Aspirante optimiste > 20 Ani ( 199 )
Raspunsuri - Pagina 14
voicu_bebi spune:
iepumic
...mersi pai hai fa-mi o data ca de cand ma chinui sa fac si eu salt la odisee eheee...asa ca chiar te rog ![]()
tu de cat timp incerci? mai vino pe la noi sa mai stam de vorba
Sotie fericita si in curand viitoare mamica 

andreutza23 spune:
neata fetele!
vad ca aseara ati avut parte de incidente!doar a fost marti!
si eu am tras un plans aseara pt ca mi s-a umplut si mie paharul. si m-a suparat si catelul ca e nebun tare si nu ma inteleg cu el deloc. e mai rau ca un copil.
n-am dormit f bine asta nopate, ma doare capul, azi sunt cu
.
iepumic bine ai revenit printre noi.
http://tt.lilypie.com/6baNp3.png- ianuarie 2006
bujo spune:
Va pup fetele mele dragi.

Maria si Pusichet va doresc numai bine si sanatate. Ce fain ca v-ati intalnit si va sustineti. Si mie mi-ar placea sa ma intalnesc cu cineva dar se pare ca brasovencele mele au dat bir cu fugitii.
Bebi tot n-ai fost la doctor. Of,of tare incapatanata mai esti. Tu vezi ce probleme au fetele astea si tot nu vrei sa ai grija de tine.
Marynik hai cu testu draga!!
bujo
2+ (mai optimista de atat nu se poate)
album de nunta
bujo spune:
Aloooooo, unde ati disparut? Park trebuia sa va prezentati cu niste teste. Iar va fofilati?
Maryb suntem la cap 199 si park PANA la 200 trebuia sa anunti bb, nu la cap.200. Ia treci si ia masuri cu un test ca vad ca esti in Z27.
bujo
album de nunta
maryb spune:
bujo, acum asta este, si daca anunt ca sunt gravi la cap. 200 sau 250....ce mai conteaza ? important este sa-mi dea Dumnezeu aceasta minune cand considera EL ca trebuie.
haide bebe vino la mami si tati.....te rugam
luna asta vreau sa declar ca sunt 
maryb spune:
in mod normal azi sau maine ar trebui sa-mi vina, asta daca nu e bebe...
bujo spune:
Una peste alta, n-ar fi cazul sa faci un test? Ca vad ca ai sanse mari sa se pozitiveze. Sau si tie ti-e frik?
bujo
album de nunta
maryb spune:
mamaaaaaaa......am devenit membru matur....si am 3 stelute.....gata, am imbatranit ![]()
voicu_bebi spune:
sa-mi zica si mie o graviduta sau fosta graviduta despre secretie cum trebuie sa fie in cazul unei eventuale sarcini? ce consistenta trebuie sa aiba si ce culoare....va pup.
Sotie fericita si in curand viitoare mamica 

maryb spune:
prefer sa mai astept un pic....am invatat sa am rabdare ![]()