Cafea cu aroma de femei - 35
Raspunsuri - Pagina 12
aidaciolac spune:
dintii mei nu ii pun la bataie 
Mai bine mananc la caldura ![]()
Aida - mama de pisica mica.

nov2006 , vara2007 , septembrie2007
Matza Emma in actiune
belutza spune:
aoleu dumnezeule ... da` ce am zis de mi sariti toate ... am zis sa mergem la picnic .. si numai adina vrea!
voi sa stati acasa !
belutza
aidaciolac spune:
quote:
Originally posted by Adina Iuliaquote:
Originally posted by aidaciolac
Ce picnic fata? Esti truli luli?
Pai mai devreme se certau unii din cauza lu una (care urla sau plangea) , noroc ca au ales poarta lu' vecinu sa o zdruncine .
Matza Emma in actiune
Da' curent ai?
Adina + Olivia Q1.04
Am curent ca am cumparat capacel si am pus si lacatel
Dar tu ce vesti mai ai de la aia de la curent?

Matza Emma in actiune
wonderful spune:
quote:
Originally posted by belutza
aoleu dumnezeule ... da` ce am zis de mi sariti toate ... am zis sa mergem la picnic .. si numai adina vrea!
voi sa stati acasa !
belutza
Oare de ce nu ma mir ca numa' voi 2 vreti?Pt. ca luni sunteti programate la socuri electrice.
aidaciolac spune:
quote:
Originally posted by wonderfulquote:
Originally posted by belutza
voi sa stati acasa !
belutza
Oare de ce nu ma mir ca numa' voi 2 vreti?Pt. ca luni sunteti programate la socuri electrice.
W
Soro , noi stam la caldurica ... ca 2 babetane?
Hai sa ne dam si noi mai fetiscane , dar eu tot imi pun fes pe cap ca nu ma risc

Matza Emma in actiune
wonderful spune:
Iubitele,ma duc sa fac nani.Aici se-ncing spiritele numa' noaptea.Maine noapte se schimba ora,o sa dormim cu 1 ora mai mult.Somn usor.Pup.

A_Iulia spune:
Aida, pai:
1. a venit adresa de la sediul central, ca a fost verificat contorul dpdv metrologic si s-a constatat ca el a functionat bine. In orice caz, zic ei, este posibil sa fie o defectiune a sstemul de inregistrare - si se va programa o noua reverificare, se va desigila in prezenta mea, a reprezentantului productaorului si nu mai stiu cui.
Buuun. Pana aici totul ok. Inteleg ca l-au pus sa vada daca inregistreaza bine, probabil ca a inregistrat bine, totul bine si mersi, asta stiam si eu.
Ma gandesc ca la verificarea sistemului de inregistrare se va vedea daca a sarit 1 ala in fata.
INSA
Azi a venit adresa de la Renel ca pe 07.11.imi taie curentul, ca nu am platit factura de 38 de mil.
Luni ma duc sa vorbesc cu ala de-a semnat hartia.
Sincera sa fiu nu-mi dau seama ce ar fi bine sa fac.
Daca imi zice ok, nu-l taiem - eu ce garantie am ca n-o sa-l taie?
Daca imi zice ca-l taie, eu sa platesc?
As vrea sa fac un memoriu scris in care sa explic toata tarasenia - sa vad luni cum fac, ca trebuie sa plec si la Praga.
Adina + Olivia Q1.04
belutza spune:
gagici , nu mai stau . mi se inchid ochii. aveti grija cate capitole umpleti pana maine.
somn usor.

belutza