Inseminare (19)

Raspunsuri - Pagina 19

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns miruna79 spune:

Oanamar felicitari din tot sufletul o sarcina usoara si un bebe sanatos iti doresc.
pup toate fetele

Speranta este ceea ce ne indreapta corabia vietii catre tarmurile implinirilor....

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns inna30 spune:

Oanamar FELICITARI..BRAVO..O SARCINA USOARA SI UN PUI SANATOS SI CARE SA ITI ADUCA NUMAI FERICIRE.ma bucur mult ca mai aud si reusite...devenim si noi mai increzatoare.multi pupici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns vdrag spune:

Buna fetelor! Ma numesc Virginica, iar eu si sotul meu dupa mai mult de un an de incercari de a ramane insarcinata, ne-am hotarat si am mers la o clinica specializata in fertilitate. Dupa testele pe care doctorul le-a considerat necesare pentru a descoperi problema pe care o avem, rezultatele au aratat ca sotul meu este in regula dar ovarele mele nu functioneaza normal, singura solutie fiind inseminarea! Asa ca, de saptamana viitoare voi incepe tratamentul cu clomyd, pregnyl+ monitorizari cu speranta ca dorinta nostra se va implini!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns montytaiana spune:

vdrag bine ai venit
sper sa reusesti sa iti indeplinesti visul
sigur o sa ne impartasesti cum decurge inseminarea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns vdrag spune:

Multumesc montytaiana pentru intampinare si voi incerca sa va tin la curent despre cum va decurge inseminarea si despre cel mai impotant lucru, REZULTATUL!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ginamaria spune:

OANAMAR FELICITARI DRAGA MEA...................INCA ASA UN NOROC..............DIN PRIMA..............ZI-NE SI NOUA CUM CA POATE POATE MACAR DIN A TREIA

quote:
Originally posted by OanaMar

buns dimineata!
nu v-am uitat insa nu a merg internetul acasa
Sunt insarcinata in 5 saptamani de la cm SI 3 saptamani de inseminare...Calcul pe care nu prea l-am inteles. Am facut eco transvaginala si am vazut un mic punctulet!.Pe 29 ma duc iarasi sa vedem embrionul.
Mi-a dat sa iau utrogestan 6/zi, elevit, acid folic!L-am intrebat de endometru (frica mea) si mi-a spus ca e buna!!
Am un sentiment...nu stiu cum sa-l explic. Este minunea mea acest bebe. Am avut noroc. prima inseminare....Deci, Miruna, daca vrei poti sa modifici pe prima pagina la mine.
Problema mea acum este ca sunt fff racita si nu pot lua nici o pastila. Beau ceaiuri la greu si beau suc de portocale stoarse si cu lamaine.

Va pup si va multumesc ca suntieti si ati fost alaturi de mine!. sper sa aud vesti bune si de la voi curand.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ginamaria spune:

Eu am facut inseminarea cu nr. 3 vineri,sambata ,de azi utrogestan..............MONTY daca tot stai bine cu intuitia zi la mine cum o sa fie?
Va pup pe toate si va dresc succes in tot ce faceti........si sa dea DD sa ne aduca pe lume cat mai repede un ingeras........

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns montytaiana spune:

ginamaria te pupic si sper sa fie totul f bine
nu sunt mama omida
dar cate o data pur si simplu simt, simt ce o sa se intample
la oana maria am fost sigura ca o sa fie bine, dar asta tine de intuitie, de cum interpretez anumite informatii
de ex in week endul asta am fost la tara- si azi toata ziua l-am batut pe sotul meu la cap sa venim acasa ca nu mai gasim unde sa parcam si asa a fost desi la 16 eram in fata blocului,
si am facut crize de nervi desi stiu ca nu era cazul si momentul ca nu e bine sa ma stresez si bla bla, dar sunt cu nervii cam intinsi in ultima vreme
sper sa fie bine pt noi toate

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andriushca spune:

buna fetelor si o noua saptamana cat mai buna!
ginamaria, sa fie cu succes!
monty, nu mai fi nervosica!
vdrag, bine ai venit si bafta multa!
eu sunt Z31 din 31 sau din 32.
toate fetele!

andreea

ZOZOLINA

COUNTING THE DAYS

"Eram multumit ca puteam da un raspuns prompt si am raspuns. Am spus ca nu stiu!"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miruna79 spune:

Buna fete dragi
vdrag bine ai venit printre noi o sa te pun si pe lista ;cu cine faci inseminare?
Ginamaria sa fie cu noroc de data asta tinem pumnii!
Montytaiana mie n-ai sa mi spui nimic ce simti ca o sa mi se intample si mie??? am luat-o razna nu?
Fetelor inebunesc am un ciclu atat de lung azi sunt ziua 50 nici urma de ciclu!!! ma enerveaza ca ma tine pe loc ,astept sa vina ca treb sa fac HSG .
Pup toate fetele

Speranta este ceea ce ne indreapta corabia vietii catre tarmurile implinirilor....

Mergi la inceput