Aspirante optimiste > 20 Ani ( 199 )
Raspunsuri - Pagina 18
Gabitza1977 spune:
Buna fete frumoase,
Am aparut si eu, am ajuns in sfarsit acasa! Duminica dimineata am venit si este tare bine!!!
Am intrat doar putin, sa va salut si sa va dau de veste ca mai traiesc!![]()
Va pup pe toate si am sa incerc sa mai citesc din urma! Mai vorbim zilele astea!!!
Multe 

pentru voi!
Cu drag,
Gabitza.
anaxena spune:
quote:
Originally posted by voicu_bebi
sa-mi zica si mie o graviduta sau fosta graviduta despre secretie cum trebuie sa fie in cazul unei eventuale sarcini? ce consistenta trebuie sa aiba si ce culoare....va pup.
Sotie fericita si in curand viitoare mamica
in cazul meu e cremoasa albicioasa si muulta,dar cred ca difera de la femeie la femeie
Ana-Maria nimfomana dupa teste de sarcina
6+ sper la o
!!!AMR 34saptproiectul bebe pink
www.flickr.com/photos/12649238@N02/?saved=1" target="_blank">diferenta dintre poza si fotografie+poze test+poze bb
voicu_bebi spune:
anaxena...cam asa o am si eu de aceea am intrebat
Arianna...stii ca si eu la fel...cu cateva inainte de ciclu aveam secretiile apoase asa lichide ca apa si pe urma cam dupa o saptamana secretiile au devenit cremoase asa...si acum le mai am..dar nici un pic de pete de sange...numai secretii am. si de aia am intrebat sa vad cum e ...daca e smen de graviditate sau nu...

Arianna_M spune:
quote:
Arianna...stii ca si eu la fel...cu cateva inainte de ciclu aveam secretiile apoase asa lichide ca apa si pe urma cam dupa o saptamana secretiile au devenit cremoase asa...si acum le mai am..dar nici un pic de pete de sange...numai secretii am. si de aia am intrebat sa vad cum e ...daca e smen de graviditate sau nu...
da....asa si la mine,nu a fost nici macar o pata mica acolo de sange sa zici k e semn de ceva.
poate se indura si D-zeu de noi
http://s220.photobucket.com/albums/dd71/arianna_17_d/
anaxena spune:
quote:
nu cred ca e semn de gravideala
acum fiecare femeie e diferita
si cum am mai spus in bhcg nu mai cred,dar cred in teste..pt cele nedumertite propun sa faca test surecheck si sa nu- l arunce decat dupa 24 h...ca chiar dc apare peste 10h sigur in zilele urm v-a aparea si peste 5 min
eu va tzin pumnii si hai o data la odisee ca e asha linishte!!!
Ana-Maria nimfomana dupa teste de sarcina
6+ sper la o
!!!AMR 34saptproiectul bebe pink
www.flickr.com/photos/12649238@N02/?saved=1" target="_blank">diferenta dintre poza si fotografie+poze test+poze bb
voicu_bebi spune:
quote:
Originally posted by Arianna_Mquote:
da....asa si la mine,nu a fost nici macar o pata mica acolo de sange sa zici k e semn de ceva.
poate se indura si D-zeu de noi
da Arianna ca bine zici
eu tare mult as vrea sa fie bebe ca la o asa intarziere..nici nu stiu...vreau sa zic ca eu lunile trecute cand mai imi intarzia imi apareau pete maronii ca si cum trebuia sa apara ciclul...acuma nimic doar secretiileeu sper sa fie semn bun...numai ca am si unele dureri ca la ciclu de exemplu acuma ma doare exact ca si cum tre sa vina...ovarele si spatele...

maryb spune:
poate vin eu la odisee
, dar mai asteapta si tu putin sa vad daca e sau nu bebe la mine.
haide bebe vino la mami si tati.....te rugam
luna asta vreau sa declar ca sunt 
voicu_bebi spune:
anaxena..tu ai facut test numai d ela surecheck? stii de ce intreb pt ca am auzit persoane care zicea ca la surecheck le depista sarcina mai greu si la altul facut le apreau mai repede...
deci secretiile apoase cum am avut si pe urma au devenit cremoase nu sunt semne de sarcina?

Arianna_M spune:
Pai Bebi
...hai sa iti spun cu durerile mele de burta ...au inceput cu o sapt inainte de ciclu,si continua si in ziua de azi...asa dureri nu am avut de cand ma stiu eu,de vineri au inceput si durerile de spate,mie cand imi venea cm ma durea doar putin acolo o intepatura mica in spate si gata,acum nu...sunt puternice de nici nu mai pot sta pe scaun;am zis k trebuie sa fie ceva k prea toate s-au adunat la mine
Arianna_M spune:
Maryb,am vazut k esti din buc ,unde mergi la dr?si la cine?
merci