Trombofilia- o problema ignorata de multe mamici

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns bufi spune:

marynik si idaira eu am fost diagnosticata, am mai pierdut 2 sarcini, dar nu apucasem sa incep tratamentul cu clexane, doar luam aspenter.
insa nu vreau sa va sperii, nu inseamna ca daca facem tratamentul cu clexane totul este 100% ok...

doamne fereste sa se intample ceva...
mi-a povestit dr cateva cazuri...nu cred ca vreti sa stiti...mai bine nu...
eu sunt linistita, dar trebuie avut mereu grija

Bufi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns marynik spune:

Bufi , stiu si eu ca acest tratament nu ne da siguranta ca va fi totul bine pana la capat...dar noi trebuie sa fim optimiste si sa ne rugam , altceva nu avem ce face...trebuie sa nu ne pierdem speranta...

Daca nu iti este prea greu , ai putea sa mi spui , cele 2 sarcini pe care le ai pierdut sub trat cu aspenter cate sapt aveau ?
La ce dr ginecolog mergi ??

O vesnica aspiranta
Lupta pentru bebe

Mergi la inceput

Cele 2 sarcini pierdute, cand luam aspenter, le-am pierdut la ~ 2 luni...asta este...

am mers la o gramada de dr, iar acum merg la Dr Badiu Alexandru - Municipal, dar merg la el la CMU, ca nu este de gasit la spital si mai merg la o dr de la Caritas, deoarece am sanse ca Dr Badiu sa fie in co cand nasc si asa am o solutie de back-up.
merg lunar la amandoi...asta este situatia

marynik esti insarcinata?

Bufi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns marynik spune:

Nu , nu sunt insarcinata....asta a devenit o alta problema la mine...nu mai reusesc sa raman , de vreo 8 luni incerc , celelate sarcini le am obtinut fara nici un fel de problema , dar acum nimik...

Tu in afara de clexane ce trat mai faci sau ai facut ?
Esti multumita de Badiu , cum abordeaza aceasta problema a ta ?

O vesnica aspiranta
Lupta pentru bebe

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mirela.d spune:

Eu tot la Badiu am mers. El a fost unul dintre doctorii care mi-a recomandat clexane. Eu am fost multumita de el. E si bun profesional dar stie si sa te faca sa fii mai relaxata in ceea ce priveste tratamentul si boala in sine. Datorita lui, eu nu am pierdut sarcina. Fiind prima sarcina, ma pot considera norocoasa.

Mergi la inceput

Nu am mai facut niciun tratament.
I-au aspenter zilnic de o perioada lunga de timp si de cand am aflat ca sunt gravida fac clexane. iar tratamentul cu clexane poate ca nu trb sa-l incepi imediat...depinde de ce rezultat iese cand mergi la fundeni si ce hotareste dr...deci nu ginecologul

Sunt multumita de Badiu...interesul lui fata de aceasta treaba este ca studiaza rezultatele de la analize, cele facute la Fundeni la dr Uscatescu

Este increzator ca totul va fi bine. ma plnageam eu ca am pierdut multe sarcini si el a spus "lasa ca sarcina va fi bine".

Sincera sa fiu am inceput sa cred ca vis-a-vis de treaba asta totul tine de dr de la Fundeni si nu de dr ginecolog...

poate sunt alte fete si ar fi sa ascultam si parerea lor

Bufi

Mergi la inceput

mirela.d cand ai nascut?
este ok dr pe toata perioada sarcinii? ti-a dat concediile la timp? a avut timp? ai fost la spital sau unde? te-a ajutat daca au fost probleme? ai fost la dr Uscatescu?

ce scoruri practica dr Badiu, ca sunt curioasa?

scuze ca am atatea intrebari si sper sa poti sa-mi raspunzi la ele

Multumesc!

Bufi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Idaira spune:

quote:
Originally posted by marynik

Bufi , stiu si eu ca acest tratament nu ne da siguranta ca va fi totul bine pana la capat...dar noi trebuie sa fim optimiste si sa ne rugam , altceva nu avem ce face...trebuie sa nu ne pierdem speranta...

O vesnica aspiranta
Lupta pentru bebe

De fapt si de drept nimeni si nimic nu-ti poate garanta o sarcina lipsita de probleme 100%,indiferent daca ai si alte probleme de sanatate sau nu.
Sincera sa fiu,vreau sa cred ca la urmatoarea sarcina va fi bine!!!! Am nevoie sa am incredere!!!!!!!

www.comadronas.org/galeria/index.php?action=showpic&cat=4&pic=110" target="_blank">Cautind o bucatica de viata

"E mult mai usoara dezintegrarea unui atom decat a unei prejudecati"-
Albert Einstein

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mirela.d spune:

quote:
Originally posted by bufi

mirela.d cand ai nascut?
este ok dr pe toata perioada sarcinii? ti-a dat concediile la timp? a avut timp? ai fost la spital sau unde? te-a ajutat daca au fost probleme? ai fost la dr Uscatescu?

ce scoruri practica dr Badiu, ca sunt curioasa?

scuze ca am atatea intrebari si sper sa poti sa-mi raspunzi la ele

Multumesc!

Bufi

Am nascut acum 2 ani. Pe parcursul sarcinii m-am dus la dr. badiu la CMU ca la spital era aglomerat si ma costa exact cat dadeam la clinica (adica ii dadeam lui exact cat m-ar fi costat consultatia la clinica). La clinica evident nu-i dadeam nimic. Ce am apreciat cel mai mult la el a fost ca mi-a zis ca vine la nastere indiferent de zi si ora (asta l-am intrebat de la inceput). Si ginionul lui, am nascut sambata spre duminica noaptea.:) Imi raspundea intotdeauna la telefon si ma lamurea in legatura cu toate prostiile care-mi veneau in cap (nu am abuzat, bineinteles).
In ceea ce priveste clexanul mi l-a recomandat si el inainte sa apuc sa vorbesc cu dr. Uscatescu. Eu mi-am facut o relatie acolo (daca ai nevoie iti comunic numele si nr. de tel) si-mi zicea rezultatele prin telefon. Asa s-a facut ca am avut intai consultatie la el si-aopi am vorbit cu dr. Uscatescu. Dar asa am vazut ca stie si el ce zice. Dr. Uscatescu mi-a recomandat acelasi tratament cu clexane.
In ceea ce priveste scorurile dr. Badiu, eu ii dadeam 500 de mii la fiecare consultatie din spital (asa cum ti-am zis in clinica nu i-am dat niciodata).
La nastere i-am dat 5 mil lei.

A, sa nu uit, concediile nu ti le da ginecologul ci doctorul de familie. Cel putin asa era acum doi ani si tind sa cred ca tot asa este si acum.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cafera spune:

Sa va mai spun despre mine...
Cu venirea timpului frumos am inceput sa fac miscare, adica plimbari la pas, cu carutul, cat ma tin picioarele. Si se cunoaste, pentru ca a ince put sa-mi scada acea imobilitate pe care o simteam in piciorul la care am facut tromboflebita.

Sanatate va doresc!

Mergi la inceput