Cafea cu aroma de femei - 35
Raspunsuri - Pagina 13
wonderful spune:
quote:
Originally posted by aidaciolacquote:
Originally posted by wonderfulquote:
Originally posted by belutza
aoleu dumnezeule ... da` ce am zis de mi sariti toate ... am zis sa mergem la picnic .. si numai adina vrea!
voi sa stati acasa !
belutza
Oare de ce nu ma mir ca numa' voi 2 vreti?Pt. ca luni sunteti programate la socuri electrice.
Soro , noi stam la caldurica ... ca 2 babetane?
Hai sa ne dam si noi mai fetiscane , dar eu tot imi pun fes pe cap ca nu ma riscam din ala cu ciucuri
Aida - mama de pisica mica.
nov2006 , vara2007 , septembrie2007
Matza Emma in actiune
Si-ti bagi un ciucure si-n q?Ca ala face urat cand raceste.Mai bine baba decat cu antibiotice.frisoane,dupa!Nu pot manca un gratar la caldura?Tre' sa-mi adun dintii din iarba verde a Bellei?
aidaciolac spune:
Adino
urata situatie. Habar nu am ce ai putea sa faci

Matza Emma in actiune
wonderful spune:
Ar fi trebuit sa te duci in audienta la kk ala mare,sa grabesti si definitivezi situatia asta aiurea.Cum,pm,sa dai 38 mil.?
aidaciolac spune:
quote:
Originally posted by aidaciolacquote:
Originally posted by belutza
aoleu dumnezeule ... da` ce am zis de mi sariti toate ... am zis sa mergem la picnic .. si numai adina vrea!
voi sa stati acasa !
belutza
Oare de ce nu ma mir ca numa' voi 2 vreti?Pt. ca luni sunteti programate la socuri electrice.
W
Soro , noi stam la caldurica ... ca 2 babetane?
Hai sa ne dam si noi mai fetiscane , dar eu tot imi pun fes pe cap ca nu ma riscam din ala cu ciucuri
Matza Emma in actiune
Si-ti bagi un ciucure si-n q?Ca ala face urat cand raceste.Mai bine baba decat cu antibiotice.frisoane,dupa!Nu pot manca un gratar la caldura?Tre' sa-mi adun dintii din iarba verde a Bellei?
W
Mey w , nu il bag in q ca are sclipici , si nu care cumva sa sclipeasca prin pantalon sa zica lumea ca mi-am pus beculete ca pe autostrada

Matza Emma in actiune
wonderful spune:
Da' ce?Duck-uta n-are voie sa aiba si ea putina lumina?Sa rada la soarele de toamna,cam asa
Na,ca are si dinti cum iti place tie.
aidaciolac spune:
quote:
Originally posted by wonderful
Da' ce?Duck-uta n-are voie sa aiba si ea putina lumina?Sa rada la soarele de toamna,cam asaNa,ca are si dinti cum iti place tie.
W
A fost azi tare o faza cand a venit husbantu si dupa 1h a trebuit sa plece la birou si era nervos ... si io cand a plecat ... pupic , imbratisare , pipaiala si ... dinti ... si normal ca a plecat bine dispus

Matza Emma in actiune
A_Iulia spune:
bine, dinti
, bravo Aido.
Hai la culcare gagici ca e tarziu.
Va pup
Adina + Olivia Q1.04
aidaciolac spune:
usor fetelor si
... pe dinti.
... habar nu am cum ma scol , sa ajung la 10 cu Emma la spital la analize 

Matza Emma in actiune
principe spune:
fetili ....dormiti ca este dulce somnul de dimineata ..ma duc si eu acusica.
azi nu am avut timp de cafele ......am fost de "cioping" de sf dumitru..mi-am luat cadouri ..
eu cum sunt o sfanta ma sarbatoresc de cite ori apre crucea in calindar![]()
hai pa!
monica mami de print
http://www232.rockyou.com/my_gallery.php?source=smgb&instanceid=84575297&islocal=true#
http://www232.rockyou.com/show_my_gallery2.php?instanceid=77828117