Trombofilia- o problema ignorata de multe mamici

Raspunsuri - Pagina 26

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns mirela.d spune:

Citat:
citat din mesajul lui vali79

Salutareeeeee!
Pe 5 noiembrie am nascut o fetita superba de 3.800- INGRID MARIA prin cezariana cu rahianestezie (de comun acord cu Dr. Uscatescu am intrerupt Clexane-le cu 5 zile inainte).
De-abia acum, intr-un tarziu, am reusit si eu sa deschid comp. putin...!
Oricum o sa revin cu amanunte dupa ce o sa fiu putin mai lucida si coerenta(sunt foaarte obosita...).
Tuturor succes va doresc si multumesc nespus pt. grija!!!

Nu timpul ti se potriveste tie, ci tu potriveste-te timpului. (armean)

Vali, sa-ti traiasca fetita si sa fiti sanatosi cu totii!
In cateva luni te vei obisnui cu oboseala. Ca de scapat de ea, nu prea ai sanse curand cu un bebelus mic.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns vulturas spune:

Citat:
citat din mesajul lui cafera

Vulturas,.

Mamica de printese

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns preety spune:

Felicitari mult vali!!! Sa-ti traiasca bebele, sa fie sanatos si papacios!
Acum mai faci clexane?
Te si asteptam mai multe vesti.

Mamica fericita de Sorina Gabriela

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns preety spune:

Vulturas bafta multa. Sa fie cum iti doresti

Mamica fericita de Sorina Gabriela

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns marianebuna spune:

Citat:
citat din mesajul lui mirela.d

Saptamana viitoare voi ajunge si eu la ea. Te-au costat analizele? Sau au fost gratuite? Am inteles ca numai cu trimitere vizata de dr. de familie sunt gratuite. Vreau sa stiu daca trebuie sa ajung si la dr. de familie pentru ca trimiterea o am de la dr. ginecolog.
Mersi

P.S. Eu vreau sa merg si la Fundeni si la Coltea. Va voi tine la curent (daca ma mobilizez pana la urma) si va voi spune daca exista diferente de rezultat.

Buna, Mirela.
Eu am platit analizele pentru ca nu m-am mai complicat cu trimiterea (stau in Baneasa si medicul de familie e la Titan, trebuie sa-l schimb), nu stiu daca pot fi facute gratuit sau nu. Ale mele au fost 105 ron, dar dnei dr, dupa cum am zis, nu i-am dat nimic pentru ca nu primeste.

Mi-a iesit o valoare usor pozitiva la lupus anticoagulant (sau anticoagulant lupic, e acelasi lucru). Trebuie sa repet analiza peste o luna. A mai patit cineva asa ceva?

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui marianebuna

Citat:
citat din mesajul lui mirela.d

Saptamana viitoare voi ajunge si eu la ea. Te-au costat analizele? Sau au fost gratuite? Am inteles ca numai cu trimitere vizata de dr. de familie sunt gratuite. Vreau sa stiu daca trebuie sa ajung si la dr. de familie pentru ca trimiterea o am de la dr. ginecolog.
Mersi

P.S. Eu vreau sa merg si la Fundeni si la Coltea. Va voi tine la curent (daca ma mobilizez pana la urma) si va voi spune daca exista diferente de rezultat.

Buna, Mirela.
Eu am platit analizele pentru ca nu m-am mai complicat cu trimiterea (stau in Baneasa si medicul de familie e la Titan, trebuie sa-l schimb), nu stiu daca pot fi facute gratuit sau nu. Ale mele au fost 105 ron, dar dnei dr, dupa cum am zis, nu i-am dat nimic pentru ca nu primeste.

Mi-a iesit o valoare usor pozitiva la lupus anticoagulant (sau anticoagulant lupic, e acelasi lucru). Trebuie sa repet analiza peste o luna. A mai patit cineva asa ceva?

Da, eu am patit-o. Mie dna. dr. Uscatescu mi-a zis ca valoarea usor pozitiva indica o infectie minora in corp gen carie sau infectie urinara. Si daca nu tratezi cauza, efectul va fi mereu acelasi: LA-ul usor pozitiv.
Eu am avut niste carii pe care le-am tratat. Saptamana viitoare ajung la analize si voi vedea daca s-a modificat si LA-ul.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns marianebuna spune:

N-am carii, le-am tratat pe toate, in plus eram si dupa un tratament recent cu antibiotic puternic, pe care mi l-a dat ginecologul dupa avort... Iar VSH, de exemplu, a iesit normal, si ar fi trebuit sa fie marit in caz de infectie...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns marynik spune:

Vali , revin si eu cu o rugaminte ,
Poti te rog frumos sa mi dai si mie adresa de mail a dnei dr Uscatescu ?
Plizzzzzz

O vesnica aspiranta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carmen_apr spune:

vulturas, imi pare tare rau ca treci prin asta, nu cunosc nimic asemanator, deci nu te pot ajuta, dar iti tin pumnii, sper sa gasesti o solutie ca sa ai un copilas si sa fiti sanatosi amandoi.

Fetelor, fac si eu clexane, sunt in sapt 32, dar vreau sa va intreb ceva: de zece zile fac injectii de 0,2 si am greturi mari si vomit, iar injectiile le fac in partea de sus a picioarelor, zona care s-a invinetit de-a dreptul.
Ati patit si voi asa? e cazul sa ma sperii de reactii adverse? sau e normal?

Mergi la inceput

Faza cu invinetitul este normala, cel putin asa mi-a zis mie doctorul. Eu nu m-am invinetit si dansul era mirat. Iti recomand sa le faci in burta. Mie, personal, mi se pare zona mai putin dureroasa. Ma gandesc ca poate din acest motiv nu m-am invinetit. A, si sa nu te intepi mereu in acelasi loc.
In ceea ce priveste greata si starea de voma, nu stiu ca acestea sa fie efecte secundare ale Clexane-ului, mai ales ca faci cea mai mica doza. Dar nu bag mana in foc ca asa este. Poate ne zic celelalte fete daca au patit asa ceva.

Mergi la inceput