A doua pierdere
Raspunsuri - Pagina 2
docdecap spune:
Alinushca,
imi pare tare, tare rau pentru ce ti se intampla!!
Sper sa primesti raspunsuri in urma analizelor pe care o sa ti le faci, sa nu-ti pierzi speranta si sa ramai optimista!
te 
Monica 30+ cu Serban
Life's a beach
pisoi in lucru
www.flickr.com/photos/monicu/sets/" target="_blank"> poze de tot felu'
lilianaFi spune:
Alinushca iubita imi pare tare rau...ce sa zic si eu azi am fost la echo si bebelusii mei gemeni nu au rezistat,s-au oprit in evolutie,azi as fii avut 10 saptamini...cu toate analizele bune...a treia pierdere...

Pepsi spune:
alinushca, imi pare ff rau, chiar nu am cuvinte, cit m-am bucurat ptr tine cind ai ramas.....cu analizele nu te pot ajuta ca eu nu am facut niciuna dupa pierdere. sper sa gasesti medici competenti si sa dai de cap problemei. te pup tare de tot
Flavia mamica fericita de David 22 iunie 2007 si Dominic 17 mai 2004
albumele de familie
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=3d7f6050076153b58e971e" target="_blank">capsunici minunate de mai-iunie 2007
www.helpsonia.com/povestea-soniei" target="_blank"> ajutor ptr Soniacamera lui dominic
camera lui david
Teo2rina spune:
o imbratisare stransa iti trimit, draga mea, o parere de rau,de fapt nu una, o multime...nici nu am cuvinte... despre analize as putea spune din secretie ureaplasma, mycoplasma si chlamydia, TORCH si analize obisnuite la sange(vdrl, hep b si c, hiv). si listeria. asta-i tot ce am facut eu dupa a doua pierdere... si eu tot devreme le-am pierdut, prima la 8, a doua la 5 sapt. inca o data, imi pare nespus de rau...
Marina, o
in
cu
Mihnea-Adrian 23+
cristiama spune:
Vai fetelor, ce rau imi pare!
Eu credem ca e ceva putin frecvent, eu am pierdut sarcinile la 7 saptamani si la 3 luni.
Am facut TOATE analizele de care pomeniti voi, si anticorpii la fundeni si cariotipul scump si inutil ( sarcina poate sa fie viabila chiar daca unul din parteneri are o problema genetica) la noi au iesit perfect toate.
Mai incerc dar cu toatele stiti ce e in sufletul meu, cand ma pregatesc la comun de sarcina si de chiuretaj! Bhhh.
Si ca sa fie ambalajul complet o sa fac curand 38 de ani si ma simt pe ultima suta de metrii.
alinushca spune:
Fete dragi va multumesc mult pentru raspunsuri si va imbratisez pe toate. Mai ales ca stiu ca toate ati avut probleme ca si mine. mai ales pe liliana - of Doamne imi pare asa de rau pentru tine, mi se rupe inima. ![]()
Cristiama, si mie ieri doctorul de la medicover mi-a zis ca are un coleg ginecolog a carui sotie a pierdut 10 sarcini a facut toate testele posibile si imposibile si nu i-au gasit nimic. O recunoastere directa a faptului ca doctorii sunt si ei neputinciosi in fatza miracolului acesta de a da viatza unui nou om.
Am sa fac si eu cate un testuletz pe ici pe colo. Dar m-am lamurit ca nu-i cum sa stiu daca se va repeta sau nu. Suntem foarte foarte multe din pacate in situatia asta. Nu-i asa o chestie rara.
Sa ne ajute Dumnezeu pe toate sa avem copilasi ca pana la urma ei ne sunt dati, nu sunt chiar ai nostri.
Curaj mult sper sa avem toate si incredere.
IndyGo spune:
Lasa Alina nu te supara si priveste cu optimism spre viitor.....cum fac si eu dealtfel......le prindem noi pe fetele de la iulie -august din urma, vei vedea....
Teo2rina spune:
Alinushule,e greu cand nici macar nu stii de ce... cel putin ai fi stiut de ce sa te feresti sau ce mai e de facut... capul sus, privirea inainte, scumpo, va fi bine data viitoare, ma rog pentru asta.
Marina, o
in
cu
Mihnea-Adrian 23+
danangie spune:
ALINA e inutil sa-ti spun ca eu chiar am inlemnit cand am vazut subiectul. Imi foarte rau. Iti sunt alaturi si sper sa gasesti raspunsuri la toate intrebarile tale. Te 
mult asteptat
Michelle81 spune:
Draga mea Alinushca-imi pare foarte rau pentru ceea ce ti s-a intamplat...Uneori nu exista nici o explicatie pentru asa ceva...Eu mi.am facut mereu toate analizele si inainte de prima sarcina si inainte de a doua si si acum si toate sunt in regula dar uite dupa cum stii am trecut si eu printr-un avort spontan iar apoi mi-.am pierdut fetita la 24 de saptamani cand credeam ca nimik rau nu se mai poate intampla...Uneori nici medicii nu stiu...se intampla desi nu meritam asa ceva,noi care ne facem toate analizele care ne dorim atat de mult un copilas...Iti doresc multa putere si sa te vad ca reiei aceasta lupta si ca nu te lasi doborata!