Cafea cu aroma de femei - 35
Raspunsuri - Pagina 3
wonderful spune:
O iei cum e:s-a trezit si-ti aduce flori.Sunt mitocani care nu fac asta,no matter de cate ori le spui.Depinde cu ce femei a mai avut rel.Sau poate-i tipul pasionatului de job care pluteste.
A_Iulia spune:
Alta chestie ar fi asta cu mutatul - pai trebuie sa izbucnesc eu ca el sa bata din palme si sa rezolve instant tot?
Asta inseamna ca el era ok inainte, nu?
El zice ca nu si ca a fost foarte aglomerat, bla bla. In fine. Cam d-astea.
In schimb imi freaca creierii cu planurile lui pe termen lung - cum ca sa strangem bani multi si cand fac eu 40 de ani sa ne mutam pe o insula la soare.
Cu alte cuvinte tara arde si baba se piaptana.
Adina + Olivia Q1.04
A_Iulia spune:
In fine. Am stat mult sa ma gandesc daca mai vreau sa continui, si i-am zis ca nu mai vreau.
Dar atat de tare ce a insistat si insista, incat cred ca mai dau o sansa pana la urma. Dar nu acum. Si nu in conditiile astea, oricum.
Bella, hai sa fugim in lume.
Adina + Olivia Q1.04
A_Iulia spune:
Hai mai Wendy ca doar n-am sa stau acum sa ma gandesc la mitocani...sau la d-aia de-si bat nevestele si sa zic mama ce misto e tipul ca nu ridica mana la mine.
Sa fim seriosi.
Adina + Olivia Q1.04
wonderful spune:
quote:
Originally posted by Adina Iulia
Alta chestie ar fi asta cu mutatul - pai trebuie sa izbucnesc eu ca el sa bata din palme si sa rezolve instant tot?
Asta inseamna ca el era ok inainte, nu?
El zice ca nu si ca a fost foarte aglomerat, bla bla. In fine. Cam d-astea.
In schimb imi freaca creierii cu planurile lui pe termen lung - cum ca sa strangem bani multi si cand fac eu 40 de ani sa ne mutam pe o insula la soare.
Cu alte cuvinte tara arde si baba se piaptana.
Adina + Olivia Q1.04
Sunt multi barbati pe care tre' sa-i impingi de la spate,nimic nou sub soare.Cert e ca-si face planuri pt. voi amandoi si 'executa' ce-i spui fara sa gaseasca tot felu' de motive de amanare.
belutza spune:
Adina , atat iti spun. daca nu te duci tu pe insula o sa fac eu asta , ma sacrific eu ..daca nu vrea nimeni.
belutza
wonderful spune:
quote:
Originally posted by Adina Iulia
Hai mai Wendy ca doar n-am sa stau acum sa ma gandesc la mitocani...sau la d-aia de-si bat nevestele si sa zic mama ce misto e tipul ca nu ridica mana la mine.
Sa fim seriosi.
Adina + Olivia Q1.04
Mami,am vazut oameni cu prtentii care n-au facut un gest galant pt. ea niciodata,nu vorbesc de grobieni,ci de nesimtiti.
aidaciolac spune:
Gata , am venit. Tre sa ma duc sa citesc ca vad ca doar io am avut pauza ![]()
Aida - mama de pisica mica.

nov2006 , vara2007 , septembrie2007
Matza Emma in actiune
A_Iulia spune:
quote:
Originally posted by belutza
Adina , atat iti spun. daca nu te duci tu pe insula o sa fac eu asta , ma sacrific eu ..daca nu vrea nimeni.
belutza
Pai vino si ia-ti-l si gata, v-ati linistit amandoi.
Adina + Olivia Q1.04