Aspirante optimiste > 20 Ani ( 199 )
Raspunsuri - Pagina 13
pusichet spune:
salut
maria nu m-am suparat, asa este fetelor, la prima operatie mi-a luat un pic din ovarul stg. , eu nu stiam, mi-a spus medicul aseara.
imi pare rau maria de incidentul de aseara, sper sa nu fi fost grav.
of, nu am putut dormi deloc aseara, numai chiuretaje vedeam in fata ochilor, si de azi am inceput si tratamentul cu antibiotic si toate celelalte pastile, of, si eu nu suport antibioticele, ma simt foarte rau eu in general dar de la pastile e si mai rau.
aaaa, si de la o anexita netratata bine, asta am facut-o acum vreo 12 ani, s-au slabit muschii vezicii si a picat un pic, ca simtea dr. cu dejtu vezica mea.
pupici
ma duc la servici acum, mai vb.
2001
in curind
http://tt.lilypie.com/2ZuTp3.png
oanasm spune:
buna dimineata!
pusichet imi pare tare rau ca trebuie sa treci prin....dar va fi totul bine!!! important e sa pregatesti culcusul pt bb, sa fie curat si primitor! te
!!!!!!!!
maria bine ca nu a fost mai nasol incidentul...pacat ca erau aia asa tampiti, cred ca numa' de chestii d-alea n-aveai tu nevoie ieiri..
maryb...io o tin pe a mea...tu esti [gavi]
maryniktinem pumnii sa fie cu II
restul va pup!!!!!
aaa....si
...era sa uit! poftiti doamnelor!
Oana
voicu_bebi spune:
neata fetele ce faceti?
oana saru'mana de cafea...hai ca poftesc si eu la una sau doua ![]()
pusichet
imi pare asa rau ca trebuie sa treci prin asa ceva .important e cum a zis si oana ca dr sa pregateasca culcusul pt bebele care va veni. te pup pusichet si iti tin pumnii si ai sa vezi ca in cel mai scurt timp va aparea si bebele

maria
saracuta de tine ...a trebuit sa treci si prin acest incident cu masina...important e ca esti ok si nu ai patit nimic...te pup si sanatate multa!
oana
arianna
zi-mi tie inca nu ti-a venit ciclul ca tu ai intarziere de 18 zile nu? esti gravi? ca ziceai ca iti iei azi rezultatele de la beta hcg...astept vesti de la tine
anaxena
si pe bebita din burtica sa creasca mare si mumoasa ca mami
pupici pt toate fetele

Sotie fericita si in curand viitoare mamica 

monica_dicut spune:
bebi ce vesti ne dai ? Ai fost la dr?
Ti-a venit cm?
http://monicabombonica.hi5.com
http://tt.lilypie.com/5Z8Wp3.png
After all, tomorrow is another day to get 
voicu_bebi spune:
nu am vesti momentan...inca nu a venit ciclul...dar adopt metoda anaxenei ma apuc sa fac teste pana saptamana viitoare cand ma duc la dr

maryb spune:
neata gagici !!!
maria si pusichet, imi pare nespus de rau ca trebuie sa treceti prin asa ceva, va doresc multa sanatate si recuperare rapida. Hai pusichet, fii tare ca va trece si ziua de azi, curaj fetita. va pup dulce pe amandoua 

oanasm, nu stiu cat de gravida sunt....sper sa fiu. maine ar trebui sa vina, asa era inainte de a ma stresa atat cu bebele. In ultimile luni a venit si in ziua 25,26,27....asa ca mai am de asteptat putin sa vad ce si cum.
va pup pe toate, eu plec la servici acum.
haide bebe vino la mami si tati.....te rugam
luna asta vreau sa declar ca sunt 
maryb spune:
am uitat sa va spun ca tot am dureri de burtica si tot zic ca vine, dar vad ca inca nu si-au facut aparitia nesimtitii.
haide bebe vino la mami si tati.....te rugam
luna asta vreau sa declar ca sunt 
voicu_bebi spune:
neata maryb
..poate ai noroc si nu mai vin deloc uratii pt urmatoarele 9 luni![]()

diaconmaria spune:
Neata la fete!
Eu sunt ok in limita normalului, inca mai sangerez usor dela instilatie, dar am facut si putin efort
- putina curatenie!
Pusi, vrei sa merg diseara cu tine???
Maria
iepumic spune:
Neata, fetelor!
Eu sunt o aspiranta mai veche care s-a lasat pe tanjala dar acum m-am hotarat sa revin in forta, precum pasarea Phoenix.![]()
Va tin pumnii tuturor!
voicu bebi,am venit sa-ti fac un vant la Odisee, ca deja stai de prea mult timp pe aici! 

Iepumic 
Noi pozici cu Iepi-Mici
CONCEDIU 2007
All's Well That Ends Well.