Aspirante optimiste > 20 Ani ( 199 )
Raspunsuri - Pagina 19
anaxena spune:
quote:
Originally posted by voicu_bebi
anaxena..tu ai facut test numai d ela surecheck? stii de ce intreb pt ca am auzit persoane care zicea ca la surecheck le depista sarcina mai greu si la altul facut le apreau mai repede...
deci secretiile apoase cum am avut si pe urma au devenit cremoase nu sunt semne de sarcina?
Sotie fericita si in curand viitoare mamica
nu shtiu ce sa zic cu secretiile!!!
dar incearca sa faci un test seara,mie seara mi se pozitivau
acum ia zi tu,sanii cum sunt?
Ana-Maria nimfomana dupa teste de sarcina
6+ sper la o
!!!AMR 34saptproiectul bebe pink
www.flickr.com/photos/12649238@N02/?saved=1" target="_blank">diferenta dintre poza si fotografie+poze test+poze bb
voicu_bebi spune:
quote:
Originally posted by Arianna_M
Pai Bebi...hai sa iti spun cu durerile mele de burta ...au inceput cu o sapt inainte de ciclu,si continua si in ziua de azi...asa dureri nu am avut de cand ma stiu eu,de vineri au inceput si durerile de spate,mie cand imi venea cm ma durea doar putin acolo o intepatura mica in spate si gata,acum nu...sunt puternice de nici nu mai pot sta pe scaun;am zis k trebuie sa fie ceva k prea toate s-au adunat la mine
http://s220.photobucket.com/albums/dd71/arianna_17_d/
Arianna...inainte de toate vreau sa-ti zic ca esti o frumoasa acuma ti-am vazut pozele...si tu si sotul..si sa dea Domnul sa ai bebe in burtica

asa acuma revenind la ce discutam. da asa e si la mine dar nu ma doare mereu ovarele si spatele cand si cand...poate si de aceea eu parca as tinde catre o sarcina...sa vedem poate am ovulat prea tarziu si de aceea nu se vede acuma,o fi prea devreme sa se vada chiar si o sarcina.
eu alaltaieri am facut testul seara,trebuia sa il fac dimineata dar daca sotul nu a avut rabdare,ce sa fac. curiozitatea asta a lui
aaa si nu nu-ti zic ca itr-o seara de nu m-au durut ovarele si spetele de abia ma puteam misca...cam ciudate simptomele asea ale noastre.

voicu_bebi spune:
quote:
Originally posted by anaxenaquote:
anaxena..tu ai facut test numai d ela surecheck? stii de ce intreb pt ca am auzit persoane care zicea ca la surecheck le depista sarcina mai greu si la altul facut le apreau mai repede...
deci secretiile apoase cum am avut si pe urma au devenit cremoase nu sunt semne de sarcina?
nu shtiu ce sa zic cu secretiile!!!
dar incearca sa faci un test seara,mie seara mi se pozitivau
acum ia zi tu,sanii cum sunt?
Ana-Maria nimfomana dupa teste de sarcina6+ sper la o
!!!AMR 34sapt
proiectul bebe pink
www.flickr.com/photos/12649238@N02/?saved=1" target="_blank">diferenta dintre poza si fotografie+poze test+poze bb
ana..cu sanii nu stiu cum sa-ti zic eu parca am vazut o usoare modificare dar foarte mica nu destul vizibila...dar de durut nu ma doare asa...plus ca nu sun tari...sunt asa mai moi sa zic...ce zici am sanse de bebe? ai tai cum sunt?

Arianna_M spune:
quote:
Originally posted by voicu_bebiquote:
Originally posted by Arianna_M
Pai Bebi...hai sa iti spun cu durerile mele de burta ...au inceput cu o sapt inainte de ciclu,si continua si in ziua de azi...asa dureri nu am avut de cand ma stiu eu,de vineri au inceput si durerile de spate,mie cand imi venea cm ma durea doar putin acolo o intepatura mica in spate si gata,acum nu...sunt puternice de nici nu mai pot sta pe scaun;am zis k trebuie sa fie ceva k prea toate s-au adunat la mine
Arianna...inainte de toate vreau sa-ti zic ca esti o frumoasa acuma ti-am vazut pozele...si tu si sotul..si sa dea Domnul sa ai bebe in burtica
asa acuma revenind la ce discutam. da asa e si la mine dar nu ma doare mereu ovarele si spatele cand si cand...poate si de aceea eu parca as tinde catre o sarcina...sa vedem poate am ovulat prea tarziu si de aceea nu se vede acuma,o fi prea devreme sa se vada chiar si o sarcina.
eu alaltaieri am facut testul seara,trebuia sa il fac dimineata dar daca sotul nu a avut rabdare,ce sa fac. curiozitatea asta a lui
aaa si nu nu-ti zic ca itr-o seara de nu m-au durut ovarele si spetele de abia ma puteam misca...cam ciudate simptomele asea ale noastre.
Merci mult !Si tie sa iti de-a Domnul un bb ,si la toate fetele care isi doresc acest lucru.
pe mine ma pun pe ganduri simptomele astea pt k eu nu am mai avut niciodata asa,mai mi-a intarziat max 10 zile dar fara nici un simptom.
maryb spune:
arianna, eu nu am prea umblat pe la doctori pana acum.
iar cand voi ramane gravi voi alege intre 2 doamne dr, una care e la Giulesti si una care e la CFR2. Nu am fost niciodata la ele, insa am auzit ca sunt bune in aceasta meserie.
haide bebe vino la mami si tati.....te rugam
luna asta vreau sa declar ca sunt 
voicu_bebi spune:
asa si mie..imi venea cam dupa 10 zile...luna trecuta mi-a intarziat 10 zile si atata...plus ca atunci am avut si pete maronii cand era sa imi vina...nici nu stiu ce sa mai zic.mai iau un test si sa vedem ce zice si atunci

ingeras2007 spune:

............
am si eu o intrebare pentru toate:
acum deschid un nou capitol.....si vreau sa vin cu o sugestie pentru prima pagina:
daca tot avem scris toate la semnatura perioada fertila, ce ziceti........o stergem de pe prima pagina???????????
nu de alta dar am observat ca la multe fete nu e actualizata..........
dati-va cu parerea si astept sugestii...............
Arianna_M spune:
quote:
Originally posted by maryb
arianna, eu nu am prea umblat pe la doctori pana acum.
iar cand voi ramane gravi voi alege intre 2 doamne dr, una care e la Giulesti si una care e la CFR2. Nu am fost niciodata la ele, insa am auzit ca sunt bune in aceasta meserie.
haide bebe vino la mami si tati.....te rugam
luna asta vreau sa declar ca sunt
merci,si eu stiu pe cineva care este de la Giulesti ,Indiana Pelin dak iti spune ceva numele ,dar am renuntat sa ma duc la ea pt k era foarte ocupata si ma tinea la cabinet cu orele ,cu toate k aveam programare.http://s220.photobucket.com/albums/dd71/arianna_17_d/
Arianna_M spune:
quote:
asa si mie..imi venea cam dupa 10 zile...luna trecuta mi-a intarziat 10 zile si atata...plus ca atunci am avut si pete maronii cand era sa imi vina...nici nu stiu ce sa mai zic.mai iau un test si sa vedem ce zice si atunci
Iti tin pumnii
,eu una nu mai vreau sa mai fac nici un test ,m-am saturat de ele,de sot ce sa iti mai zik...k sta si el k pe jar si parca e mai nerabdator ca mine.http://s220.photobucket.com/albums/dd71/arianna_17_d/