Inseminare (19)

Raspunsuri - Pagina 16

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns andriushca spune:

Moniland, bine ai venit!
nu e nevoie sa citesti capitolele anterioare, e suficient sa citesti prima pagina a capitolului in curs ca sa afli cum decurge o inseminare in general si de ce analize e nevoie inainte de ea.
pe scurt, referitor la cazul tau in special:
1. se recomanda o serie de analize inainte de IA pt a se cunoaste starea trompelor, uterului, ovarelor (tu ai deja laparo facuta), daca sunt sau nu probleme hormonale, deficit de progesteron (important pt mentinerea sarcinii - si in cazul asta dupa inseminare se da tratament de sustinere a unei eventuale sarcini), etc.
analizele respective enumerate sunt pe prima pagina.
de regula dr. hotaraste la ce analize te trimite;
2. eu zic ca daca nu ai probleme cu ovulatia atunci nu ar trb sa faci stimulare.
pe de alta parte poti sa faci chiar si in cazul tau pt sporirea nr. de foliculi sau pt ca acestia sa fie mai mari. (cica cresc sansele de reusita);
3. stimulare nu se face decat 3 luni la rand maxim, apoi pauza. nu stiu exact cate luni de pauza sau daca doar 1 luna, asta poate ne spun alte fete care au fost in situatia de a face 3 stimulari la rand.
eu, spre exemplu, am facut 2 inseminari pe ciclu natural si una cu stimulare cu menogon. si am 0 rezultate...
bafta mare si pupici!

ZOZOLINA

andreea

...daca viata ti-a dat lamai... fa limonada!...

COUNTING THE DAYS

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns luci.eilm spune:

Moni, fetele or sa te trimita la informatiile de pe prima pagina.
1. analizele sunt cele obisnuite inainte de orice sarcina
2. despre stimulare parerile sunt impartite. dr. cocei prefera sa lucreze pe ciclul natural, dr. matei prefera sa lucreze pe ciclu stimulat. ambele sustin ca ar fi sanse mai mari in variantele lor (eu am facut doua inseminari, de ambele feluri)
3. pe ciclu natural, da, se poate face in fiecare luna (daca te tine buzunarul si nervii), pe ciclu stimulat, am inteles ca nu mai mult de 3 consecutive.
Bafta!

Binecuvantati animalul fara stapan si copilul fara parinti!
www.flickr.com/photos/13222161@N07/" target="_blank">catelusi

Mergi la inceput

la fel 2 teorii sunt si referitoare la prelucrarea spermei. unii spun ca prelucrarea imbunatateste calitatea, numarul, etc., al , altii ca in schimb prelucrarea scade durata de viata a .

ZOZOLINA

andreea

COUNTING THE DAYS

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns luci.eilm spune:

Andriuschca,
Este unul si acelasi lucru- imbunatateste calitatea pe o perioada mai scurta.

Binecuvantati animalul fara stapan si copilul fara parinti!
www.flickr.com/photos/13222161@N07/" target="_blank">catelusi

Mergi la inceput

mie-mi place sa ma complic

_
fetelor, am uitat sa va urez la multi ani de Sf. Mihail si Gavril, voua, sotilor sau cunoscutilor vostri!!!
p.s. monty, m-am uitat la profil (sa vad daca avem si noi Gabriele sau Mihaele) si am vazut ce nume frumos ai!

eva - maria, tu ce mai faci? cum te simti? cum merge sarcina? pe la noi nu mai treci deloc? la fel si natalia?
danotino
, tu unde ai disparut?

ZOZOLINA

andreea

COUNTING THE DAYS

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Moniland spune:

De parca as citi pt. prima data forumul.
Andriusha, luci, mersi mult. Eu vin de la FIV. Mi-am facut la analize de m-am saturat. M-am gandit sa fac si inseminari. Ca doar eu le cam fac pe dos. . Oricum momentan tatonez terenul pentru ca atunci cand sunt hotarata sa nu pierd timpul cu tot felul de amanunte.
Sansele cam care ar fi? Nu va dati cu parerea un pic "in special" in cazul meu.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns montytaiana spune:

multumesc andiushca
dar daria nu ete din pacate numele meu
numele meu de botez este ANA, asa cum am trecut si pe listitza de la rugaciuni
dar la inceput nu vroiam sa citeasca vre-un/o cunoscuta
cum noi facem IAD
cert este ca imi place f mult numele daria
si daca voi avea vre-o data o fetitza daria o sa o cheme pe langa numele de sfant
defapt terminatia de la montytaiana este ANA
te pupic

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns montytaiana spune:

moniland
dar sotul cum sta cu gigeii
sanse cica sunt pt toata lumea pana la 10%
depinde daca te-ai nascut norocoasa
unele fete au reusit
din pacate nu prea multe
unele care erau super ok inca se mai chinuie si acum

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Moniland spune:

Hai mai monty, chiar asa . Nu, nu sunt norocoasa caci altfel as fi ramas in urma FIV-urilor. De gigeii sotului ma abtin la comentarii.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Euphoria spune:

Buna fetelor,

In primul rand la multi ani si multi bebei sfintelor noastre! Moniland, bine ai venit!
Doar 3 inseminari consecutive se pot face? Eu stiam de 5-6! Seria trecuta am facut 4 consecutive...Hm, cred ca si aici parerile sunt impartite :)
Monty, cum te mai simti? Mai bine, sper...

Va pup pe toate!

Mergi la inceput