_vicky spune:
Buna dimineata,
la cafeaua facuta de Mire. Buna cafea
, esti buna de maritat
!
Am fost sa "testez"piata, sa vad unde voi comanda tortul pt. ziua lui Dani. Acum sa vad la ce cadou ne hotaram, Lego cu pirati sau roboti Tranformers
. Vom vedea, mai avem timp pana sapt. viitoare.
fetele si va doresc wk placut!
http://community.webshots.com/user/viki39
mikiriki spune:
Vicky succes sa gasesti cadoul potrivit pt Dani
Misterul meu e bine. A scapat de tablete si injectii. Acum pot pleca linistita acasa ![]()
Miki
canne-marie spune:
la apel.
Mai Mire da ce
buna ai facut ! Cum era sa o prierd.
Mikiriki ma bucur tare mult,ca si-a reventi Misterul.
Ramona ce oferte ne faci ? I-a sa auzim.
Eu de sarbatori ,habar nu am unde voi merge,cred ca de Craciun la bunici sotului,iar revelionul inca nu avem planuri.Pana atunci mai e putin.
Fetele va 

pe toate fara exceptie.
annes
MirelaV spune:
Miki, ma bucur k pleci cu sufletul impacat. la ce ora ai avionul? duminica parca nu?
viki, ii faci tortul o forma anume?
anne, ma flatezi 
ma intorc la treaba....incepe week end ul ![]()
MirelaV
pupicei pe burticei