Clubul nurorilor (80)

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns camelia72 spune:

Salutare dragelor!
Veniti la o cafea cu mine sau e tarziu deja?Eu acum imi savurez licoarea,aici,cu voi!
Andreea,felicitari,chiar esti o curajoasa...mie mi-au trebuit vrei 4 ani dupa primul copil pana m-am hotarat la bb2 dar...e fain cu doi!E mai greu cat sunt copiii micuti dar cand ii vezi sanatosi si zglobii,te simti cel mai bogat om din lume!
Noi de revelion nu ne-am facut planuri...anul trecut am planificat o iesire in gasca in vila nou renovata a unor prieteni si...s-a molipsit Georgi cu o varicela cu 3 zile inainte...am ramas acasa...mai tarziu a luat-o si Mihai!
Sper sa fim anul acesta sanatosi cu totii de sarbatori,oricum,din localitate nu vom pleca sigur,poate intre Craciun si Revelion!

Camelia,mami de Georgiana (4 mai 1999)& Mihai (23 iulie 2004)
POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Alynutza spune:

Stefi eu nu-s deloc cu zapada si iarna. Cat e iarna si frig bucuroasa as sta doar in casa sa vegetez, asa ca nu ma incanta foarte tare o iesire la munte iarna, ca nici sporturile de iarna nu-mi plac. Asa ca, daca oi merge, merg de dragul sotzului.

Kitzy stiu ca de rev e scump, dar noi nu vrem sa petrecem acolo rev-ul, ci sa mergem intre Craciun si rev, sa zicem din 27 pana in 29 decembrie, sau daca nu imediat dupa rev.

Cami da de anul asta o sa aveti si voi un rev linistit.

Truly great friends are hard to find, difficult to leave, and impossible to forget.

www.flickr.com/photos/9684774@N08/sets/72157600636179296/" target="_blank">prajituresc si www.flickr.com/photos/9684774@N08/sets/72157600636180054/" target="_blank">bucataresc
Mrs. Perfect for more than 1 year

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns slimatei spune:

eu da..iubesc zapada chiar daca e uda si rece...

vreau pe derdelush..dar cu burtoiul nu prea merge... si mai ales dupa cu bb mic... care imi va capta toata energia..dar nu ma plang..caci va fi cel mai minunat cadou de craciun din viata mea...

Stefania X 2mai avem putin...putin...Doamne ajuta!
www.flickr.com/photos/13068460@N06/sets/" target="_blank">foto

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kitzy spune:

Mie mi-e dor sa ma dau cu sania. Schiuri nu-mi pun ca ma duc in cap cu ele
Eu m-as duce la munte la zapada cu viteza luminii

17+ cu posibil

Mergi la inceput

ce te inteleg....

Mergi la inceput

Eu m-as muta cu viteza luminii undeva unde e cald si bine tot anul, sa nu-mi mai trebuiasca 10 cojoace in garderoba.

Truly great friends are hard to find, difficult to leave, and impossible to forget.

www.flickr.com/photos/9684774@N08/sets/72157600636179296/" target="_blank">prajituresc si www.flickr.com/photos/9684774@N08/sets/72157600636180054/" target="_blank">bucataresc

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by Alynutza

Eu m-as muta cu viteza luminii undeva unde e cald si bine tot anul, sa nu-mi mai trebuiasca 10 cojoace in garderoba.

Mergi la inceput

Alina chiar ca esti friguroasa
Da lasa ca vine repede primavara.

17+ cu posibil

Mergi la inceput

Razi tu razi, Harap-Alb , dar asta e principalul motiv pentru care nu-mi place iarna: ca e frig si eu sunt friguroasa tare, prin urmare trebuie sa ma imbrac cu o gramada de haine si ma simt ca un pinguin. Si asta fara sa pun la socoteala ziua-lumina de doar cateva ore, care imi da un chef nebun de a ma baga direct in pat cand ajung acasa de la serviciu.

Mergi la inceput

Ba, mie imi place sa ma infofloesc toata chiar daca ma misc mai greu. Eu de exemplu nu suport caldura, curg toate apele pe mine, temperatura optima e de 20-22 grade. Acuma nici cand sunt -20 nu-mi place, doar cand vin acasa si dau de caldurica si ma dezghet.

17+ cu posibil

Mergi la inceput