Copiii din 2002... (39)

Raspunsuri - Pagina 20

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ruxij spune:

quote:
Originally posted by Andrada

quote:
Originally posted by ruxij

Bogdan a mai facut nazdravanii la scoala. Alateieri l-au trimis la director pt. ca si-a bagat carioci in...nas!!! Si azi mi-a zis ca i-au confiscat forfecuta de taiat hartii pt. ca incerca sa isi tunda genele

loooooooool absolut mortal Bogdan, tu cum poti mei sa faci fata serioasa cind il certi??

L’amore che move il sole e l’altre stelle.

www.desprecopii.com/chatnew/Desprecopiichat/PaginapersonalaView.asp?nickname=Andrada" target="_blank">Camera lui Marcu

:)) Asa e, ca si pe mine ma pufnea rasul, da' ce sa fac, ca il cunosc si dc. nu il cert, dupa aia iar face nebunii a doua zi, garantat si vin zarghitele alea pe capul meu si pe capul copilului!! La gradinita aveau un sistem cu betisoare, aveau patru betisoare pe zi, dc. erau cuminti le pastrau pe toate, la orice abatere li se lua un betisor. Si dc. vedeam ca are doar 2 sau 3 betisoare si ii ziceam "azi te iert, da' maine sa promiti ca nu mai faci" (a avut o perioada cand fie facea pe clovnul clasei, fie vorbea la somn). Promitea, dar GARANTAT a doua zi iar aveam 3 sticks. Dc. il certam a doua zi erau 4 betisoare tot garantat. Da', deci alalteieri l-am certat eu, da' ma rog mi-a fost cam greu sa stau chiar f. suparata si el de colo: " mama dar mai esti suparata?" Eu: "da, normal!". El: "hm...pai atunci cum de nu arati prea suparata?":))
Cica ii povestesc lu' sormea (care e insarcinata in 5 luni, va avea baiat) de fazele lui Bogdan si ea ii povesteste lui barba'su, iar acela cica: vaaai ce tare, abia astept sa faca si al nostru asa Parintii astia sunt hihi [:lol:]

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ruxij spune:

Sa va zic o faza din seara asta, din ciclul cum te fac copiii sa te jenezi. Eram la supermarket cu el si cautam disperata toaleta si n-o gaseam, deh, cand mananc iute nu mi-e prea bine dupa, irritable bowel syndrome . Nu gaseam nici vreo angajata de a lor, femeie sa o intreb, asa ca ii zic lui Bogdan sa il intrebe pe un nene de acolo de la galantarul de peste unde e toaleta. Se duce fi-miu si cat poate de tare, sa auda toatal lumea: "Nu va suparati, mama mea are nevoie la WC, unde e baia voastra"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristina22 spune:

Ruxij-am ras pe infundate, ca sa nu trezesc casa..... tare scump Bogdan. E un copil cu personalitate!!!

Un we frumos sa aveti!!

cristina si nazdravanul Andrei (22.11.2002)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Gabbriela spune:

quote:
Originally posted by ruxij

Sa va zic o faza din seara asta, din ciclul cum te fac copiii sa te jenezi. Eram la supermarket cu el si cautam disperata toaleta si n-o gaseam, deh, cand mananc iute nu mi-e prea bine dupa, irritable bowel syndrome . Nu gaseam nici vreo angajata de a lor, femeie sa o intreb, asa ca ii zic lui Bogdan sa il intrebe pe un nene de acolo de la galantarul de peste unde e toaleta. Se duce fi-miu si cat poate de tare, sa auda toatal lumea: "Nu va suparati, mama mea are nevoie la WC, unde e baia voastra"

total bogdan..

Sanatate si numai bine

Nicole mami lui www.babiesonline.com/babies/j/julianleonardo/" target="_blank">Julian

www.4shared.com/dir/4242034/d653560a/sharing.html" target="_blank">
Muzica pt copii "Ro & Eng"
www.freewebs.com/gabbriela_nicole/" target="_blank">
scaune de masina pt copii

Never discourage anyone...who continually makes progress, no matter how slow. - Plato

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Gabbriela spune:

la povesti va rog.... 40

Sanatate si numai bine

Nicole mami lui www.babiesonline.com/babies/j/julianleonardo/" target="_blank">Julian
www.4shared.com/dir/4242034/d653560a/sharing.html" target="_blank">
Muzica pt copii "Ro & Eng"
www.freewebs.com/gabbriela_nicole/" target="_blank">
scaune de masina pt copii

Never discourage anyone...who continually makes progress, no matter how slow. - Plato

Mergi la inceput