Cafea cu aroma de femei - 34
Raspunsuri - Pagina 19
aidaciolac spune:
quote:
Originally posted by belutzaquote:sa profit acum aido zici a ?? :))))))
Originally posted by aidaciolac
belutzo mama , cat esti tanara si nu ai saiba atasata la deget , ca dupa ... nu se merita
Aida - mama de pisica mica.
nov2006 , vara2007 , septembrie2007
Matza Emma in actiune
belutza
Acum e momentul ... dar asteapta intai sa plece pe mare

Matza Emma in actiune
wonderful spune:
quote:
Originally posted by belutzaquote:e la munca da` ne am ciondanit putin acum ca aveam un status pe mess care nu i a convenit lui si s a suparat ca cine stie pt cine era statusu , ca am iubiti . :))
Originally posted by wonderfulquote:
Originally posted by belutza
eu am nervi , mi-e foame, ma doare capu , ma doare spatele , mi-e putin somn, ochii-i simt obositi ... UOF , sper ca n-am uitat nimic.
belutza
Cam multe simptome!De ce esti singura?Iar v-ati
belutza
Draga mea,voi stati mai mult certati decat calmi.Unu' din voi e cam bolnav,si nu esti tu aceea.Potoleste-l,vindeca-l,fa-i ceva ca asta nu-i viata si nici dragoste.Tu mai mult suferi;te-am 'auzit' des plangandu-te de migrene.Dragostea mai are si ea nabadaile ei da' nu asa des si din nimica toata.
belutza spune:
quote:mama mama , aido da cate mai fac dupa ce pleaca . se stie ... mai ales cand ne certam , ma duc si ma razbun
Originally posted by aidaciolacquote:
Originally posted by belutzaquote:sa profit acum aido zici a ?? :))))))
Originally posted by aidaciolac
belutzo mama , cat esti tanara si nu ai saiba atasata la deget , ca dupa ... nu se merita
Matza Emma in actiune
belutza
Acum e momentul ... dar asteapta intai sa plece pe mare
Matza Emma in actiune
belutza
belutza spune:
quote:da cine-l mai baga in seama ?? a observat ca vb singur . capu ma doare de dimneata , de la ce , dumnezeu stie.
Originally posted by belutzaquote:e la munca da` ne am ciondanit putin acum ca aveam un status pe mess care nu i a convenit lui si s a suparat ca cine stie pt cine era statusu , ca am iubiti . :))
Originally posted by belutza
eu am nervi , mi-e foame, ma doare capu , ma doare spatele , mi-e putin somn, ochii-i simt obositi ... UOF , sper ca n-am uitat nimic.
belutza
Cam multe simptome!De ce esti singura?Iar v-ati
W
belutza
Draga mea,voi stati mai mult certati decat calmi.Unu' din voi e cam bolnav,si nu esti tu aceea.Potoleste-l,vindeca-l,fa-i ceva ca asta nu-i viata si nici dragoste.Tu mai mult suferi;te-am 'auzit' des plangandu-te de migrene.Dragostea mai are si ea nabadaile ei da' nu asa des si din nimica toata.
W
belutza
A_Iulia spune:
Belutzaq, serios, da-i drumul sa se duca odata pe mare si hai sa-ti dau un terestru ![]()
vii si-ti alegi, arunci cu marul ca printesa in care-ti place
Adina + Olivia Q1.04
wonderful spune:
quote:
Originally posted by Adina Iulia
Ne he he. Nu asa, fetelor.
I-am zis ca-i EX, pai EX sa fie pana dobandeste calitatea de Actual. Si calitatea de Actual nu dobandeste asa usor, pt. ca acum eu sunt dupa o relatie, in convalescenta - deci nu pot sa intru intr-o alta relatie cu el.
V-a placut? Asa i-am zis si lui, pe cuvant.
Adina + Olivia Q1.04
Sucita esti,fata mea!Nu s-a crucit.bietu' om?Tu esti in convalescenta si pe el il bagi in spital.
Au dreptate ei cand spun de noi ca suntem codificate rau de tot.
belutza spune:
quote:in fiecare zi il intreb cand pleaca ... si nu stie . e pt prima oara cand vreau sa plece mai rpd. asta e , mai rabd putin , vorbim dupa ce pleaca adino
Originally posted by Adina Iulia
Belutzaq, serios, da-i drumul sa se duca odata pe mare si hai sa-ti dau un terestru
vii si-ti alegi, arunci cu marul ca printesa in care-ti place
Adina + Olivia Q1.04
belutza
wonderful spune:
Bella,ia-ti un negru/mulatru de la Printesa,ca ne imbia cu ei si spunea ca arata trasnet.
A_Iulia spune:
Wendy, nu s-a crucit, da' nici n-a dormit vreo 3 nopti. S-a gandit ce s-a gandit si a ajuns la concluzia ca el ma asteapta si 6 luni.
Si cica abia acum a descoperit cat de profunda sunt 
PS: De fapt eu m-am enervat ca el e tt timpul pe drumuri si e mai mult trecator pe-aici. Are 2 case, una la Londra si la Brussels. Si i-am zis ca pana nu-si ia casa aici, sa nu ma mai caute, ca eu nu umblu cu cetateni straini vorbitori de limba romana. Drept urmare ieri m-a obligat sa-l insotesc sa vada in apartament in care spera ca ne mutam toti 3. Haha. Frumusel apartament, da' nu ma mut eu niciunde. Oricum cred ca si-l ia asa, dar e liber de la 1 ian.
Na, ca nu-s chiar asa ciudata, am avut mtiv real.
Adina + Olivia Q1.04