Racusori, la apel! (31)
Raspunsuri - Pagina 15
M&M spune:
Neata!!! Cafeaua este gata!!!
Eu sunt de garda azi, nu ma dati disparuta!!
Miki, ma bucur pentru Balu!!!
O zi buna tuturor!!!
Cristina
" O data ce ai zburat, vei pasi pe pamant cu ochii atintiti spre cer" - Leonardo Da Vinci
preda_vicky spune:
Buna dimineata.
Cris, garda usoara! Si multumim de cafea! Ref. la placinte, macar tie mai are cine sa-ti faca, mie nu
. Dar poate te gandesti si la mine cand o sa-ti faca tie mama soacra
.
Mire, si pe mine ma apuca depresiile cand se apropie sarbatorile. In primul rand tb facuta curatenia generala
si socrela prepara o multime de bunatati, totul culminand cu cozonacii si carnatii, de care nu avem voie sa ne atingem pana la Craciun

. Nu pot sa spun ce miros e in casa (de la cozonaci) si in balcon (de la carnati). La cat sunt eu de
, e un chin! In al doilea rand, vor fi primele sarbatori fara mama
. Nu stiu cum o sa pot asculta colindele lui Hrusca fara sa ma gandesc la ea
.
Miki, sigur mr. Balu se va vindeca.
sa se faca bine repede, pana pleci tu, ca sa stai linistita.
Mire, tu si cu Liana ce bantuiti noaptea! La asa matusa asa nepoata
. Cred ca ar tb sa te muti la Galati, sa mai prinda si July cate un pui de somn
!
Eu va
si va doresc o zi buna.
http://community.webshots.com/user/viki39
MirelaV spune:

viki, tu zici k bantui noaptea? apai la 12 fara era noapte? io bantuiam azi noapte pe la 1 si ceva..asa k....
cris, asa matinala esti???? sper sa ai o garda usoara!
miki, ma bucur k balu e mai bine. te stresezi inainte de plecare? ne auzim la tel daca ajungi pe la bucuresti, dar sa ma suni din timp k io-s busy dom'le ![]()
viki, tineti post...ce visezi de pe acu' la cozonaci si carnati? ![]()
la munca cu mine
MirelaV
pupicei pe burticei
preda_vicky spune:
Mirela, pt. mine una 12 noaptea cu sau fara 15 min, tot noapte e. Marturisesc sincer ca din 15 sept. (si ma
) la ora 21 .30 sunt in lumea viselor deja. Eu, Dani si gainile
! Dar eu la 5 si un pic sunt in picioare, iar daca Dani nu doarme de pranz (nici eu, desi uneori tare as practica sportul asta
), dim. e zombie.
Visam la bunatati, ca vad ca pe forumul asta deja se vb de sarbatori, de preparate, de cadouri, de colinde, de ornamente pt. brad
! Am intrat si eu in atmosfera
!
RamonaD spune:
Vicki...cam ai dreptate,mai!Pai haideti pe la mine pe raion..sa vedeti modele frumoase de globuri,de beteala...brazi!Sa nu mai vorbesc de mosii de Craciun ,de jucarii,de plusuri!Pentru cei care vin la cumparaturi e frumos.pentru noi...bleah!Si-a dat demosia adjuncta mea si-am ramas singura.Suntem cinci oameni care stiu ce au de facut pe raion;luni mi-a venit o fata de la control final(cea care va stampileaza facturile la iesrire),desi habar n-are de nimic...e frumos !Cam arta inseamna pentru mine sarbatorile acum!
Miki,ma bucur s-aud vesti bune!![]()
Pup toate fetele si vorbim!:)
Ramona,mamica lui Cosmin-Alexandru
poze:http://ramonadihoru.hi5.com
"No need to run and hyde/ it's a wonderful,wonderful life..."
july_g spune:
Na seara fetele! Iertare ca nu am mai dat semne de viata. Liana are duracell nu numa in fundulet, ci si in coardele vocale!
Nu am avut timp sa citesc, is cumplit de obosita dar va pup pi tati!
http://community.webshots.com/album/560881623gNmLdS
preda_vicky spune:
Buna dimineata! Poftiti la
!
Ramona, as veni eu la tine la raion, dar nu cred ca dati gratis
!
Acum sunt in febra cautarilor, sapt. viitoare e ziua lui Dani si incerc sa gasesc un cadou potrivit. Stiu cam ce-si doreste el, asa ca nu va fi prea greu.
Inca mai sunt racita
, ma simt destul de rau
si nu am chef de nimic.
Asa ca va
pe toate si
sa nu va molipsesc
!
MirelaV spune:
neataaaaaaaaaaa
buna cafeaua viki, pup pt ea.
fug inapoi la ale mele k e 10 si mai nimik n-am facut
iulia, ce face domnisoara duracell?
MirelaV
pupicei pe burticei
canne-marie spune:
pe aici.
Neata fetele.Mamaaaaaaaa Ramona si eu as veni la tine in Selgros,dar esti tare departe de mine,eu stau in Drumul Taberei si pana la Selgros Berceni ,imi i-a o groaza de timp

.Eu sunt inebunita dupa globuri,siraguri de margele de toate culorile,beteala,stelute,etc.Cand intru in Carrefour si vad un raian plin cu toate cele ,nu mai imi vine sa plec de acolo.
Iubesc iarna,iubesc din suflet sarbatorile ei pentru ca este magica si mai ales daca ninge este totul feric.O NEBUNIE TOTALA ! ! !
Imi place sa am in casa mirosul bradului proaspat,mirosul cozonacilor iesiti proaspeti din cuptor,miroasul carnatilor si al fripturii aburinde.O nebunie nu alta.
Abia astept sarbatorile 

si mai ales concediul

.
Va 

'cesc pe toate cu mare drag.
annes
Georox spune:
Buna !
ma innebuniti cu globuri, sarmale, carnati, brazi si mai este pana atunci!Eu sunt innebunita dupa mirosul de brazi, iar daca nul trecut Sofia nu prea a priceput ce este cu bradul, presupun ca acum va fi atractia principala! Sa speram canu il va si daraa prea repede. Noi am cumparat de anul trecut globuri, beteala si alte cele si am ajuns la concluzia ca ne trebuie un brad foarte mare ca sa le punem pe toate. Bine a fost in colaborare si cu globurile de acum o suta de ani ale mele si ale mamei, dar a iesit frumos. Uite duminica ma duc acasa pentru vaccinul Sofiei si voi lua caseta cu Hrusca.
Ce sa va zic nou? Sofia adoarme SINGURA!Cu scanceli bineinteles, dar stie ca trebuie sa faca nani, fara leganat. Ma declar multumita, desi as prefera sa adoarma in tacere si mai repede, caci ii ia cam o ora de cand o pun in pat.Iar dimineata se trezeste la 9. Ceea ce e rezonabil. Stiti ce a mancat aseara? IAHNIE!!!Se pare ca nu a rezistat tentatiei de a gusta din bucatele mamei , chiar daca mancase inainte de a veni tati. Si a bagat mana in felia de paine unsa si s-a mozolit, dar era foarte incantata.
Astazi am inceput sa invatam cifrele! e prea devrreme? Sunt dusa de acasa, dar ce sa fac, trebuie sa ii dau mereu noi provocari. trebuie dusa la cresa, se cere singura. cand vede copii,e in extaz. Simte nevoia de comunicare cu copii de varsta ei, caci recunosc ca eu nu prea pot sa ma cobor mereu la mintea ei.
July , stai sa vezi ce se va intampla cand va mai creste putin Liana. Atunci sa te tii bine! Acum e doar inceputul! Sofia este la fel de activa cum a fost si in burtica. Acum trebuie sa alerg dupa ea ca sa ii pun pampersul, la masa se ridica in picioare, daca nu are ce sa faca, mentionez ca mananca cu jucarii, altfel nu are rabdare, tot timpul trebuie sa faca ceva... Asa ca intr-un fel ma asteptam, iar apoi sotul este de o energie debordanta comparativ cu mine. Deci, trebuie sa le fac fata!Pupici multi Lianei!
Cristina, Giani, Vicki, multumesc pentru aprecieri, dar cred ca este in totalitte meritul lui Doamne-doamne, pentru frumusetea Sofiei, desi nici parintii nu sunt chiar de lepadat. ![]()
![]()
![]()
Mirela, multumesc ca ai facut pozele publice!

Poate reusim sa ne vedem pana la sfarsitul anului!ce planuri ai de Craciun?Daca nu sunt indiscreta?...
Restul fetelor va pup! Si va doresc de pe acum un wk excelent pentru ca meritati!