A doua pierdere

Raspunsuri - Pagina 3

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Michelle81 spune:

Stii la prima pierdere auzim de la medici ca x% din sarcini se pierd in primele 12 saptamani si ca nu ar trebui sa ne facem griji...dar noua ne este furat acest vis intr-o clipa,daca pentru medici este numai un avort spontan pentru noi ca mamici in deveneire este ceva deosebit de nedescris,numai noi stim ce am simtit la vederea testului pozitiv...apoi cand pierdem deja si a doua sarcina este EXTREM de dureros pentru ca nu putem intelege acel"de ce din nou" si incepem sa ne intrebam daca vom mai ajunge vreodata sa vedem testul pozitiv si dupa noua luni sa ne vedem copilasul sanatos in brate...in astfel de situatii este extrem de greu sa mai ai si o mica speranta ca odata va fii bine...Mergem la o gramada de medici facem toate analizele posibile in speranta ca se va descoperi "cauza" ca cineva ne va putea garanta ca nu se va mai intampla aceasta tragedie...dar nu e asa...Cateodata uite se intampla fara motiv,suntem puse la o incercare foarte grea si trebuie sa ne chinuim sa nu renuntam...atata putem face...sa nu renuntam...Itt doresc multa putere si sa mergi inainte chiar daca e greu!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Jonica spune:

Fetelor,

Eu vreau sa va spun la toate sa nu va pierdeti speranta, ca se poate. Eu am pierdut 2 sarcini, deci stiu toata durerea prin care treci cand incerci si incerci si tot nu iese.
Am pierdut prima sarcina la 8 saptamani, a doua pe la 17, cand copilul era suficient de mare si mi-au provocat nastere. Si pe urma am ajuns la analize, am facut tot ce se putea la capitolul analize, rezultate perfecte si singurele raspunsuri pentru ce s-a intamplat au fost ridicari din umeri. Sau ca se mai intampla. Si atunci ma intrebam dar ce de mi se intampla numai mie??? si mai ales ca vedeam cum colege de ale mele de servici raman insarcinate usor, duc sarcinile la capat...
Nu-mi mai pasa de aproape nimic din jurul meu. Cand am ramas insarcinata a 3-a oara nici macar nu am stiut. Credeam ca nu-mi mai vin rusii si imi ziceam da, e perfect, dupa ce ca raman greu insarcinata, nu pot duce sarcinile la capat si mai am si dezechilibre hormonale. Drept urmare mergeam in fiecare zi de la servici si faceam cate o baie fierbinte. Am fost 3 zile cu masina dus-intors in Germania. Si intr-o doara m-am dus la doctor care mi-a zis "Sunteti gravida doamna!" La care eu i-am spus ca nhu-i adevarat, ca doar eu mi-am facut 3 teste de sarcina, toat negative, desi omul era cu ecograful in mana.
Cred ca m-am luat cam mult cu scrisul.
Nu va pierdeti speranta, ca cineva de sus va vede, ne vede pe toate si ne ajuta, pe unele mai devreme, pe altele mai tarziu.
Ma scuzati daca v-am plictisit, nu am vrut asta.
Ioana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns irlandeza spune:

Doamne, Alina, imi pare asa rau... Am ramas socata.
Nu stiu ce sa zic despre analize, dar stiu ca la a doua sarcina tot asa am avut si eu sacul gol, fara embrion. Si faceam Bhcg din 2 in 2 zile, si o data imi crestea , o data imi scadea hormonul.Iar la 9 sapt. am luat Cytotec pt. eliminarea sarcinii , ca mi-a fost frica de chiuretaj.
Si la amandoua sarcinile am avut lipsa de progesteron, nu stiu daca asta a fost cauza pierderilor........
Sper sa poti sa-ti revi cat mai repede .

www.flickr.com/photos/10675576@N07/sets/" target="_blank">Noi 2 singurei

Cum creste motanica nostra

30+ bb PATRICIA ALEXIA

AMR 10 SAPTAMANI !!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alinushca spune:

Jonica, irlandeza, speranta nu mi-o pierd. Uite Irlandezo tu ai ajuns la AMR 10 saptamani. Ma bucur mult pentru tine. La mine HCG-ul a fost in scadere constanta. 52.2, 38.4 s si ultimul pe care l-am facut 23 (toate la 2 zile). A fost un avort menstrual. Deci ceva care teoretic se intampla destul de des. Practic cum zici tu Jonica... parca se intampla des la anumite femei si altele duc sarcinile la capat fara sa isi imagineze vreodata ce e aia sa pierzi o sarcina. Si eu am 2 gravidutze la munca acum, amadoua au ramas o data cu mine in Aprilie. Si acum sunt cu burticile mari mari si mi-e mai greu ca niciodata sa le vad. Dar Dumnezeu va decide si pentru mine.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Jonica spune:

Offf Alinushca, parca retraiesc tot ce simteam eu atunci, toate framantarile, toata durerea si toata dezamagirea. Si furia, care nici nu stiu impotriva cui era indreptata.
Pe mine m-a linistit si m-a ajutat Acatisul Sf. parinti Ioachim si Ana. Eu cam la 3 saptamani dupa ce la-am terminat de citit (timp de 40 zile) am ramas gravida.
Eu sunt convinsa ca daca nu ma rugam nu aveam acuma copil.
Va tin pumnii si mult succes!

Ioana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns musettepink spune:

Alinush of cand citesc ce srii tu parca retraiesc si eu drama....si imi a asa geru sa vad gravide pe strada si parca acum sunt mai multe ca niciodata....nu am nimic cu ele dar imi e atat de greu...
Dar nu trebuie sa ne pierdem speranta...Dumnezeu e mare si va asculta rugile noastre!!!!!!!!!!!!!Sa fii tare!!!!!

Visez la ziua cand voi fii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miha74 spune:

Draga Alinushca,

Imi pare tare rau...de abia astazi am reusit sa citesc, si chiar ieri ma gandeam ca poate a fost o alarma falsa
sunt alaturi de tine, si capul sus!
In ceea ce priveste...cu ce ai de facut ca banuiesc ca nu te dai batauta, nu? ...
La mine (tot doua sarcini pierdute) se pare ca este din lipsa de progesteron...ovul meu se fecundeaza, dar este eliminat la menstruatie pentru ca e nu "patul" facut. Endometrul nu are grosimea necesara din lipsa de progesteron. Eu incep de luna asta sa iau din Z16 pana in Z25 utrogestan, cate doua pe zi...ca sa pregatesc patutul!

Te pup cu mult drag,
Miha

"Este de o mie de ori mai bine sa fii optimist si sa te inseli, decat sa fii pesimist si sa ai dreptate." (Jack Penn)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carminabulina spune:

Vai Alina cat ne este dat sa suportam!!!
Subscriu la tot ceea ce a scris si Michelle.
Cand am pierdut prima sarcina, la 7 saptamani, mi s-a spus ca e normal, x% pierd sarcina in primele 12 saptamani fara o cauza anume. Cand am intrebat de eventuale investigatii mi s-a raspuns ca in asemenea cazuri carile spun ca de-abia dupa 3 avorturi consecutive se ia in considerare ipoteza unei eventuale probleme. Eu am ascultat si deja am ajuns la a doua sarcina pierduta, de data asta la 15 saptamani, cumva nu ma mai incadrez in statistica de mai sus. De data asta a fost evident o problema - suspiciune mola complet...asa ca dupa manualele lor pot sa mai raman gravida si sa mai pierd sarcina de 2 ori si dupa aia sa incep sa investighez .
Doar ca eu nu o sa stau asa...astept sa imi iasa o valoare normala a hcg-ului si dupa aia o sa caut pe net prin carti pe unde vad si eu cu ochii si o sa-mi fac analize la sange, ecografii, secretii vaginale, vad eu ce mai gasesc. este adevarat ca daca am avea ajutorul unui medic bun am scuti efort si multi bani mergand exact pe firul problemei, dar asa ma voi descurca cum voi putea.

Sper din tot sufletul sa iti revii repede, sa nu lasi durererea sa te coplesesca si sa-ti canalizezi energia spre ceea ce ai de facut de-acum inainte. iti spun asta ca eu nu am facut asa si acum imi e din ce in ce mai greu sa-mi revin. Si as vrea dar e mai greu. Asa ca tocmai ca sunteti tineri si sanse aveti nenumarate nu te lasa doborata. Mult succes!!!!!! Si .

Mergi la inceput