Durerea unei pierderi de sarcina ( 47 )

Raspunsuri - Pagina 18

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns musettepink spune:

Ninia sunt asa f nervoasa,parca nu-mi revin!Sper ca zilele astea de week-and sa ma mai linistesca!Te pup!

Blueyes poate ar fi bine sa mai treci si tu pe la vreun consult, macar sa ti se confirme ca esti ok si apta de reproducere.Tin pumnii sa nu ai probleme.

Consi sanatate si sa fiti 3 pana la cununie!

Va pup pe toate si va doresc un week-and linistit si care sa ne aduca pace in suflet si de ce nu prospete gravide!

Visez la ziua cand voi fii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ninia81 spune:

Musette, , te cred ca esti nervoasa, dar totusi, ia partea buna a lucrurilor si gandeste-te ca bine ca ai descoperit ce se intampla si astfel vei reusit sa tratezi. Era mai rau daca traiai in incertitudine! O sa vezi ca o sa fie usor si nu mai e mult pana o sa iti implinesti visul de a fi...

Ninia
http://tt.lilypie.com/YoTbp2.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns slimatei spune:

consi, mirela,lau-meli, c.myry, teo, pepsi, ninia, musettepink...va multumesc de incurajari... de sfaturi si de ganduri

eu as vrea sa nu am ganduri ..dar ele vin... si multumesc lui DD ca se si duc...am zile cand sunt mai stresata si zile cand sunt plina de speranta... stiu ca nu mai e mult...oricum mai e aproape o luna...

multumesc si de urari ...anticipate sper totusi sa stea sa vina la termen...incerc sa-mi umplu timpul util si sa dorm cat pot..caci dupa nu se stie...

va urez la toate fara exceptii... multa fericire!

Stefania X 2mergem pe 35+...amr..max-5sapt...
www.flickr.com/photos/13068460@N06/sets/" target="_blank">foto

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Liana30 spune:

pusichet iubita imi pare sincer rau ca ne intalnim aici..chiar imi era dor de tine..dar nu vroiam sa te zaresc aici..iubita ce pot sa'ti spun decat stii tu vorba mea..capul sus si inainteee!!te pupp..

bree ma credeti ca nu am timp sa va scriu la toate in parte?
de 2 zile ma chinui sa fac un mesaj kilometricdar ba tipa grasu dupa mine..baaa vine unguru[proprietarul] pi la noi cu noi ideiica de cand am venit aci se chinuie sa faca un contract de inchiriere si nu'i iese baaa fugg la cumparaturiiba ies la plimbari pi sara..ba..ba...da bre baba adica io\s aia
in mare cam asa ma divertesc io pe'aci..deaia n'am timp sa va scriu la toate in parte..
aaaaaaaa si inca cevaaaaaaa...vreau sa va vad asaasa

Vreti sa faceti ceva? 5 euro pentru o viata!!

Putin cu putin se aduna marea...

"Nimic nu-i imposibil!"

Nasica

iote'i ca nu mai vin

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ninia81 spune:

Buna dimineata fetelor!
Va doresc tuturor o duminica frumoasa si cu cat mai mult soare!
Eu ma duc la plimbare sa profit de vremea asta frumoasa!

Ninia
http://tt.lilypie.com/YoTbp2.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miha74 spune:

Desi sunt off topic, imi permit sa postez aici acest link:

SUSTINERE SPECIALA PENTRU LEGEA MAMELOR : http://www.petitiononline.com/legemame/petition.html

Cum in curand vom fi...si sunt deja printre noi mamici si viitoare mamici merita incercat.

Va citesc din urma si va scriu un pic mai tarziu.

Miha

"Este de o mie de ori mai bine sa fii optimist si sa te inseli, decat sa fii pesimist si sa ai dreptate." (Jack Penn)

Mergi la inceput

Musette- draga mea, iti inteleg frustrarea, dar trebuie sa mergi inainte...capul sus
Imi permit sa iti spun ceea ce am inteles eu apropos de acest progesteron: probabil trebuie totusi sa iti faci analiza, chiar daca medicul ti-a zis ca nu e analiza elocventa pentru Z21, asa a zis si al meu, dar am facut si in Z23 si Z25 si Z27, pentru a vedea evolutia...si a fost tot timpul foarte mic. Cat despre endometru, eu am inteles ca acesta este o mucoasa care se formeaza de lungul unui cm si o eliminam la ciclu, iar consistenta si grosimea lui este intretinuta de acest progesteron. Deci lipsa de progesteron, endometru subtire, iar ovulul fecundat nu se poate prinde. Nu e bine sa fie nici foarte gros...
Eu asa am inteles de la un unul din doctori, si vrea sa iti spun ca mi-a facut si un desen...ca probbail ma uitam ciudat la el...
De aia se si prescrie progesteron imediat ce ai ramas insarcinata ca sa ajute endometrul sa tina ovulul. Fetelor, am inteles eu bine??? Ajutati-ma!
Probabil ca la tine, si chiuretajul a facut ceva ravagii pe acolo, dar nu te da batuta. Profita de wek-end si incarca-ti bateriile.

Ninia – ce bine ca ai iesit la plimbare, eu mi-am facut plimbarea ...la cumparaturi, iar acum sunt eu la cratita, fac o ciorba de vita cu bors...asa mi s-a comandat.

Catty – nu trebuie sa gandesti asa, poate ca si sotului tau ii este frica sa discute cu tine sa nu declanseze o criza, cel putin al meu asa face, evita anumite discutii apropos de acest subiect pentru a nu ma vedea pe mine ca plang...
Flavia – fain cu piscina...vreau si eu! Ca pe aici pe la Bucuresti ducem lipsa de asa ceva, exista dar numai la hoteluri...sau ma insel? Stie cineva mai multe despre asta?

Consi – bafta multa si spor la treburi...din toate punctele de vedere

Slimatei – stai cumintica si gandeste-te numai la lucruri frumoase, iti tinem pumnii

Liana – esti incredibila! Te admir foarte tare, si eu sunt foarte pozitiva si optimista, dar tu esti cat noi toate la un loc. BRAVO!

Carmina- ti-am scris un pm....eu zic ca e de bine cum evolueaza B-HCG-ul

CMyry – cum stai cu greturile? Cand te duci sa il vezi pe bb?

Teo – lasa si tu rubedeniile sa se descurce si singure. Nu de alta dar vor avea rate de platit si nu vor putea sa iti intoarca imprumutul curand.

pusichet – citeam si nu imi venea sa cred ochilor...mi se pare ...fara cuvinte. Bafta pentru saptamina viitoare..dar am si eu o curiozitate de ce faci acele instilatii???

Michelle – ma bucur sa vad ca esti mai “bine”, si hai ca mai e un pic pana la anul...deja suntem in noimebrie...eu nu stiu cum trece timpul...trebuie sa ne pregatim de Craciun...si apoi de Paste..si tot asa!

Kitzy- sa fie intr-un ceas bun! Iti doreai baietel ?

Dany – cum esti ?

Buterfly_Sim – suntem alaturi de tine. Cum adica problema genetica, ti-au luat proba dupa chiuretaj pentru analiza anatomo-patologica?
Cum au ajuns la concluzia asta?
danangie – ma bucur sa vad ca esti mai bine. Chestia cu ameteala...e probabil parte si din cauza oboselii pe care o resimtim in primele luni de sarcina...iar la tine sa se mainifeste astfel, nu cred ca are nimic de a face cu progesteronul.

Irda- aveti grija d evoi, lasa curatenia acum...ca nu o fi foc! Stai cumintica!

Lau- bafta si tie cu rubedeniile, e bine ca il ai pe sot alaturi... In schimb stiu ca e groaznic cu casele de inchriat...putine si foarte scumpe...bafta.

Va pup pe toate, fara exceptie si fara numar, fara numar si va doresc...deja...o saptamina frumoasa!

Miha

"Este de o mie de ori mai bine sa fii optimist si sa te inseli, decat sa fii pesimist si sa ai dreptate." (Jack Penn)

Mergi la inceput

Alinushca- spune-ne despre tine...ce mai faaaaci????

Miha

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns irinabobe spune:

pusichet imi pare rau. vroiam sa te intreb la ce varsta a sarcinii ai avut avortul spontan? si cum oare ai mai ramas gravi daca mai aveai resturi, mi se pare asa ciudat.
fetelor va pup pe toate.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristina26 spune:

Am intrat sa vad ce mai faceti si sa va pup pe toate.
Eu sunt putin deprimata zilele astea, dar sper sa imi revin pana in decembrie.
Sper sa auzim numai de bine. Va pup pe toate si va doresc tot binele din lume.

Ingrid Ecaterina si mami

ingerasul meu Paul

Mergi la inceput