Cafea cu aroma de femei - 34
Raspunsuri - Pagina 20
aidaciolac spune:
quote:
Originally posted by Adina Iulia
Fetelor, da' Principe pe unde bantuie? Ea era motz la ora asta
Adina + Olivia Q1.04
principesa culege banane
Aida - mama de pisica mica.

nov2006 , vara2007 , septembrie2007
Matza Emma in actiune
belutza spune:
quote:nu mi plac astia de culoare DELOC
Originally posted by wonderful
Bella,ia-ti un negru/mulatru de la Printesa,ca ne imbia cu ei si spunea ca arata trasnet.
W
pt mine unu de al nostru daca aveti
belutza
aidaciolac spune:
quote:
Wendy, nu s-a crucit, da' nici n-a dormit vreo 3 nopti. S-a gandit ce s-a gandit si a ajuns la concluzia ca el ma asteapta si 6 luni.
Si cica abia acum a descoperit cat de profunda sunt
PS: De fapt eu m-am enervat ca el e tt timpul pe drumuri si e mai mult trecator pe-aici. Are 2 case, una la Londra si la Brussels. Si i-am zis ca pana nu-si ia casa aici, sa nu ma mai caute, ca eu nu umblu cu cetateni straini vorbitori de limba romana. Drept urmare ieri m-a obligat sa-l insotesc sa vada in apartament in care spera ca ne mutam toti 3. Haha. Frumusel apartament, da' nu ma mut eu niciunde. Oricum cred ca si-l ia asa, dar e liber de la 1 ian.
Na, ca nu-s chiar asa ciudata, am avut mtiv real.
Adina + Olivia Q1.04
Vezi?
Pui omu' sa ia apartament si dupa ii dai papucii ... si zici ca are 2 ap din care unu la Londra ?

Matza Emma in actiune
A_Iulia spune:
Hai mai belutza ca autohtoni iti gasesc vreo suta,ia sa faci loc in fata blocului sa aiba unde sa se formeze coada
Adina + Olivia Q1.04
aidaciolac spune:
Care face onorurile la o cafenea noua , ca asta e plina de fum ![]()

Matza Emma in actiune
A_Iulia spune:
Hai mai Aido, eu chiar nu pot asa, si eu mai calatoresc, da' asa, tot timpul calare pe matura cum e el nici c-am mai vazut.
Ce naiba relatie e asta? Ori e prezent ori e absent, una din doo.
Adina + Olivia Q1.04
belutza spune:
quote:Adino , locul sa fie problema ? Heh .
Hai mai belutza ca autohtoni iti gasesc vreo suta,ia sa faci loc in fata blocului sa aiba unde sa se formeze coada
Adina + Olivia Q1.04
ia trimite-i aici ca-i loc destul pt toata lumea. se face imediat loc , cum aude lumea ca pt mine
belutza
wonderful spune:
quote:
Wendy, nu s-a crucit, da' nici n-a dormit vreo 3 nopti. S-a gandit ce s-a gandit si a ajuns la concluzia ca el ma asteapta si 6 luni.
Si cica abia acum a descoperit cat de profunda sunt
PS: De fapt eu m-am enervat ca el e tt timpul pe drumuri si e mai mult trecator pe-aici. Are 2 case, una la Londra si la Brussels. Si i-am zis ca pana nu-si ia casa aici, sa nu ma mai caute, ca eu nu umblu cu cetateni straini vorbitori de limba romana. Drept urmare ieri m-a obligat sa-l insotesc sa vada in apartament in care spera ca ne mutam toti 3. Haha. Frumusel apartament, da' nu ma mut eu niciunde. Oricum cred ca si-l ia asa, dar e liber de la 1 ian.
Na, ca nu-s chiar asa ciudata, am avut mtiv real.
Adina + Olivia Q1.04
In Londra nu ti-a placut smogul iar in Brus. clima rece.Tot mai bine e in dementa din Buc.,aer curat,liniste,trafic lejer,oameni civilizati.Ai f.f. multa dreptate.Iar se impune o trepanatie.