ENDOMETRIOZA nu ne va impiedica sa avem un bebe-20
Raspunsuri - Pagina 9
unducthable spune:
la mine toate astea au iesit in interval
doar leucocite mai putine , 3700 in loc de minim 4000 am , adica o leucopenie usoara ( a nu se confunda cu leucemia, acolo sunt fffffff multe leucocite)
lucialu spune:
Diana
pai mai poti sa spui ceva in fata unei crase evidente
Sunt pufoasa cica
Vezi oi fi tu olteanca vorbacioasa,dar te-am redus la tacere.Merci
Aerlilian
sa vedem ce si cum.In principiu sunt
si prefer sa-mi torturez sotul in spital
Deci mai bine ne vedem la un suc
Cristy
www.flickr.com/photos/14052028@N08/" target="_blank">
nu mor caii cand vor cainii...
unducthable spune:
Lucia , am spus adevarul, nu ai de ce sa zici mersi ca esti o scumpa.
Tacerea se trage mai mult de la Liliana ...., ma paste o depresie ... , ma rog , ma gandesc la ce s-a intamplat .
mada23 spune:
Lili...cuvintele sunt prea sarace sa exprim ceea ce simt......imi pare nespus de rau
...viata e nedreapta... e crunt ce s-a intamplat... dar suntem prea mici si neinsemnati in univers ca sa judecam de ce ni se intampla toate acestea....As vrea sa te ajut dar nu stiu cum, suntem alaturi de tine

" Desi modurile de operare ale lui Dumnezeu ne surprind uneori, daca ne incredem, la timpul potrivit, vom intelege."
Sufletele mari sunt de obicei cele care au trecut prin suferinte mari, dar au refuzat sa renunte - te rog nu renunta sa lupti, o sa fie bine la capatul drumului, tot raul spre bine. 
am nevoie de un miracol...madutz
http://tt.lilypie.com/lS6Op3.png
andreyutza spune:
liliana imi pare tare rau pentru ce ti s-a intamplat.
nici nu-mi vine sa cred si asa cum spuneau fetele suntem alaturi de tine. si eu am gandit tot timpul asa, ca daca e sa raman si Doamne fereste sa pierd copilul mai bine nu mai raman niciodata. dar din pacate nu noi hotaram toate aceste lucruri. fi tare, puternica si sa treci cat mai repede peste acest capitol neplacut din viata ta.
lucia curaj draguta, sa ne anunti cand te operezi ca sa-ti tinem pumnii.
fetelor pupici si sa auzim si vesti mai bune! 

Mosul sa-mi aduca un ingeras!
unducthable spune:
da,
eu nu sunt nici optimista nici pesimista , sunt asa cum vrea Dumnezeu sa fiu , adica astept de la EL raspunsul ... eu incerc sa nu fiu un om rau , atat
Panseluta spune:
Salutare fetelor,...cum necum v-am pierdut urma, eu ramasesem pe la cp.18!....dar macar l-am citit pe asta pana la sfarsit.
Mi s-a taiat suflarea la vestea Lilianei! mi-e imposibil sa mai zic ceva.Daca as fi langa tine Lili, te-as lua in brate si nu ti-as mai da drumul...
Unducthable, mersi de intrebare! ma gandeam chiar ca am fost uitata, dar tinand cont ca imi fac prezenta pe aici cam rar sesizabila (desi va citesc), e si normal sa fie asa...Eu am mult stres in ultimul timp, am inceput aici un Master pe Bioinformatica si ma lupt cu matematica si algoritmii....dar nu pov.mai mult caci nu e momentul...
Ma gandesc la tine Lili, cred ca asa facem toate...suntem alaturi de tine in aceste momente, cu tot sufetul ....
Panseluta spune:
Lucia, curaj si tot inainte! si eu am 2 op.la activ si de fiecare data am gandit: chisturile alea n-au ce sa caute in burtica mea.Afara cu ele!
asa ca ii urez dr.tau operatie usoara, iar tie recuperare rapida!
pupici la toate!