Copii din 1996 (12)
Raspunsuri - Pagina 9

Ana68 spune:
 Anca,multumesc de urari!Sa aveti si voi numai bine!Da' la voi cu ce ocazie este tortul?
Ana-Maria,mami deAlex&Luana 

mihaela_s spune:
 Azi pregatesc si eu tort, e ziua sotului. Si ceva papa bun, iar seara chefuim :)...doar noi, in familie, dar e destul 
.
Ana-Maria, asa e si aici, fiecare scoala are ziua portilor deschise. Am scris undeva mai inainte, acum o sambata a fost la scoala unde va veni Diana din ianuarie, a fost si ea cu viitorii colegi si mi-a spus ca au fost si parinti, dar nu toti si abia apoi a aflat si ea ce eveniment a fost. Nu-i bai, la anul mergem si noi!
Poimaine Diana e libera, au profesoarele cum se spune la noi "cerc pedagogic", e fericita ca va petrece ziua ei acasa. 
Va pup, merg ca am treaba...
Mihaela si fetele mele
Hobby

andacos spune:
 Salutare tuturor!
Uite ce de sarbatoritzi avem!![]()
ANA draga,la multzi ani si tot ce-tzi doresti tu!
MIHAELA si sotzului tau toate cele bune si la multzi ani!Petrecere frumoasa!
Eu sunt "agitata" ca astept sedintza!

Dana

alma spune:
 Ana, la multi ani!
Mihaela, la multi ani sotului tau!
N-o sa scriu prea mult ca de cateva zile ma supara o durere de masea (de minte) combinata pe aceeasi parte cu durere de gat si de ureche, nici bine nu mai dorm din cauza asta.
Ieri am avut testare psihologica la serviciu, 3 ore si ceva ne-au tinut, am iesit cu capul vajaind de atata concentrare.
Diana a fost la patinoar, i-a placut, a fost un pic cam frig si azi a inceput sa se vaite de dureri in gat. Dana, stie sa patineze, a invatat anul trecut.
Va pup, ma duc la treaba!

Ana68 spune:
 Iaca...surprizele lui Marius din 15.11....la aniversare!
Mihaela....LA MULTI ANI!  cu fericire,sanatate si bucurii imense sotului tau!Sa aveti o zi aniversara cu fericire,bucurie si dragoste multa si cu distractie maxima!
Si neaparat sa nu ratati urmatorul eveniment cu parinti si elevi...eu inca nu am avut ocazia de asa ceva.
Spor la treburi si sa va distrati bine!![]()
Dana,multumesc de urare!Si tinem pumnii la sedinta!

Ana68 spune:
 Alma,multumesc de urare si iti doresc multa sanatate!Si Dianei la fel!

mikimihaescu spune:
 Buna seara!
La multi ani sarbatoritilor!!!
Eu am intrat victorios in sezonul de raceli si am inceput cu dureri in gat deocamdata.
Tot eu ma lupt cu bazele de date la noul job, noroc ca nu trebuie sa ma deplasez de acasa.
Andreiu a reusit performanta de a lua 4 la religie, pentru ca nici nu citeste inainte de ora.
Lentilele de contact sunt ok, le-a luat deja o data la antrenament.

Sanca spune:
 Miki, sanatate. Ia lamaie in doze duble si o sa-ti treaca mai repede.
Ana, mama mia ce de torturi... Mmmmm . .. mai ales ala cu fructe 
 bine ca nu i-ai facut poza si la felie, ca ma ingrasam numa gandindu-ma la el.  Noi am avut un tortulet luat in week end pentru Sfantul meu - Matei, care numa sfant nu a fost. Ca parca cu cat ii dau mai multa atentie, atunci isi i-a lumea in cap.
Alma, aia da testare. . Cred ca a vrut sa vada si cat rezistati fizic ... ![]()
Mihaela
La multi ani lui Diana. 
  Ii doresc numa bucurii si indepliniri.  Toate cele bune si sotului. Petrecere frumoasa in week end, cu amandoi sarbatoritii.
Dana, hai curaj, ce esti asa plouata. Ai incredere, ai baiat destept, si or sa fie toate bune (notele, vorbele, tot tacamul).
MqqM spor la mutare. 
Elliot are tema de facut rezumat la Print si Cersetor de Mark Twain. Ieri s-a distrat la Bowling, deci nu a facut mai nimica acasa... Sa vedem ce mare minune imi face astazi. 

mihaela_s spune:
 Multumim mult pentru urari! Am sarbatorit cu un gratar si am facut un tort, am baut un pahar de vin... 
Azi a adus Diana acasa munca ei de 5 saptamani de la "trä-slöjd", adica lucru manual cu lemn. De saptamana viitoare incep cursurile de bucatarie, in locul lucrului manual si va aduce acasa din mancarea gatita...eu abia astept! ![]()
miki, sanatate multa!
sanca, sa ne spui cum s-a descurcat Elliot...
Ana-Maria, yami-yami...ce torturi frumoase, sunt sigura ca au fost si apetisante! 
dana, cum fu la sedinta?
alma, fain de tot cu patinajul asta, maine Diana iar merge cu clasa. Abia asteapta, deja si-a pregatit patinele, ca le duce dimineata cu ea. Maine vine profesoara dupa ea dimineata ca sa o duca la scoala cu bicicleta(are la masina suport de biciclete), iar de la ora 10 merg in grup cu bicicletele(toti copiii au) pana la patinoar. E destul de departe de scoala.  
Brrr, stiu si eu durerea aia de la maseaua de minte, eu abia puteam inghiti. M-a chinuit in cateva randuri pana a iesit de tot...
Pacat ca in Ro nu se procedeaza ca in SUA/Canada, eu tare as fi vrut sa scap de ele...
va pup, o seara frumoasa!
Mihaela si fetele mele
Hobby

mikimihaescu spune:
 Sanca, hehe, si Andrei are de citit Print si cersetor. Dar crezi ca l-a citit?
Noi dam test azi la biologie, de fapt la botanica - radacina, tulpina si frunza. sper sa n-o zbarceasca rau.
La romana a luat 8 la un test de fonetica, cu diftongi si hiaturi.