Loc de intalnire aspirante cu vechime - 10
Raspunsuri - Pagina 9
bety spune:
Lachi - sunt superbe bebelusele tale! Sa ai parte de toate bucuriile din lume!
Mi-e tare dor de unul asa mic...sunt cam
, nu?!
Anca - abia asteptam sa vad in ce stadiu esti. Sunt cu ochiii pe tine, ca pe butelie! Si pe Liana, la fel!
Bubulina invata sa mearga, i-au dat 3 dinti alaltaieri.
Eu, din pacate, o trag rau de tot dupa sarcina oprita din evolutie...m-am internat aseara de urgenta la Ploiesti, la Maternitate, sunt pe perfuzii cu antibiotice...gentamicina, metronidazol si zynacef. Am dat-o rau intr-o inflamatie de toata frumusetea, cu dureri groaznice si frisoane. Dar asta e, sunt obisnuita cu belele.
Deci, sanatate multa si bafta!
P.S. E adevarata chestia cu sanatatatea...daca sanatate nu e, nimic nu e cum trebuie!
Va
pe toate-toate!
"Oamenii buni au parte de lucruri bune."
Beatrice are bebelina mult dorita
Poze dragi
slideshows_nou_nout
Liana30 spune:
Ancaaa te pupp sper sa fac ceva maine..sper,,sper,.
Betycooote pupppp si ai grija de tine. pup si printzesa.
Lacchiiii am plans de numa..numa,,cand am vazut printzesele..sa-ti traiasca fatoooooo sunt minunateeeee..
va pupp pe toateee..
Imi iau cardul de ratuste si-nnotam sa prindem muste!!!!! ![]()
"Nimic nu-i imposibil!"
Putin cu putin se aduna marea...
tumpi spune:
Anca , super, mai e atat de putin,sti vorba aia "mult a fost , putin a ramas", asa va fi si la tine,fiinca am vb eu cu mosul si anul asta a zis ca nu te mai ocoleste.
Tin pumnii si daca ma mai vezi online, trage-ma de maneca sa stiu si eu ce si cum, ca sunt zile cand nu intru pe aici(spre rusinea mea).
Bety, imi pare rau ca treci prin asta.
Dana pupam mamica fetitei bionice si pe ea deasemenea.
Androixo, mama nu mai terminasi cu treaba odata?Imi pare rau ca nu te-am vazut cand am fost in tara,dar am trecut de 2 ori prin zona,dar tot timpul pe fuga.
Vale, mai da si tu un semn de viata, sau ti s-a defectat pc-ul acasa?
Pup toate fetele.POate mai revin,desi aici e o vreme tocmai buna de
We placut tuturor.
![]()
"Rabdare!Rabdare!chiar cand ti se sfasie inima"(A.Bürger)
valentinag spune:
Bety,imi pare tare rau!Ale naibii nenorociri numai noua ni se intampla!
Ioana,ai ghicit!
Mi s-a ars placa de baza si abia azi a reusit consortul sa se duca sa cumpere alta!Diseara cand ajung acasa sper sa mearga!
Anca,cum esti?
"La vita e bella"
De mancare
Anca Wish spune:
Wow, Bety, nu am stiut de sarcina ta oprita din evolutie. Era obtinuta natural??
Imi pare bine ca ne-ai vizitat, dar regret ca vii cu vesti rele. Ce ghinion.
Pupa obrajorii bebelusei tale din partea mea. Probabil ca problemele nu mai par asa de mari cand te uiti in ochishorii ei. 
Eu acum am venit de la munte. Am fost un week-end la Bran. A fost nashpa si oricum sunt cu gandurile in alta parte si numai de distractii nu-mi arde.
Sunt in a 6-a zi de stimulare. Ma doare burtica putin (ceva intepaturi), sani mari, grei si durerosi si aceeasi nervishori.
Mie mi se pare cam soft stimularea pe care mi-au dat-o, dar pana miercuri cand voi merge la eco, nu pot decat sa fac pronosticuri.
Ma stapaneste o stare de nesimtire si astept sa treaca...atat. Sa stiu ce am de facut mai departe. Sunt cu capu', dar voi stiti asta, deja. ![]()
Va tin la curent.
Un rest de week-end placut va doresc!
Vale, ai rezolvat cu netul, cu PC-ul cu...ceva??? Cand ne conversam si noi pe mess? Saptamana viitoare tre' sa ajung pe la Romana, te bagi sa te intalnesti cu mine?
Tumpi, Androixa, Liana, Astery, Madyn, Raluca, Lachi 

Cand asteptarile sunt prea mari, sampania ramane nedesfacuta.
Liana30 spune:
io's aci cu pumnii stransi![]()

Imi iau cardul de ratuste si-nnotam sa prindem muste!!!!! ![]()
"Nimic nu-i imposibil!"
Putin cu putin se aduna marea...
valentinag spune:
Da Anca,sa-mi dai semn cand,ca sunt dupa amiaza si tre sa fac artificii ca sa ies
"La vita e bella"
De mancare
Relya spune:
lachi
, mi-am clatit ochisorii uitandu-ma la fotografiile printeselor tale
sa-ti traiasca , sa fie sanatoase si sa-ti aduca numai bucurii !!!
Ancutz
,
sa-i calci pe urmele lui Lachi.
Bety, sanatate multa !
Dandana, Asi, Madyn, Shehe, Tumpi, Vale, Liana, Astery, Alexa Ioana 
Oana Beu <==
==> ce mai faci ?
O saptamana minunata tuturor !
" Am invatat ca indiferent cat de mult suferi,
Lumea nu se va opri in loc pentru durerea ta. " - Octavian Paler
Kariris spune:
Va multumesc fetelor, toti copiii sunt dulci. Le iubesc ca pe ochii din cap desi uneori imi vine sa dau cu ele de toti peretii! e tare greu cu doua! Ce folos ca Iris doarme toata noaptea chiar daca se scoala sa pape adoarme in umatoarea secunda si o tine asa pana la 8 dimineata, daca Karina a renuntat la masa de noapte dar si la somnul de noapte: se scoala la ore 2-3 si chiuie pana la 7 dimineata cand papa si se culca. am si zis ca parca am facut-o intr-un club de noapte!
Lachi mamica de
Karina si
Iris
http://www.dropshots.com/lachione#albums/a%20treia%20luna
diciu spune:
Lachione

....sa-ti traiasca zanele!
..sa fie sanatoase si norocoase ca si pana acuma!...ma uit la poze si ma minunez...ce a trecut timpul...si ca tu ai reusit!
...ai 2 minuni de fetitze!![]()
![]()
anda
"daca dragoste nu e...nimic nu e"