Sotul meu "cel de toate zilele"

Raspunsuri - Pagina 15

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Nonna76 spune:

Si eu urasc sa spal vasele dar eu am baieti.Si sotzul tot imi promite o masina de spalat.
Diana sa vedem daca fetele tale cresc si spala vasele inainte de a primi eu masina visata.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns addiana spune:

eu ma gandeam ca daca dusul gunoiului e mostenire lasata din tata-m fiu, eu voi lasa fetelor spalatul vaselor!!!
iar masina de spalat vase....e un vis...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns hobi spune:

Mi-am adus aminte ca odata cand nu am avut eu timp sa ii calc camasa la tinuta i-am spus sa si-o calce el, stiti ce a facut? Si-a calcat doar gulerul si un pic din camasa (doar ce se vedea de sub sacou).Binenteles ca a avut raspuns si de data aceasta, cu o fata de ingeras a zis "E la moda, se poarta sifonat."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns felix76 spune:

Fetele, m-am prapadit de ras! Dar il regasesc pe sotul meu in multe povesti ale voastre. O fi rasu` plansu`?

Eu si cu sotul meu am facut un pact: eu spal vasele el baga aspiratorul. Nu se prea tine de cuvant, incepe sambata si termina marti, miercuri. Intre timp aspiratorul zace prin mijlocul vreunei camere. Azi e joi si a ajuns abia in balcon unde zace ustensila.

Cu ciorapii insirati am rezolvat-o relativ usor. Initial i-am spus ca daca nu ii pune la cos o sa ii ia cu el la serviciu. A crezut ca glumesc. La cateva zile s-a trezit cu sosete in buzunarele de la haina si in geanta de serviciu. De atunci nu ii mai vad aruncati nu se stie pe unde.

O alta problema sunt cojile de seminte care ramaneau in tava in bucatarie, pana avea din nou nevoie de ea. Le-a gasit in pantofi desi il atentionasem ca acolo o sa i le pun.

De gunoi ce sa mai zic? A vazut acum cateva zile ca trebuie dus dar nu s-a deranjat asa ca am aplicat si eu tactica plaselor suprapuse. Ieri, cand vine acasa, nici nu ma saluta bine ca imi spune din usa: Vezi ca am dus gunoiul!!!! M-a anuntat ca sa nu ii amintesc de geanta nedesfacuta de o saptamana de cand a venit din delegatie, de aspiratorul din balcon si altele cate or mai fi...

In rest e un sot bun...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mariaanna spune:

Sotul meu, cel de toate zilele, e buuun!
Am noroc ca nu poarta camasi, sacori si pantaloni cu dunga!
De calcat, am scapat!
Hainele si le arunca ....doar intr-un colt !Al lui!
Vasele nu le spala niciodata, nu gateste!Ma ajuta la cumparaturi, la dat cu aspiratorul uneori.Si duce gunoiul, ca , daca nu, s-ar ridica in tavan.Eu nu-l duc niciodata!
Cam asa e dragul meu iubit!

Mariaanna
cand vine BB?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Victoria_mami spune:

Mai, cate probleme cu gunoiul asta...
La noi se pune gunoiul si cutiile de reciclare afara marti seara; al meu lucreaza martea dupa-masa; eu pana ajunge al meu sotior acasa scot sacul cu gunoi din terasa din spate, il pun in terasa din fata (unde sunt si cutiile de reciclare) si el cand vine de la servici le ia si le pune afara. Fara nici un comentariu. Asta iarna. Vara tinem gunoiul in container de plastic pe aleea de langa casa si ia containerul direct de acolo si-l scoate in strada. Da' hai ca l-am laudat destul. In rest, nu ma ajuta la spalat, calcat, aspirat, spalat pe jos... asta e "domeniul" meu. I-am spus ca mai poate lenevi pana prin iunie cand vine bb si de atunci trebuie sa ma ajute. A fost de acord (in principiu) acum... 'om trai s-'om vedea.

_
http://bd.lilypie.com/klQFm4.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kristinika spune:

Din punctul asta de vedere vreau sa spun ca nu ma pot plange chiar ma ajuta.Problema mare este ca nu ne vedem decat la saptamana datorita serviciului pe care il are. Lucreaza ca sofer pe tir de o luna si stiu ca este foarte greu si obositor,iar in curand familia noastra va fi cu un membru in plus.

Mergi la inceput

Saptamanile trecute sotul meu imi cumpara o pijama. Nimic de spus, frumos din partea lui dar marimea era S, eu port M. Am imbracat-o...bunicica, o spal, se usuca cand sa o pun in dulap ma uit la ea si nu-mi vine sa cred (ati vazut reclama cand un tip isi baga blugii si tricoul la spalat si intra la apa?)... acum pijamaua i-ar fi buna unui copil de 9 ani...iar acum m-a sunat ca vrea sa-mi cumpere o alta pijama (cica sa se revanseze).NUUUUUUUUUUUU!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Victoria_mami spune:

Hobi, cunoastem!!!Acum 2 ani sotul mi-a adus di San Francisco un sweater (din ala cu fermoar, tip geaca) care si acum, la 7 luni de sarcina mi-e mare!!! L-am intrebat daca e sigur ca ptr. mine l-a cumparat... sincer, nici nu stiu de ce l-oi fi pastrat!

_

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by Desiree2002

Hobi, cunoastem!!!Acum 2 ani sotul mi-a adus di San Francisco un sweater (din ala cu fermoar, tip geaca) care si acum, la 7 luni de sarcina mi-e mare!!! L-am intrebat daca e sigur ca ptr. mine l-a cumparat... sincer, nici nu stiu de ce l-oi fi pastrat!

_

probabil se gandea ca o sa-l imbracati impreuna?Sau asa se gandea ca tot timpul o sa fie langa inima taVezi ce poate face dragostea cu barbatii?
Dar ii iubim asa cum sunt, nu?

Mergi la inceput