Cafea cu aroma de femei - 35

Raspunsuri - Pagina 2

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns A_Iulia spune:

Belutza, lasa ca ti-i testez eu intai, ca uite, tu iei numai ciudati din linia maritima onedin.

Adina + Olivia Q1.04

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns wonderful spune:

Sunt sigura ca ai cantarit bine lucrurile.Dar el ce fel de om este?Il iubesti,e bun,va potriviti?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns belutza spune:

quote:
Originally posted by wonderful

quote:
Originally posted by belutza

quote:
Originally posted by wonderful

Si el vrea sa-si mute afacerea aici?
Bella,cum ii testezi?

W

in fel si chip . ii pun sa-mi spele sosetele

belutza

Mai bine ia-ti masina de spalat ca aia tace si face.Testeaza-i la cap si nu numai.
'From Sara,with love...'

W

ce-mi trebe sa stie tabla inmultirii..m am intalnit 1 data si bafta , mi-a parut bine de cunostintza!

belutza

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by Adina Iulia

A aparut si in ziarul local noul proiect al lui, da' daca matalutza stai pe net in loc sa citesti ziarele...ntz ntz ntz

Adina + Olivia Q1.04

De peste 1 an nu mai citesc niciun ziar,mai rasfoiesc Can Can on line 1/we.Mea culpa!

Mergi la inceput

Wendy, e greu de spus. El e la linia aia de demarcatie intre genii si nebuni. Inca nu pot sa-l evaluez cum trebe

In concluzie...nu stiu.
Dar cand am citit ca voi toate aveti probleme chiar mi-am zis: uite frate si eu stau cu beleaua pe cap si nu zic nimic? Si am deschis cutia pandorei.

Adina + Olivia Q1.04

Mergi la inceput

quote:

Belutza, lasa ca ti-i testez eu intai, ca uite, tu iei numai ciudati din linia maritima onedin.

Adina + Olivia Q1.04

ok. ma las la mana ta . am incredere

belutza

Mergi la inceput

De fapt stii care-i partea proasta?
Sunt gramada de chestii pozitive care m-as fi asteptat sa le faca singur. Ei bine, nu. Daca ii spun eu, se executa cu placere, si isi justifica cumva atitudinea dinainte.
Sa-ti dau un exemplu.
Vreo jumatate de an nu mi-a adus nici o floare. I-am reprosat, si de atunci, imi aduce aproape de fiecare data flori.
Nici nu stiu cum s-o iau chestia asta - o face doar ca i-am zis? oare si simte ca trebuie s-o faca?

si sunt multe chestiuni de genul asta - doar daca ii zic se rezolva.

nu mi se pare normal.

Adina + Olivia Q1.04

Mergi la inceput

quote:

Wendy, e greu de spus. El e la linia aia de demarcatie intre genii si nebuni. Inca nu pot sa-l evaluez cum trebe

In concluzie...nu stiu.
Dar cand am citit ca voi toate aveti probleme chiar mi-am zis: uite frate si eu stau cu beleaua pe cap si nu zic nimic? Si am deschis cutia pandorei.

Adina + Olivia Q1.04

Iubita,cand am amintit de trepanatie,m-am referit la tine,da' vad ca se-ngroasa gluma.Macar e un 'nebun' simpatic?Ca nu te-ai oprit la el,asa,degeaba.

Mergi la inceput

unde mai pui ca esti si membru de baza . ma pot pune cu tine ?? te las pe tine sa alegi.

belutza

Mergi la inceput

Adino , da` ce ti bati capu`? ia-te de mana cu mine si hai in LIFE

belutza

Mergi la inceput