Loc de intalnire aspirante cu vechime - 10

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Kariris spune:

multumesc diciu-liciule!

Lachi mamica deKarina si Iris
http://www.dropshots.com/lachione#albums/a%20treia%20luna

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Alexa Ioana spune:

intru si eu scurt la raport. sunt cam obosita si nu prea pot sta la calculator, ca vinerea trecuta am avut a doua laparoscopie... a fost ok, recuperarea destul de buna... drumul de la bucuresti la cluj dupa operatie a fost lung si greu, dar a trecut cu bine... acu' ma simt mai bine, si ma refac pe zi ce trece...

ancuta, te pup si iti tin pumnii ! sunt alaturi de tine !!!

va pup pe toate si va doresc o zi minunata !!!

mami de brotac

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Anca Wish spune:

Alexa, ce au gasit, ce au rezolvat, ce indicatii ai primit?

Poate ne dai o veste buna in curand.

Cand asteptarile sunt prea mari, sampania ramane nedesfacuta.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Alexa Ioana spune:

ancuta, eu cam intru la categoria "lost cause" si intru pe aici numai de dragul vostru si al amintirilor
s'a reconfirmat endometrioza in stadiu foarte avansat. chisturi foarte mari plus abdomenul plin... si nu prea am sanse sa scap de boala asta nenorocita. voi face 6 luni de diphereline, in speranta ca reusesc sa incetinesc revenirea bolii...

veste buna o sa va dau in curand, cu certitudine, cand ne vom apuca de acte pentru a'i aduce alexei o surioara

iar daca cumva exista miracole si "forurile superioare" hotarasc sa azvarle un miracol mititel si inspre mine... cu atat mai bine

mami de brotac

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns flori76 spune:

Alexa :imi pare tare rau pt diagnostic,insa ma bucur ca ati decis sa-i aduceti Alexei o surioara Sa va ajute Dumnezeu sa se rezolve cat mai usor.

O veste asemanatoare asteptam si de la Asi

Anca:sunt cu ochii pe tine si cu pumnii stransi.Ti-am zis si la FIV,parerea mea este ca ai raspuns super la tratament.Ma rog pt tine sa fie fiv-ul norocos si sa te vad mamica curand!

Eu nu am ce sa va povestec,pentru ca,momentan,am lasat balta subiectul bb.Voi face ET cu conservati(daca rezista la decongelare,ca dupa cate s-au intamplat la fiv in ultima perioada...m-a luat si frica) anul viitor si daca nici atunci n-o sa fie bb...nu stiu in ce directie o sa o luam,pentru ca un al doilea fiv nu cred ca o sa mai fac.
Deocamdata astept cu nerabdare sarbatorile,plecam acasa,imi vad minunea de nepotel care are dor 5 lunitze.....incerc sa ma incarc pozitiv,pentru ca am fost intr-o stare de depresie cumplita dupa al-2lea esec.

Va pup pe toate

Flori

------------------------
Idealurile sunt ca stelele: s-ar putea sa nu le atingem,
dar ne pot calauzi in viata.

Noi

Mergi la inceput

Alexa, e a naibii de nedreapta viata asta cateodata. Incerc din rasputeri sa nu ma revolt, dar nu-mi reuseste de fiecare data. Nu stiu ce putere divina "aranjeaza" lucrurile pentru fiecare, dar nu intotdeauna o face cel mai corect. Iar asta cu "ce nu te omoara-te face mai puternic" e un cliseu perimat si obositor.
Sunt furioasa si-ti doresc din suflet numai bine. Nu stiu in ce fel si cand, dar sper din tot sufletul sa-ti fie bine.

Flori, e valabil si pentru tine lamentarea mea de mai sus. Cred ca e valabila pentru toate care ne luptam sa avem un copil, copil pe care unele, care si-l doresc atat de putin sau deloc, il obtin la primul contact sexual. Asta e...

Cu siguranta venirea in tara iti va face bine. Cu toate ca se va gasi vreun vecin/ruda/prieten care sa te intrebe de ce nu faci un copil. Asa mi s-a luat de intrebarea asta...

Nici eu nu voi mai incerca un al 2-lea FIV. Mi se pare ingrozitoare toata stimularea asta si nu ca durere fizica si incrancenare psihica, cat ca repercursiunile la care ne gandim atat de putin.

Acum sunt dupa o "partida" de bocit? De ce? Habar nu am. Am niste reactii de tot rahatul pe care le pun in carca tratamentului pentru ca nu am innebunit de tot, zic eu.

Bafta multa, fetele mele si va doresc ce-mi doresc si mie.
Va iubesc tare si sunt recunoscatoare ca v-am cunoscut chiar si virtual 9pe unele dintre voi), dar am senzatia ca adaca as trece pe strada una pe langa alta, v-as recunoaste.

O zi frumoasa!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns PatriciaArdeleanu spune:

hai ca am mai bagat si eu un ochi sa vad ce mai e nou pe aici...

Anca, cind vei face FIV? iti voi tine pumnii ff mult si iti urez din inima ca acest craciun sa fie unul cum nu a fost niciodata!!!pt ca meriti

Patricia, mama de fetita - Rebecca

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns flori76 spune:

Anca:da,din cauza urmarilor pe care le pot avea nenumaratele stimulari nu cred ca o sa-l mai fac pe al-2lea ....Nu vreau s-o lungesc,insa ideea e ca mie mi-e frica.Nu vreau sa fac copii cu pretul vietii....De asta am si cazut in depresie dupa al-2 lea esec,pentru ca stiu ca nu pot sa incerc la infinit(ca daca era asa,nu era nici o problema,incercam si de 100 ori daca era cazul).
Sigur acasa voi avea parte de muuulte intrebari fara rost..cunosc si-s satula si eu....

Tu nu mai plange,ca sigur o sa fie bine,ai sa vezi!Daca simti nevoia sa vb cu cineva...stii unde ma gasesti,da?

Flori

------------------------
Idealurile sunt ca stelele: s-ar putea sa nu le atingem,
dar ne pot calauzi in viata.

Noi

Mergi la inceput

Patricia, mai sunt cateva zile pana la eveniment. Te-am urmarit un pic si am vazut ca esti in lucru pentru bebe2. Felicitari si bafta!
Multumesc de urari!

Flori, stiu unde te gasesc doar ca si tu le ai pe ale tale. Sigur ca-mi doresc sa reusesc, dar nu mi-as pune lama pe vene, daca nu ar fi asa. Ti-am zis care e Planul B.
Ma alina gandul ca, anul viitor pe vremea asta, intr-o forma sau alta, voi avea un sufletel mic langa mine.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns asteryaro spune:

Anca, boceala e hormonala, probabil, de la stimulare. Si lasa ca uneori e buna, te usureaza, doar sa nu faci un obicei din asta. In continuare tin pumnii stransi.

Si eu am aceeasi senzatie ca si Anca, ca v-as recunoaste pe strada (pe cele pe care nu am apucat sa va cunosc real).

Nu stiu daca stiti, Razvan nu vorbeste deloc. A spus ma-ma-ma pe la 8-9 luni, spunea de multe ori pe zi (nu mie, fara directie), apoi... ceva s-a pierdut pe drum. Ultima oara a spus ma-ma acum vreo luna jumate, cand am fost internati in spital (laringita).
Un copil atat de mult dorit... Nu stiu unde am gresit, sau daca este o cruce pe care trebuie s-o port definitiv sau periodic, habar n-am.
Nu v-as fi spus (pt. ca nu vreau sa induc tristete pe aici), insa aceeasi chestie, a intrebarilor, ma ucide si pe mine, incet si sigur: Vaaaaaaai, dar nu vorbeste? La varsta asta...?
Mai mult nu mai spun, sunt destul de trista, deprimata si derutata.
Sincer, sper ca nu am gresit topicul.

Va doresc numai bine.

Cristina, mami de Razvan (31.01.2006)

www.dropshots.com/asteryaro

Mergi la inceput