Inseminare (19)

Raspunsuri - Pagina 20

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns miruna79 spune:

fetelor de fiecare data cand am deschis un topic a aparut o gravida si a m adaugat-o pe lista de reusite, o sa deschidem un nou topic curand cine oare va fi graviduta urmatoare???? Ginamaria ce zici???

Speranta este ceea ce ne indreapta corabia vietii catre tarmurile implinirilor....

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andriushca spune:

miruna, asa ciclu lung ai tu? asa ai avut mereu? dr ce zice? e in regula? si eu ziceam ca e al meu lung la 31-32...

andreea

ZOZOLINA

COUNTING THE DAYS

"Eram multumit ca puteam da un raspuns prompt si am raspuns. Am spus ca nu stiu!"

Mergi la inceput

Andriushca e bine ca il ai de 31-32 zile fix nu e nici o problema. eu in mod normal (cand ovulez) il am de 32-33 zile ,dar luna asta nu stiu ce am m-am dereglat toata si am ajuns la 50 zile si nu simt ca va veni curand asta sigur e un ciclu anavulator , cand ovulez e de durata normala cand nu se intinde asa dar de data asta cam mult s-a intins de obicei ajunge la 48 zile.probabil am fost stresata nervoasa etc am avut mai multe probleme si probabil asta m-a afectat.
Pup toate fetele

Speranta este ceea ce ne indreapta corabia vietii catre tarmurile implinirilor....

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns luci.eilm spune:

Miruna, in situatia care o prezinti tu, mi-e greu sa cred ca se recomanda inseminari si nu FIV. Asta e recomandarea dr. Dracea?
Tuturor, multe reusite!

Binecuvantati animalul fara stapan si copilul fara parinti!
www.flickr.com/photos/13222161@N07/" target="_blank">catelusi

Mergi la inceput

Luci.eilm si daca se mai adauga si spermograma catastrofala cu numai 15 mil si cu mobilitate 20% (numai B ca a=0) forme tipice 18% ti dai seama.....
Da dr Dracea a zis inseminari asta a fost parerea dansei si dc nu merge FIV! de cite ori am fost la cabinet cu monitorizare am ovulat si era ok, nu ovulez lunar am si luni cu ciclu anavulator altele e totul ok.Stii ca in cealalta parte ni s-a zis FIV ti am mai zis....
O sa fac acum HSg si dupa aia am sa incerc o inseminare poate avem noroc cu ciclu stimulat...
Ati inteles fetelor de ce sunt atat de zapacita si de pierduta in timp si spatiu nu stiu de unde s-o apuc?.....

Mergi la inceput

By the way Luci te urmaresc si in cealalta parte unde scrii sa vad ce mai faci!!!
pup

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns luci.eilm spune:

Miruna, deci asa, ti-ai facut planul de bataie (asta e bine) si ma mai si urmaresti. Eu am probleme de ordin procedural- momentan, modul de obtinere al compensatelor si tariful procedurilor. De fapt, realizez, problema e una singura: banii.

Binecuvantati animalul fara stapan si copilul fara parinti!
www.flickr.com/photos/13222161@N07/" target="_blank">catelusi

Mergi la inceput

Da luci sunt pe urmele tale citesc tot ce spuneti acolo, multa multa bafta
fetelor va invit la noul capitol:
http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=110934

Mergi la inceput