Clubul nurorilor (80)

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Alynutza spune:

Eu ma simt optim cu un top si o fustitza de matase sau pantaloni scurti. Ma termina sa fiu incotosmanita. Deja numai puloverul si pufoaica si mi se pare prea mult. Plus ca nicicum nu-i bine, cand stau mi-e frig, daca merg putin pe jos ma incalzesc de nu mai pot...

Truly great friends are hard to find, difficult to leave, and impossible to forget.

www.flickr.com/photos/9684774@N08/sets/72157600636179296/" target="_blank">prajituresc si www.flickr.com/photos/9684774@N08/sets/72157600636180054/" target="_blank">bucataresc
Mrs. Perfect for more than 1 year

Mergi la inceput

Hellooooo, lumeeee, pe unde ati disparut?

Truly great friends are hard to find, difficult to leave, and impossible to forget.

www.flickr.com/photos/9684774@N08/sets/72157600636179296/" target="_blank">prajituresc si www.flickr.com/photos/9684774@N08/sets/72157600636180054/" target="_blank">bucataresc

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns briza_marii spune:

Eu sunt in audituri, de dim pana seara, asa ca nu prea am apucat sa va "vad"
Aly, uite ca ti-ai gasit omonimul la Buc: eu sunt "Gerila" in persoana (mama asa ma striga de cand ma stiu, acum ..si soacramea imi zice la fel).
Pup ca tre sa fug

briza_marii
www.flickr.com/photos/10784363@N03/" target="_blank">poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kitzy spune:

Neata!
Eu sunt pe aici.....incerc din rasputeri sa ma trezesc ca am avut o noapte cam alba, nici eu nu stiu de ce. Cred ca din cauza sarcinii care in ultimul timp imi cam da insomnii

18 cu posibil

Mergi la inceput

ce bine ca nu-s singura frigurila.

Kitzy doar acum ai inceput cu insomniile? Vazusem un documentar pe Discovery si ziceau de insomnii, dar in prima parte din sarcina (primele 12 saptamani) din cauza hormonilor si substantelor secretate de corp pentru a nu respinge sarcina si a nu o considera un corp strain.

Abia astept sa vina weekend-ul, trebuie sa mergem la shopping ca avem de luat un cadou pentru cineva si ma enerveaza magazinele astea ca deja totul e pe specific de Craciun/sarbatori, de parca in perioada asta nu mai sunt si zile de nastere. Daca e vreme buna s-ar putea sa iesim si din oras, cum spuneam, eu nu ma dau in vant, dar n-am de ales.

Mergi la inceput

Aly insomnii am demult, dar parca in ultimele saptamani e mai rau. Adica inainte ma trezeam o data pe noapte, acum ma trezesc de 2-3 ori, noroc ca adorm repede inapoi, dar tot ma simt obosita dimineata.

18 cu posibil

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns marinar spune:

salutare

mai si io sunt friguroasa dar putina plimbarica la munte, zapada, derdelus, erc, imi plac.

io nu am avut deloc insomnii cat am fost gravi. ma trezeam ca sa merg la baie si mergeam cu ochii inchis, nici nu aprindeam lumina la baie.....am dormit tun tot timpul.

de rev....sunt in impas. ad avem invitatie la resto, ar fi fruos, dar parca si la munte merge...ca avem unde merge la casa viitorilor fini, dar parca nu as face revul fara emmi...si tot asa. inca stau si analizez.

Mergi la inceput

Pe mine tocmai m-a anuntat sotzul ca nu mai trebuie sa fie la lucru de rev, asa ca nu mai mergem acolo. Urmeaza sa vedem ce planuri ne fabricam. Parca vad ca iar ramanem pe acasa cu babacii.

Mergi la inceput

Neata!
Marina tu ai fost norocoasa in privinta somnului.
Eu de exemplu noaptea trecuta m-am trezit de vreo 4 ori, din care o data m-au apucat carceii la ambele picioare, si n-am probleme cu magneziul, sau cel putin asa zic analizele, oricum a fost naspa, mi-au paralizat picioarele si abia m-am dat jos din pat
De Rev anul asta si noi cred ca stam cu socrii, ca ei mai stau treji, ai mei se culca dupa 12.

18 cu posibil

Mergi la inceput

Neatza!
Kitzy naspa cu carceii astia. Sper sa nu mai ai probleme de genul asta.
Noi tot cam pe acasa am facut rev-ul, anul trecut cu ai mei si cu socrii si nu mai vreau, desi tare tare banui ca tot pe-acolo vom ajunge. Pentru ca de nu stiu cand il bat pe sotz la cap sa ne facem planuri, eventual sa facem la noi un chef mic, insa pentru asta trebuia vorbit din timp cu prietenii pe care voiam sa-i invitam, sa nu-si faca alte planuri, dar, ca in fiecare an, am ramas pe ultima suta de metri si parca vad ca restul si-au facut deja planuri si noi tot n-am reusit sa stabilim ce facem.

Mergi la inceput