Sotul meu "cel de toate zilele"

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ni-na spune:

Daca manjesc usa cu ulei,cand va rancezi scap instantaneu de oaspeti...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oanna3 spune:

revenind la subiect...

o lauda pt sotul meu cel de toate zilele: cred ca am aspirat de 3-4 ori... in rest numai el si asta in mare parte pt ca s-a incapatanat sa ia un aspirator cu apa care ma omoara la montat si demontat... pe cand lui chiar ii face placere...

http://www.petitieonline.ro/petitie/acordarea_indemniatiei_de_crestere_a_copilului_pentru_fiecare_dintre_gemenii_sau_tripletii_nascutii-p57900047.html

http://www.dropshots.com/mihai3
http://picasaweb.google.com/mihaicaraghiaur/TripletiiMei
http://www.dropshots.com/oanna3
http://community.webshots.com/user/oanna3
http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=92869 - povestea noastra

Oanna, mami de tripleti Rares, Andrei si Ingrid ( 20.06.2006)
http://b1.lilypie.com/3yvUp3.png

iubesc si sunt iubita

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns indu spune:

Nu ma pot abtine sa raspund la subiect..
Cand e vorba de bucatrie nu prea are el treaba, dar ma ajuta totusi la curatat diverse legume. Cand e vorba de curatat cartofi e exclusiv treaba lui, insa ii trebuie create toate conditiile. Daca vine in bucatarie si nu e pregatita galeata de gunoi langa scaun, cartofii in prealabil numarati la fix, oala in care sa fie pusi dupa ce au fost curatati.. nu e bine... :) Asa ca nu e destul sa-i spun: mergi si curata niste cartofi..
Si inca una: e stabilit ca el spala pe jos. Din cand in cand prefer sa spalam pe jos de-adevaratele-a in genunchi. Face e treaba asta dar neaparat trebuie pregatit lighenasul cu solutie si carpa de sters.
Si cu toate astea este un dragut si jumatate!..

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Alé spune:

E super distractiv subiectul asta! Din pacate nu am cu ce sa fiu originala... Barbatul meu face ca ai vostri:
Sosete sub masa din sufragerie - cind ii spun ca o sa-mi rup gatul alunecind pe ele (si ele pe podeau lustruita), le ia si le arunca pe jos in baia de servici. Nu ca n-am avea cos de rufe.
Haine - imprastiate peste tot prin casa, intr-o ordine aleatoare, nu are un traseu anume...
Pantaloni in cuier (mor de inima cind ii vad)
Galeata de gunoi in mojlocul bucatariei, numa' buna sa o iei in picioare de cite ori treci pe-acolo.
Dar ce ma dispera cu adevarat e faptul ca e imprastiat... Nu stiu daca asta e exact cuvintul dar cert e ca imprastie lucrurile ca gaina. Nu bea domle cafeaua ca omu' intr-un loc! Cara cana aia prin toata casa si o lasa pe te miri unde. Si apoi intreaba mirat: Mi-ai vazut cumva cafeaua? Un' s-o vad??? ca ai fost cu ea peste tot: in baie, in bucatarie, in sufragerie... O gasim fie in camara, pe raft, ca s-a dus sa ia ceva de acolo, sau pe balcon, intre flori, ca s-a dus sa vada cum e afara...
Acelasi tratament are deodorantu (se da cu deo mergind prin casa si il lasa pe prima suprafata plana care-i iese in cale) si tot asa cu telecomanda... numai el e in stare sa plece cu telecomanda in mina... ultima data am gasit-o IN frigider.
Si cautam innebuniti tot felul de obiecte si ai impresia ca le-ai vazut peste tot pt ca pot fi realmente, peste tot.

Dar altfel, e super. Din cind in cind, mai degraba mai des, decit mai rar, il apuca febra curateniei. Spala, sterge, lustruieste. Daca gatim, (numai impreuna) spala tot. Lingura cu care gust din mincare e spalata de 10 ori si niciodata n-am lingura la indemina...

Da'-i al ameu si il iubesc tare!

Toate lucrurile se intampla cu un scop | www.flickr.com/photos/9380750@N02" target="_blank">Alé |

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristiama spune:

Ma pun si eu benevol pe lista neagra:

intr-o zi suna tel sotului, vorbisem eu la el si-l lasasem in baia mea!!!!Mi-a spus ca am imaginatie.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ghinetz spune:

Ale, mi-aiamintit oarecum de sotul meu.

Cand e acasa bea cate 3-4 cafele. Dar...fiecare din alta cescutza! Si da, uneori si in alta camera. Dar si daca sta la tv/calculator cand se duce sa-si mai puna cafea ia mereu alta ceasca. Asa ca pe masutza se aduna, desigur, 3-4 cesti. Si tot 3-4 pahare (ca stinge cafeaua cu apa)

Oana, Stefan si Victor

"unui copil trebuie sa-i dai radacini si aripi"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iepumic spune:

Ale, tare treaba cu telecomanda in frigider!!!!
La al meu ma deranjeaza un pic urmatoarele chestii:
- lasatul scrumierei pline in casa, in loc de a o arunca la gunoi....ca miroase, nu de alta;
- lasatul unui lac de apa in baie dupa dus/baie...nu o data era sa cad alunecand pe apa aia si la ce baie "imensa" am, daca apuc sa cad, sigur fac comotie cerebrala ca e imposibil sa nu ma lovesc de ceva;
- mereu incurca prosoapele intre ele, care-i de fata, care de corp.(aici...poate critic degeaba- recunosc sincer ca nu stiu daca chiar face asa sau face misto ca stie ca ma deranjeaza).
Pe de alta parte insa arunca gunoiul fara sa-i spun, intinde/strange rufele daca nu pot eu, isi pune hainele inapoi in sifonier dupa spalat si uneori si pe ale mele, strange masa (de multe ori o strangem impreuna dar face si singur), spala vasele de cam de 2-3 ori pe saptamana, este foarte constiincios cu plata darilor (intretinere, facturi etc.), cumparaturile le facem 99,9% din cazuri impreuna, de la haine pana la mancare si detergent. Curatenie nu facem nici unul decat 1-2 ori pe an cand rasturnam casa, ca in rest imi vine saptamanal o femeie la curatenie care ne si calca pe deasupra. . A facut progrese foarte mari sotul meu, la inceput...se urnea GREU spre DELOC....acum e mult mai bine. Si, norocul lui (daca isi da seama de asta....ca poate nu isi da) eu nu sunt obsedata si nu stau cu gura pe el...decat in cazuri extreme, in rest...nici vorba. El e mai cicalitor decat mine.

Iepumic
Noi pozici cu Iepi-Mici
CONCEDIU 2007

All's Well That Ends Well.

Mergi la inceput

Ma gandesc cate am avea de scris daca ne-am pune pe depanat impresii din perioada in care el e bolnav. [alacareradetare] La noi e de jale. Si daca ii curge doar nasul e cumplit. Se vaita!!! Sta infofolit in pat, cere ceai, pastile...(nu si termometru, pentru ca nu vrea sa aflu ca nu are temperatura). Atunci chiar e simpatic.

Oana, Stefan si Victor

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns eryteea spune:

eu-Te rog frumos ,speli tu vasele ca eu azi nu am chef (tot timpul le spal doar eu ,la el se intimpla doar o data pe saptamina)
El-da' parca le-am spalat ieri ?
eu-nu ,ultima data a fost acum o saptamina
Ma alatur celor cu soti dezordonati,nu poarta in fiecare zi aceiasi pantofi (nu ca ar avea o mie ) si lasa sosetele in pantofi (mor cind vad.Se dezbraca deodata si de camasa si de pluover si le pune pe umerassi eu de fiecare data trebuie sa scot camasa care trebuie spalata ca plovarul mai merge imbracat.
In fiecare dimineata cind vreau sa deschid televizorul din salon trebuie sa merg sa iau telecomanda din buzunarul pantalonilor de treining cu care sta prin casa.
S-a stricat boilerul din baie ( are doua furtunele ,unul ptr apa calda ,unul ptr rece si unul din ele scapa apa ).Eu opresc apa generala si cind vine sotul ii spun ce s-a intimplat si-l rog sa repare cu urgenta ca nu pot sta fara apa.Cum l-a reparat ? A dat drumul la apa si a pus un lighean dedesupt ca sa nu curga apa pe jos.Ma infurii ,iau un ciocan si incep sa bat in boiler.Asta sare ca ars si ma intreaba ce fac ?ii spun ca il repar eu daca nu a fost el in stare .In juma' de ora a fost reparat.
In mare e baiat bun

Ar mai fi multe de spus dar pe data viitoare .

Ingrid amore di mama

Mergi la inceput

quote:
In mare e baiat bun

eryteea, finalul mi-a placut teribil!!!

Oana, Stefan si Victor

Mergi la inceput