Durerea unei pierderi de sarcina ( 47 )

Raspunsuri - Pagina 17

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns consi_s spune:

Am fost aseara la doctor. Nu a stiut sa-mi spuna cu exactitate de la ce sunt durerile de burtica, mi-a zis ca nu simte nimic inflamat, dar mi-a dat sa iau niste antiinflamatoare 10 zile (Flamexin). Mi-a mai zis si ca fiecare organism reactioneaza diferit dupa o pierdere de sarcina si dupa un chiuretaj. Legat de faptul ca inainte de cm nu mai am aceleasi simtome ca inainte (in special nu mai am dureri de sani) mi-a zis ca o posibila cauza ar fi niste dereglari hormonale dupa chiuretaj. Luna trecuta a fost prima data cand m-au durut f putin sanii inainte. Se pare ca sunt multe femei care imediat dupa o pierdere de sarcina nu ovuleaza, ovulatia se restabileste dupa 2-3 luni. Miercuri ma duc sa fac o ecografie transvaginala (mi-a recomadaat sa merg in ziua a 15-a sau a 16-a) sa vedem daca e totul ok, daca exista ovulatie, daca nu s-a format vreun chist. Sper sa fie toate ok si la cununia civila sa fim 3
Va citesc acum din urma, vad ca ati fost harnicute, un week-end minunat!
Consi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ninia81 spune:

Buna dimineata, fetelor!
Musette, ca sa nu mai fii trista! Nu te mai gandi ca nu se rezolva, sigur se rezolva! O sa vezi!
Pusichet, , este groaznic sa treci printr-un chiuretaj. asa cum spunea si Musette, mereu mi-a fost teama sa ajung sa fac asa ceva, dar din pacate uite ca am facut si asta. Tot ce ne ramane este sa incercam, chiar daca este greu sa uitam aceasta experienta si sa privim catre viitor mai optimiste. Va fi bine si pt noi, o sa vedeti!
cat poate sa ne mai incerce viata asta?
Carminabulina, te inteleg perfect. Doamne, cat de frik mi-a fost si mie atunci cand s-a rupt prezervativul! Exact asa cum spui si tu, pt prima oara in viata mea nu m-as fi bucurat sa raman gravida. Iti tin pumnii sa iasa cum vrei tu, la mine a iesit!
catty, fii optimista si nu te mai supara pe sot! Uneori din pacate necazurile ne indeparteaza si nu e bine. Lasa-l sa fie alaturi de tine, da-i voie sa te inteleaga in felul lui. Nu il poti condamna ca si-a vizitat nepotul. Poate a fost ca un refugiu.
Flavia, ador sa iti scriu numele. Daca voi avea o fetita o sa o cheme Ioana, pt ca asta mi-am dorit mereu si ii voi pune in plus si numele de Flavia. Mi se pare f. curat...
Irene, Consi-sa ne spui cum a fost la medic!, dan ny,Blueeyes, L58, C. myry, Dana, Liana, Andreea16, Teo si restul fetelor va pup pe toate.
Eu sunt de serviciu la cratita! M-am trezit cu nasul in cratita..Dar gatesc cu multa dragoste, mai ales ca azi e o zi speciala...azi implinim 9 luni eu si Iubi...

Ninia
http://tt.lilypie.com/YoTbp2.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns IreneCAM spune:

Pusichet, .

"Daca pamantul pe care il cauti nu exista, Dumnezeu il va crea pentru a-ti rasplati indrazneala" - Isabela de Castilla catre Cristofor Columb

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns musettepink spune:

Ninia pregatesti o cina romantica?Te pup si spor la gatit!

Visez la ziua cand voi fii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ninia81 spune:

Musette, nu pregatesc cina romantica, pregatesc deocamdata pranzul. Diseara poate se indura Dl. sa ma scoata si pe mine la o in oras!
Tu cum esti? Ti-a mai trecut tristetea?

Ninia
http://tt.lilypie.com/YoTbp2.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pusichet spune:

catty imi pare asa de rau ca suferi, dar Dumnezeu e mare si are grija de toti, o sa-ti aduca si tie zimbetul pe buze cind te astepti mai putin. iti doresc sa ai putere multa sa treci peste toate si as vrea sa gindesti mai pozitiv.
laura ioana, ce putin mai ai pina sa nasti, iti doresc nastere usoara, la ce medic mergi acum?. scuza-ma nu stiu ce sex are bebelinul tau?
pupici

in curind

Mergi la inceput

fetelor, dupa cit timp ma lasa oare durerile astea de burta, de fapt e ca o usturime.
cind fac efort ma apasa , simt ca o presiune in uter, si ma doare.
si spatele ma doare.

in curind

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns blueeyes2003 spune:

Buna, dragele mele
Catty imi pare foarte rau ca ai cazut in acesta stare de depresie,stiu ca simti ca nu poti face fata situatiei prin care treci dar trebuie sa incerci sa treci peste tot ce-i rau si sa mergi mai departe.Stiu ca in aceste momente ai nevoie de suportul emotional al celor dragi si imi pare rau ca spui ca sotul tau nu te intelege.Trebuie sa fie o solutie la aceasta problema,discutati cu calm,cu rabdare si ai sa vezi ca iubirea dintre voi va va ajuta sa depasiti aceaste greutati.Este important sa nu te izolezi de cei dragi,singuratatea nu te va ajuta sa depasesti aceste momente!
Iti doresc din suflet sa iti recapeti echilibrul emotional!Ai grija de tine!
Michelle ma bucur ca ai scris!Imi lipsesc mesajele tale lungi!
Musettepink imi pare rau ca ai venit nedumerita de la medic,sa stii ca m-a cam pus pe ganduri ceea ce ti se intampla.De la chiuretaj nu am facut nici o ecografie intravaginala si tare ma tem ca sunt ceva probleme si la mine.Off,parca nu mai am nici o tragere de inima sa merg la medic,asa m-am saturat de probleme!Asa simt si eu,nu m-am gandit niciodata ca voi ajunge sa fac un chiuretaj,a fost groaznic,si uite ca Dumnezeu a avut alte planuri pentru noi.
Imi pare rau ca iesi din cursa pentru bebe,pentru moment dar stai linistita ca se va rezolva problema,nu e nimic grav!
Andreea felicitari pentru baietel!Ce semnatura frumoasa ai!Ma gandesc deseori la tine cand vad cum trece timpul si nu raman,ma gandesc la tine cata rabdare ai avut si pana la urma DD te-a rasplatit.Esti un exemplu pt mine!Profta din plin de faptul ca ai tai sunt cu tine acolo,ai dreptate ca este tare bine sa fii rasfatata de mama,eu stau cu ai mei si mama ma rasfata si acum!
Nu fac injectii cu Gravibinon,nu am de ce,vreau sa fac Polidin!
Simm imi pare rau ca ai pierdut sarcina!E greu sa depasesti aceste momente dar important este ca esti optimista si deja ai trecut la treaba!Tinem pumnii sa se prinda din prima!
Flavia am vazut pozele cu baieteii tai,intr-adevar sunt niste dulci!Si ai o casa absolut superba!
Eu sunt in Z21 si mai am asa putin pana la testare!
Irda ce bine ca mai scrii,ma bucur ca totul merge bine si asa va fi pana la termen,ai sa vezi!Ai grija cu efortul fizic!
Carmina tare urat ca s-a rupt prezervativul,imi inchipui in ce stres stai dar o sa aiba DD grija sa fie bine.
Consi iti tin pumnii sa fie totul bine si asa cum vrei,pana la cununia civila sa fiti 3!Ar fi minunat!
Ninia felicitari pentru cele 9 lunisoare,sa fiti fericiti,sa va iubiti si cat mai curand sa va inmultiti!
Distractie placuta diseara!
Pusichet imi pare rau ca ai trecut si tu prin asa incercare!Trebuie sa fii puternica si sa lupti pana vei reusi!
C.myry imi pare rau ca ai parte de micile neplaceri ale sarcinii,dar vor trece!Important este sa fie totul bine!
Liana te
Lau-Meli ce mai faci?
Irene

Fetelor,va pe toate!Sa aveti o zi asa cum v-o doriti!

Mirela
Come on baby!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns blueeyes2003 spune:

Pusichet ai facut chiuretajul miercuri si inca te doare burta?Stiu ca mie imi daduse pe langa antibiotic si niste supozitoare Diclofenac,pentru durerile de burta.Incearca!

Mirela
Come on baby!

Mergi la inceput

blueeyes2003 mi-a dat sa iau metronidazol, flamexin, norfloxacin ca am si infectie urinara, iar aulin la nevoie.
nu sint durerile foarte mari dar ma deranjeaza ca ma inteapa citeodata de ma opreste in loc.
si mai am o problema uterul este spre dreapta si apasa pe vezica.
de fapt vezica de la o raceala puternica,( si pe cuvint ca am fost la medic si am facut tratamentul acre mi l-au dat), a coborit foarte tare jos, de fapt s-au slabit peretii vezicii, si de asta ma duc foarte des la baie. ajung sa ma duc intr-o ora de vreo 6-7 ori, colegii la birou au zis ca imi muta biroul la baie, ei glumesc dar eu sint disperata.
vezica cica s-ar rezolva chirurgical, sa mi-o ridice nu stiu cum, ma rog, trebuie sa merg si la urologie.

in curind

Mergi la inceput