Cluj rulz!- cap.74-A inceput campania de Craciun

Raspunsuri - Pagina 17

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns codruta_grg spune:

Carrie si noi am fost la Polus la "concursul" de desene. A colorat ceva Petra si a desenat o fetita, doar ca era concurs de la 3 ani in sus si Alba ca Zapada ne-a dat desenele acasa

Codruta & Petra Alexandra

asa crestem noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns asi spune:

Iepumic eu am o parere foarte subiectiva despre Cluj.Nu stiu daca sunt cea mai indicata sa raspund.Mie imi place Clujul cu bunele si relele lui.Acum e o perioada de foarte mare dezvoltare pentru Cluj si din punct de vedere al infrastructurii si al constructiilor de locuinte.In ultima vreme s-au deschis multe supermarketuri si e in perspectiva sa se mai deschida.
Piata muncii e in plina dezvoltare si au inceput sa creasca mult si salariile.
Din punct de vedere al climei Bucurestiul si Clujul nu se compara.Unul e oras de campie si unul e oras de deal-munte.
De mancat se mananca cel mai bine la Liga din complexul Sigma, aflat chiar la intrarea dinspre Bucuresti.Alt restaurant preferat de grupul nostru e Napoli Centrale, cu specific italienesc.
Musai sa vizitezi gradina botanica care e un loc minunat o oaza de relaxare si romatism.

Codruta la 2 ani jumate nu prea o ia nicaieri la dansuri.De ce nu incerci sa o dai la gradi sau la Clubul juniorilor de la Happy Kids?

Mami de Razvan(07 martie 2004)
Cand Dumnezeu inchide o usa , intotdeauna deschide o fereastra.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iepumic spune:

asi, multumesc mult! eu mi-s inginer de instalatii...... daca ma hotarasc sa fac pasul, n-oi ramane eu pe drumuri.
Mai vreau info,daca aveti rabdare ...pup.

Iepumic
Noi pozici cu Iepi-Mici
CONCEDIU 2007

All's Well That Ends Well.

Mergi la inceput

Pai in domeniul asta nu o sa ai timp cat o sa ai de lucru.

Mergi la inceput

Aoleu, mi s-a pus pata ....e o decizie care trebuie cantarita bine.....dar, ca niciodata, ma atrage foarte mult miscarea asta.
asi, salutari de la diciu (eu sunt finuta ei....o stii de la Adoptii).

Iepumic
Noi pozici cu Iepi-Mici
CONCEDIU 2007

Mergi la inceput

O cunosc pe Diciu demult la fel si pe tine te stiu de la aspirante.Nu stiam ca sunteti nasa si fina.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mariana tache spune:

Fetelor, am avut o intalnire tare reusita! (prietenii stiu de ce )
Si am mancat .... mmmm ... dumnezeieste!

Lumi, ma bucur ca ne-am cunoscut; data viitoare musai sa stai mai mult.

Iepumic, si eu sunt subiectiva in privinta Clujului ; eu am ramas aici venita fiind pt facultate; si nu m-as mai da plecata! Stanca a punctat f bine problematica cu locurile de munca si salariile; imposibil sa nu gasesti ceva convenabil.
Mai asteapta si parerea Simonei (nana-sim); ea e venita din Bucuresti si e o inteleapta .

Manu, pupici pt mica teroare

Azi am avut o zi teribila la munca; de dimineata nu m-am dezlipit de birou, ingropata fiind in hartii. Maine vine tura 2 .
Ma pregatesc de plecare acasa; dar inainte am zis ca merit un pic de relaxare cu voi .
Sa aveti o seara placuta, linistita.
Va

Mariana, Stefan (20.04.04), Simon (30.08.05)
poze cu noi: 1 , 2 si 3
Nasterea lui Stefan
Nasterea lui Simon

Sanatate Maxima!!!

Mergi la inceput

asi, ...ei, acum stii.
mariana, multumesc si tie .
Sotul meu atata mi-a laudat Clujul incat am prins drag de orasul asta fara sa fi fost pe acolo de ani de zile. Stiu ca este in dezvoltare puternica (sotul lucreaza la un proiect acolo) si ca in cativa ani o sa fie si mai tare. Singura chestie care m-ar retine sa fac pasul asta este, evident, faptul ca parintii si prietenii sunt toti in Bucuresti si nu prea ar suporta bine asa o despartire.
Cum sunt vazuti bucurestenii in Cluj? in alte orase nu sunt tocmai bine perceputi, tocmai pt. ca exista multe "specimene" de persoane cu domiciliul din Buc. care au un comportament care ne face de rusine pe noi, ceilalti.

Iepumic
Noi pozici cu Iepi-Mici
CONCEDIU 2007

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nana_sim spune:

Buna dimineata din Tg Mures

Plec imediat spre Miercurea Ciuc, sper sa nu raman in nameti.
Doar o vorba scurta, Iepumic sa te gandesti nu de doua ori ci de mult mai multe ori cand iei decizia de mutare. Promit mai multe aspecte subliniate cand revin la baza si nu am internetul limitat de pe mobil, dar pana atunci ... depinde ce va motiveaza sa veniti la Cluj. Traficul e la fel, distantele de parcurs sunt mai scurte. Eu m-as intoarce oricand in Bucuresti dar jumatatea vietii mele e aici si am ales sa stam aici impreuna in detrimentul vietii mele profesionale (si bine am facut ).

Restul gastii

Mergi la inceput

Buna dimineata!

Baietii inca nu s-au trezit, afara ninge si eu am niste emotii.....
Azi e o zi importanta pentru noi.

Mergi la inceput