Cafea cu aroma de femei - 35
Raspunsuri - Pagina 2
A_Iulia spune:
Belutza, lasa ca ti-i testez eu intai, ca uite, tu iei numai ciudati din linia maritima onedin.
Adina + Olivia Q1.04
wonderful spune:
Sunt sigura ca ai cantarit bine lucrurile.Dar el ce fel de om este?Il iubesti,e bun,va potriviti?
belutza spune:
quote:ce-mi trebe sa stie tabla inmultirii..m am intalnit 1 data si bafta , mi-a parut bine de cunostintza!
Originally posted by wonderfulquote:
Originally posted by belutzaquote:in fel si chip . ii pun sa-mi spele sosetele
Originally posted by wonderful
Si el vrea sa-si mute afacerea aici?
Bella,cum ii testezi?
W
belutza
Mai bine ia-ti masina de spalat ca aia tace si face.Testeaza-i la cap si nu numai.
'From Sara,with love...'
W
belutza
wonderful spune:
quote:
Originally posted by Adina Iulia
A aparut si in ziarul local noul proiect al lui, da' daca matalutza stai pe net in loc sa citesti ziarele...ntz ntz ntz
Adina + Olivia Q1.04
De peste 1 an nu mai citesc niciun ziar,mai rasfoiesc Can Can on line 1/we.Mea culpa!
A_Iulia spune:
Wendy, e greu de spus. El e la linia aia de demarcatie intre genii si nebuni. Inca nu pot sa-l evaluez cum trebe ![]()
In concluzie...nu stiu.
Dar cand am citit ca voi toate aveti probleme chiar mi-am zis: uite frate si eu stau cu beleaua pe cap si nu zic nimic? Si am deschis cutia pandorei.
Adina + Olivia Q1.04
belutza spune:
quote:ok. ma las la mana ta . am incredere
Belutza, lasa ca ti-i testez eu intai, ca uite, tu iei numai ciudati din linia maritima onedin.
Adina + Olivia Q1.04
belutza
A_Iulia spune:
De fapt stii care-i partea proasta?
Sunt gramada de chestii pozitive care m-as fi asteptat sa le faca singur. Ei bine, nu. Daca ii spun eu, se executa cu placere, si isi justifica cumva atitudinea dinainte.
Sa-ti dau un exemplu.
Vreo jumatate de an nu mi-a adus nici o floare. I-am reprosat, si de atunci, imi aduce aproape de fiecare data flori.
Nici nu stiu cum s-o iau chestia asta - o face doar ca i-am zis? oare si simte ca trebuie s-o faca?
si sunt multe chestiuni de genul asta - doar daca ii zic se rezolva.
nu mi se pare normal.
Adina + Olivia Q1.04
wonderful spune:
quote:
Wendy, e greu de spus. El e la linia aia de demarcatie intre genii si nebuni. Inca nu pot sa-l evaluez cum trebe
In concluzie...nu stiu.
Dar cand am citit ca voi toate aveti probleme chiar mi-am zis: uite frate si eu stau cu beleaua pe cap si nu zic nimic? Si am deschis cutia pandorei.
Adina + Olivia Q1.04
Iubita,cand am amintit de trepanatie,m-am referit la tine,da' vad ca se-ngroasa gluma.
belutza spune:
unde mai pui ca esti si membru de baza . ma pot pune cu tine ?? te las pe tine sa alegi.
belutza