Pacientele optimiste si gravi ale dr Tutunaru c.44
Raspunsuri - Pagina 13
sim_stoian spune:
Anca, felicitari! Sa va bucurati de bb Elena si sa va aduca numai fericire 
Kora, tin pumnii si eu 
Sim si
Stefan (25.08.2007)
BB Stefan creste
anaconda2 spune:
Fetelor , care ati facut laparo de curand ? m-ar interesa care este procedura in spital , si cum as putea sa-l "recompensez" pe Tutu, ptr atentia care o acorda cazului meu dificil. Stiu ca bani nu ia , deci n-o sa incerc, ca se supara . Nu stiu cum sa procedez . Cred ca la sfarsitul lunii imi face laparo , si m-as simti prost sa nu-mi pot arata recunostinta fata de acest om si dr minunat !
Iyoana spune:
Anaconda dr. T are o fundatie (nu stiu exact care ii este activitatea, dar banuiesc ca tot in domeniu) si poti sa-i ceri, daca doresti nr de cont al acestei fundatii. Stiu ca fetele asa au facut si dr. T nu se supara. Apoi depui tu in cont cat doresti Succes! 
Kora ma gandesc la tine! Doamne ajuta, ai incredere pana la capat! 
Merdan ma gandesc si la tine, stiu ca esti la bucuresti in plin demers FIV. Doamne ajuta! 
Va pup pe toate si va doresc o seara frumoasa!
"Taina existentei umane nu este sa traiesti, ci sa stii pentru ce traiesti" (F. Dostoievski, Fratii Karamazov )
iyoana

georgia_c spune:
m'neata micutele
aseara m-am dus la cea de-a 2 monitorizare ... m-a luat un pic tutu pe faras ca de ce n-am venit dimineata.. ma rog un viciu de procedura din partea mea 

intrebare ...daca pana maine (a3a monitorizare ) nu mi se spar foliculii , ma mai cheama la monitorizare ??
Cea mai mare descoperire a generatiei mele este aceea ca fiintele umane
isi pot schimba viata schimbandu-siatitudinea."
William James
KoraPop spune:
Georgia te duci la monitorizare pana vede T ca s-au spart foliculii!V-a spus sa prestati o zi da,una ba?Spor!!!!
Feteloor azi ma simt bine,fara durere de cap,doar o jena prin burtica,pe la ovare.Atat.Sunt zi 6 dupa ET.Va
pe toooaaateee!!!
Kora
CARPE DIEM!
magdita spune:
Neata fetele,
Georgia, aseara cand ai fost nu ti-a zis sa vii maine dimineata sau dupa-amiaza, dupa cum puteti si el si tu? De obicei asa face, cel putin cu mine asa a procedat.Oricum, o sa te cheme pana cand o sa vada ca s-a spart foliculul.
Bafta multa!

magdita
Am invatat ca indiferent cat de mult suferi,
Lumea nu se va opri in loc pentru durerea ta.
"Avem timp" - Octavian Paler
www.flickr.com/photos/12786534@N04/" target="_blank">poze
gabitoni spune:
Buna
Kora, DD sa iti ajute! sa fii puternica!
Felicitari mamicilor pentru BB frumosi si sanatosi!
T face monitorizarile tot la spital dimineata?
va pup
georgia_c spune:
ce m-as face fetelor fara voi ... pe bune ...l-am innebunit si pe sotulica , si orice neclaritate am ii zic ca intreb pe forum ..
KoraPop,magdita
maine mai duc iar la monitorizare, insa nu prea cred ca se vor sparge pana maine foliculii ...
ca sa imi fie clar , pana acum am platit 3 monitorizari ???... maine fiind cea de-a treia ...daca ma cheama in continuare trebuie sa mai platesc ?????
kora , parca vad ca burticuta va fi cadoul tau de mos niculae ..
William James
KoraPop spune:
Georgia ai platit odata 150 lei,nu?Asta e pretul pt toate monitorizarile la un loc indiferent de cate ori vei merge.Bafta!
Gabitoni 
Sim nu ai mai visat nimic cu mine
?
Kora
CARPE DIEM!
georgia_c spune:
sar'na fetele de raspuns ...simt si eu ca parca se misca lucrurile ...
William James