Sotul meu "cel de toate zilele"
Raspunsuri - Pagina 6
Miriluta spune:
Ce ma enerveaza pe mine cel mai tare la sotul meu? Deja am trecut peste ''marcatul teritoriului cu sosete murdare'', peste indicatiile pretioase cum sa spal un nou-nascut, peste faptul ca nu face nimic daca nu ii spun eu (de ce tipi, ce nu poti sa imi spui si frumos ca trebuie dus gunoiul?)...etc.
Cel mai tare ma scoate din minti farfuria murdara pe care o baga in frigider cu un os de pui pe care mai sunt doua fire de carne, salata cu maioneza pe care o scoate din frigider si o lasa putin pe masa ''sa se mai incalzeasca ca e prea rece'' si o uita acolo pana a doua zi cand o arunc eu la gunoi, tipetele lui cand descopera ca i-am aruncat salata desi statea ''doar de aseara'' pe masa.
ghinetz spune:
Daca aveti soti pe care ii cheama Mihai, Mihael, Gabriel uitati-le azi toate scaparile. Si iubiti-i mult. Mai mult ca in orice alta zi. Si pasuiti-i daca nu au dus gunoiul, nu au strans hainele, nu au sters pe jos in baie dupa dush, nu au culcat/imbrcata/spalat copilul din dotare, nu...
Oana, Stefan si Victor
"unui copil trebuie sa-i dai radacini si aripi"
Nonna76 spune:
Oana,raspund si eu la subiectul tau.
E f. ,,mocait",daca spala vasele dureaza o ora,la fel dureaza orice-i cer sa faca si ma enervez linga el.Curatam cartofi la 2 miini ca eram grabiti,el curata unul,eu restul;cind venim de afara eu ma schimb pt. casa,schimb copii,el nu s-a terminat de dezbracat ,scoate o soseta,se mai gindeste,scoate pe cealalta,se mai uita la tv. si ma intreaba ce-i asa graba.
Nu stie sa aseze hainele la loc,nu-si gaseste niciodata lucrurile(sunt agenda lui),daca se uita la tv. si eu ii vorbesc nu ma aude...
In schimb : duce gunoiul,plateste toate facturile,nu e zgircit(daca vreau ceva face tot posibilul sa-mi cumpere),duce si aduce copilul de la gradi,face cumparaturile...
poze
poze botez
Monica ,mama lui Andrei (17 iulie 2007)si Vlad (8 martie 2003)
oanna3 spune:
ultima chestie: aveam de schimbat euro in lei pt avans apartament... cursul ingetat la inceputul 2007 la 3.49 lei/ euro... si el vrea sa schimbam taman cand era 3.31... of la suma noastra pierdere de 3000 lei
am avut niste draci ... abia l-am facut sa mai stea sa cresca nitel...
si in 2 - 3 zile creste binisor la 3.39 - el iar vrea sa schimbam... o si facem cu mii de retineri din parte mea... si normal ca e teapa ca euro creste in continuare...
ce naiba e asa greu sa se ia putin dupa instinctul meu... putea sa ne fie mai bine... of barbatii astia.... cel putin al meu nu are simtul banului si basta...
da macar sa plece urechea la mine ca nicidata nu l-am dus in paguba
http://www.dropshots.com/mihai3
http://picasaweb.google.com/mihaicaraghiaur/TripletiiMei
http://www.dropshots.com/oanna3
http://community.webshots.com/user/oanna3
http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=92869 - povestea noastra
Oanna, mami de tripleti Rares, Andrei si Ingrid ( 20.06.2006)
http://b1.lilypie.com/3yvUp3.png
iubesc si sunt iubita
puppe spune:
Cred ca sotul meu e ceva neam cu al Eriteei... apropo de facut piata.
Il trimit sa ia "telina, niste morcovi si patrunjel" (scris pe lista) sa fac supa de pui. Vine acasa cu 3 teline cat capul meu, 5 kg de morcovi si 2 kg de patrunjel radacini, plus 10 legaturi de patrunjel frunze si bonus 3 legaturi de leustean (desi eu nu suport nici mirosul, nici gustul de leustean).
Il intreb, draguta: Da' tu crezi ca fac mancare pentru tot cartierul?
Raspuns: "Pune multe zarzavaturi, sa iasa supa buna"
Aveam doua prapadite de pulpe de pui (de casa, dar ...de pui, nu de strut!)
Oricum, m-am scos pentru supa de Craciun, la cat de rar gatesc eu asa ceva, proviziile astea ne vor ajunge linistit pana la revelion.A, se ofilesc patrunjelul si leusteanul... nu-i problema, i le servesc pe post de salata de cruditati...
puppe spune:
Era sa uit de obiceiul care ma seaca cel mai mult: sosetele lasate in papuci/cizme/whatever si respectivele incaltari bagate in dulapul de pantofi. Pute o zi, pute doua, a treia zi cert pisica, a patra zi gasesc sosetele misunand fericite prin dulapul meu de pantofi... Si tot asa, pana la adanci batraneti...
Clover spune:
puppe, e vina ta. Nu ai scris cate bucati/kilograme vrei si cum sa arata/miroasa. Daca stau la racoare, radacinoasele rezista destul de bine.
"Orice adevar este mai bun decat o incertidudine continua." - Arthur Conan Doyle
puppe spune:
Corect, e vina mea. O sa ma obisnuiesc sa-i scriu lista cu lux de amanunte. Zic merci ca nu mi-a adus si gogonele, si varza, se poate intotdeauna mai rau.
viomary spune:
V-am citit toate postarile si l-am regasit pe sotul meu in fiecare sot al vostru:sosete in baie ,balti de apa dupa dus ,niciodata farfurii spalate ,niciodata nu a dus cupilul singur la gradi nu ma ajuta sa gatesc,nu calca rufe ,nici nu le scoate din masina,nu duce singur copilul la plimbare ,duce gunoiul doar la insistente nu stie\nu repara nimic prin casa si acu sa nu ziceti ca sunt rea sa va zic ce stie el sa faca:hraneste copilul,il imbraca ,il incalta,il pune la oala, face cumparaturi aduce bani multi acasa si cam atat.Eu il iubesc asa cum e doar eu l-am ales.
Dorsilia spune:
merge la piata cu biletelul scris de mine plus explicat verbal anterior si aduce cele mai ofilite si storcite legume, cica numai de alea erau.
uita sa aduca tot ce scrie pe biletel, pt ca a crezut ca a tinut minte si i-a fost rusine sa scoata biletul din buzunar, l-a consultat doar cand sa se dea jos din masina, apoi parca era fituica si l-a dosit in blugi
lasa punga de paine desfacuta pe masa cand i se mai face foame in miez de noapte si a doua zi dimineata nu mai poti sa mananci painea de uscata ce e
mancand tarziu adesea pune adormit in frigider si painea si cutitul si farfuria din care a mancat
lasa scobitori pe birou, si-s periculoase pt copii
Una peste alta are si puncte tari deci se echilibreaza. Multa vreme am facut scandal ca nu duce gunoiul si nu da cu aspiratorul si nu strange dupa ce mananca DECAT daca-i spun s-o faca. Si sa-i spun frumos nu sa urlu la el impacientata.
A urmat o perioada in care mi-am cam muscat mainile si am lasat si eu toate la locul lor, si n-am mai zis nimic, nu i-am mai atras atentia, n-am mai ridicat un pai de jos, pe biroul lui se stransesera de nu mai vedea toolbarul la computer, de cani, pungi de chipsuri, farfurii, si servetele. A fost, e adevarat, ca la porci la noi acasa, vreo saptamana si ceva, doua poate chiar. Si brusc s-a luminat omul si a inceput sa faca de toate fara sa-i mai zic nimic. Acum isi duce meticulos farfuriile la spalat, le spala, le pune la dulap, duce si gunoiul, spala si pe jos, impatureste haine....deci se poate