Inseminare (19)
Raspunsuri - Pagina 17
andriushca spune:
Moniland, asta e chiar culmea, inteleg sa trecem de la IA la FIV si nu invers !!! si culmea ar fi sa faci IA si sa ramai din prima. daca te hotarasti, eu asa iti doresc!
(desi ai vazut ce sanse a scris monty ca sunt si alea sunt ca la un contact sexual normal)
atunci chiar ai fi un caz "in special".
dar tu cate FIv ai facut? dr. ce au zis? care ar fi explicatia ca nu au reusit? sotul ce diagnostic are? chiar nu te abtine de la comentarii, ca noi aici asa-i
. glumeam, evident!
euphoria, se pot face oricate inseminari, si consecutive si neconsecutive, ideea era de cele cu stimulare, mei!!!![]()
ZOZOLINA
andreea
...daca viata ti-a dat lamai... fa limonada!...
COUNTING THE DAYS
luci.eilm spune:
Moni, poti sa incerci. Mai ales daca faci pe ciclu natural. E mai simplu ca la FIV- faci o singura monitorizare in Z12 (sa zicem) si apoi inseminarea in zilele urmatoare (dupa cum e situatia foliculilor si endometrului). Prepararea dureaza 2 ore. Inseminarea consta in a pozitiona cu un cateter sperma in uter, dureaza 2 secunde. Stai in repaus 15 minute. Platesti 200-600 RON
. Si atat. Sansele da, sunt 10%. Insa, la ultima mea inseminare fata care era dupa mine a reusit din prima.
M-am intalnit cu ea intamplator la analize dupa trei luni. M-am si blocat cand mi-a zis ca a reusit atunci.
Si nu avea 23 ani.
Monty te-a intrebat de
, caci inseminarea este recomandata in caz de sotie absolut ok (ovulatie, trompe, uter) si sot cu probleme.![]()
Binecuvantati animalul fara stapan si copilul fara parinti!
www.flickr.com/photos/13222161@N07/" target="_blank">catelusi
Moniland spune:
Bine, bine, nu cu sotul
. Sttttt ca acum ma gandesc la planul B.
A, si sotul e de vina si e tot mai de vina pe an ce trece. ![]()
montytaiana spune:
fetelor stiti ce zi este astazi????......
joi.....![]()
![]()
![]()
si stiti ce tr sa se intample azi?
OANAMAR tr sa vina cu rezultatul
deci oana e
sunt 

hai zi-ne nu ne mai tine in suspans
r33a spune:
Andriushca
Am citit acum pe biletul de iesire si intraevar la dignosti scrie : Sterilitate Primare .. ( imi cer scuze) eu inainte de a face laparoscopia am facut "N" analize si pe toate le-am facut la V. Babes ( o gramada de bani aruncati cand puteam sa le fac direct in spital gratis) Dupa calucele mele ( k tin calendar facut de mana pt. CM) pe 15 sau pe 16 ar trebuii sa imi vina cm . iar din a treia zii incep sa iau OVA-MIT timp de 5 zile ... in a 11-12-13 zii trebuie sa ma duc la eco si sa ma programeze la inseminare ...Ma gandesc numai la asta de cand mi-a zis dr. k trebuie sa fac inseminare .. aseara am si visat k facusem ... imi este frica nu stiu cum e si de aia va intreb pe voi .. eu oricum am toate analizele si daca era ceva banuiesc k imi spunea dr. sa imi mai fac vreo analiza k le-a vazut ultima oara .. s-0a uitat in tot dosarul pe care il am cu eco.. analize.. etc .. Si ma mai intereseaza daca eu ma duc la eco .. 11-12-13 zii .. inseminarea cand ar trebuii sa o fac ?? Dureaza mult ?? Necestia internare ???
Eu Sunt Aici Tu Esti Acolo Cineva Nu E Unde Trebuie
andriushca spune:
r33a, nu mai fi stresata, ca nu doare inseminarea, nici nu dureaza mult, cateva minute. mai mult ar trb sa stai dupa linistita, intinsa cam 30 minute. nu-ti trb internare.
te cred ca ai emotii. si eu cand incep ceva nou nu pot dormi cu o noapte inainte sau am cosmaruri.
asa ca stai linistita, o sa fie bine!
azi trb sa vina OanaMar cu rezultatul? pai atunci sa-i facem o mica galerie:
HAAAAAAAAIIII OAANNNAAAAAAAAAAAA !!!!!!!!!

ZOZOLINA
andreea
...daca viata ti-a dat lamai... fa limonada!...
COUNTING THE DAYS
crisis81 spune:
La multi ani tuturor celor care poarta numele sfintilor Mihail si Gavril!!!

Mult succes tuturor!!!

www.flickr.com/photos/11706357@N04/sets/72157602928535480" target="_blank">[Ziua rezultatului, www.flickr.com/photos/11706357@N04/sets/72157602474079860" target="_blank">Gratar Szeged, www.flickr.com/photos/11706357@N04/sets/72157601536463995" target="_blank">Viena 2007, www.flickr.com/photos/11706357@N04" target="_blank">Spania 2007 , www.flickr.com/photos/11706357@N04/sets/72157601536268989" target="_blank">Nunta noastra, www.flickr.com/photos/11706357@N04/sets/72157602666367220" target="_blank">Botez finutzu,
www.flickr.com/photos/11706357@N04/sets/72157602666343022" target="_blank">Animalutzele mele!, Multe poze
In asteptarea ingerasului
romanitza spune:
La multi ani tuturor ce poarta nume de sfinti, La multi ani Mihaelelor si Gabrielelor, Mihai-lor si Gabriel- lilor!
Oana - asteptam rezultatul, sunt sigura ca e unul pozitiv, eu sincer nu am mai auzit de test slab pozitiv de sarcina care sa fie fals!
Eu merg in continuare la acupunctura, ma simt relaxata si chiar am auzit numai lucruri bune despre aceasta tehnica, asa ca vi-o recomand!Acele sunt simtite cand sunt introduse in piele si atat, sunt ca niste piscaturi de insecte, apoi nu mai simti nimic, totul e sa relaxezi si musculatura si atunci totul e ok.
Fetelor, noi (eu si Ugaena) va asteptam pe aici, va vom face o primire calduroasa! 
Si Montrealul, si Toronto e frumos, asa ca vom face mai multe excursii...
O zi frumoasa fetelor si numai bine!
montytaiana spune:
cred ca oana s-a luat cu vestea si a uitat de noi
dar noi o iertam numai daca vine cu vestea bunaaa
eu sunt f multumita asta seara am fost la biserica si m-am rugat pt. noi toate
andriushca spune:
multumim pt gestul tau, draga ....ana! si ana e un nume foarte frumos, pe lista mea de nume preferate!
romanitza, iti multumim si tie pt urari.
OanaMar, ne-ai lasat asa?
va pup si va doresc o seara cat mai frumoasa!
andreea
ZOZOLINA
COUNTING THE DAYS
"Cel mai usor lucru din lume e sa te lasi de fumat! Eu, de exemplu, m-am lasat de vreo 14 mii si cateva sute de ori!"