Copii din 1996 (12)

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns mihaela_s spune:

Saluti!
Ana-Maria ce figura esti! Cu bananierii . Sa stii ca la fel credeam si eu despre Suedia, pe jumatate e adevarat, ca in jumatatea nordica asa e. Frig iarna, iarna lunga cu zapada multa, vara cu temperaturi de 17-18 grade maxim, scurta, vreo 2 luni doar. Noa, dar noi suntem departe de ei si cum spuneam, avem clima cea mai blanda din Suedia, datorita Marii Baltice care are curenti calzi. Doar vantul e mai neplacut. Pana acum cel mai frig a fost intr-o noapte, atunci cand ne-am trezit dimineata cu polei, au fost -3 grade. Ziua acum e mai rece, de cateva zile, vreo 2-3 grade. Om vedea cum evloueaza iarna asta, va tin la curent!
Mult succes lui Alex la teze!

mqqm, bafta la mutat, bafta mamei(chiar asa, spune-ne cum a cu viza? sper din suflet ca OK!) si bafta cu Cuba. Eu credeam ca ati fost deja!
Super vesti despre Dedi, bravo pentru asa o fetita silitoare!
Iar despre Paul, ce sa spun? Deja cu un part-job, pai ai un barbat in toata firea, ce mai!
Eu voiam sa te intreb in legatura cu maselele de minte, cunosc politica de peste Ocean in ceea ce le priveste, dar lui i le-au scos inainte sa iasa? Sau i-au iesit deja?

alma, avem de gand si noi sa mergem la patinoar. Acum ca a venit iarna si nu mai avem pe unde sa colindam, ne vom petrece timpul la patinoar sau bazin. Eu una abia astept!
Bafta Dianei!

sanca, la voi ce iarna vine? Nu e o zona mai ferita de iarna? Stiu ca anul trecut v-au inghetat tevile, dar a fost o exceptie, nu? Nu aveti temperaturi asa scazute...
Sau fac si eu acum ca scandinavii mei...daca esti in California, atunci e cald :)).

Pupici!

Mihaela si fetele mele

www.nazdravani.ro/" target="_blank">nazdravanii,Alina ,calatorii,1,2,3,4

Hobby

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Sanca spune:

Salutare !!!

MqqM - ce dor mi-a fost de tine. Deabea astept sa ne scrii ce a facut mama la ambasada. Dar i-au dat viza, cum sa nu-i dea, ca nu-s ca dobitocii din Sud. Bravo lui Dedi ca e fata descurcareata. Felicitari lui Paul pentru job.
La noi notele nu sant asa. Key: A+>=97, A>=95, A->=93, B+>=90, B>=87, B->=85, C+>=80, C>=75, C->=70, D>=65, F>=0

Ana - eu cred ca virusii astia ii luam de la unii la altii, dar teoria mea este pe grupa sanguina. Deci Elliot se molipseste de la tac'su mai repede decat de la mine, ca sant pe acelas circuit. (Paul e baiatul lui MqqM - adolscent - profesionist in a scoase peri albi).

Mihaela, la noi e cald, dar vine iarna in sensul ca vin sarbatorile, si ca eram si eu inspirata de zapada de la tine din poze. Da, la noi, acuma e cald, ca avem iara "Santa Ana" - adica vanturile dinspre desert care sant calde si placute. Dar avem parte si noi de frig, nu ger, dar vreme mai rece. Cald sa intrii sub gard nu e aici, si fiind si langa ocean, trebe sa ai o jacheta cu tine pana si vara. Ti-ai adus aminte de tevile noastre inghetate... Si ca sa vezi ce oameni muncitori santem, inca nu le-am izolat .... E pe lista.

Astazi la servici avem pot-luck, unde aduce fiecare cate ceva de mancare, tipic natiei lui... Eu duc un spread din artichoke si parmesan ... Tipic romanesc, nu? Nu am avut timp sa gatesc. Le-as fi trantit o mamaliga, dar cred ca nu se atingea nimeni de ea. Asa ca am fost la cumparaturi aseara, sa nu apar cu mana goala la petrecere.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andacos spune:

Buna dimineatza!

Eu am fost lipsita de chef zilele astea asa ca uite cum imi explic absentza!Ieri am fost la inmormintare,a participat toata clasa ,a fost tare dureros!

Noutatzi nu prea am,ca noile faze din "Razboiul stelelor" ce se desfasoara in direct la mine in casa nu va spun ca nu mai sunt noutatzi deja!Si tot eu am ajuns la concluzia ca degeaba ma dau eu cu capul de peretzi singura,pina nu va trece faza asta nici mari rezultate la invatzatura nu va obtzine!El viseaza alte lucruri momentan(gen.vrea sa-si faca forum,se incaltza pentru ultima oara cu pantofii sport care i-au ramas mici si multe multe altele din aceasi categorie)

Martzi avem iar sedintza cu parintzii,de data asta avem posibilitatea sa stam de vorba cu fiecare profesor in parte(fiecare intrevedere va dura cite 5 minute,personal nu prea vad ce se poate discuta in 5 min,dar ma rog oi vedea eu).Mi-am fixat intilniri cu cit mai multzi profesori,sunt tare curioasa ce-mi va spune fiecare!

SANCA,"Happy Thanksgiving Day",sa va distratzi cit mai bine!
mQQm,da acum chiar ca ai "barbat" in casa,stau si ma intreb de ce oare totzi doresc sa-si achizitzioneze acest x-box 360 din primii bani?(am mai intilnit si aici cazuri de astea).Spor la mutat si deci sa intzeleg ca iar vine mami tau!

MIHAELA si la noi a fost tare frig(si este inca)a si nins putzin dar nu s-a depus !Ma bucur de progresele fetitzelor tale!

ANA,multa sanatate Luanei!A participat Alex deja la cercul de matematica?Cum i se pare?

ANDRA,mama eroina,ma bucur sa te revad!

ALMA,dar Diana stie sa patineze?S-au abia acum invatza?
MIKI,succes la noua slijba!Mama ta cum se simte?

Noi inca nu stim daca ii facem ziua lui Andrei(asta datorita "razboiului",inca suntem in cugetari,desi se aproprie deja momentul cind chiar trebuie sa luam o hotarire!Cred ca dupa sedintza vom lua aceasta hotarire,bineintzeles si in functzie de ce vesti vom primi!

Dragelor un weekend minunat tuturor!

Dana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CriPOD spune:

Pai, Sanca, daca ti-e dor, scoate claparii si schiurile din dulap si haideti la noi. Si mie mi-e dor sa interactionez cu voi, sper sa vina vremuri mai bune... Dar acum e Thanksgiving, nu joi?
Interesanta notarea la voi... Oricum, tu ia-te dupa ale mele, spune-ti "daca era Elliot in Canada, avea A", iti calmezi nervii un pic.

Mama n-a luat viza, o intreaga tevatura si bataie de joc, in final au vrut sa o trimita sa-si faca vizitele medical, nu stiu ce-a inteles ea si care e treaba, dar, crezand ca trebuie sa stea 3 zile prin bucuresti a renuntat si a pierdut si banii pt aplicatie. Acum vreau eu sa sun luni sa incerc sa le explic alora ca mama saraca nu prea stie ea ce si cum...

Asa ca, ma mut by myself, mamarutza ei!

Aseara am luat cheia, maine incepe smotrul. Copila saraca a avut si ea o zi ciudata ieri... a trebuit sa predea un proiect pe care lucrasera 4 copii in ultima luna. Ei bine, pe laptopul ei a aparut un virus, a pierdut tot de acolo. A mai gasit ceva pe laptopul meu, dar erau versiuni incomplete. Si a trebuit sa se roage de prof (care e ff sever) sa ii pasuiasca pana luni. Acum are treaba in weekend.

Cand va aud pe voi cu baietii vostrii, ma iau transpiratiile. Sa mai fi avut unul ca al meu, imi luam campii, cred.

Dana, unu la unu cu profesorii, 5 minute sunt foarte mult timp. Eu nu le consum niciodata, dar bine, eu sunt si foarte la obiect. Aici pe web ce ma mai imprastii, dar in realitate nu le am cu lugulugu, sunt foarte eficienta.

Mihaela, lui P i-au scos maselele de minte inainte de a iesi, cu anestezie totala, incizie si sutura in patru zari. Alea de sus erau foarte mici, nici nu era sigur dr daca poate sa le scoata, dar noi am zis ca vrem sa incerce daca tot e acolo. I le-a scos. Politica e ca politica, dar in cazul lui nu ieseau in sus, ieseau inspre molarii de langa si n-ar fi reusit sa iasa never. De fapt in ultimele 6 luni au inceput dintii sa se ingramadeasca, asa am si aflat de problema.

Ana, ma bucur ca sunteti mai bine amandoua, si tu si Luana, cu crocobaurii aia. In Cuba vreau sa merg, si nu-i nicio problema, doar ca mai am de asteptat pana pe 21 dec. Pe principiul suedezilor, probabil ca eu traiesc in iglu, nu?

Alma, mie imi place cum suna ideile fetei tale. Pacat ca nu se prind si cei cu painea si cutitul ca asa ar trebui sa fie. Invatatul pe derost nici eu nu l-am putut face niciodata.

Un weekend placut, ma'c sa-mi adun trusa de menajera si sa-mi pun moatze ca dimineata incepe distractia "smotrul".

Va pup!
Andra, eu ma epuizez doar din cititul postarii tale! Te admir!

Common sense is not so common...        [Voltaire]                 DJ

Mergi la inceput

Saluti!
Noi azi am fost la "socializare" . Sa va spun pe scurt despre ce e vorba: o activitate copii-parinti in care se fac impreuna produse pantru Targul de Craciun, unde clasa lor va avea un stand si copiii vor vinde, iar cu banii castigati vor merge intr-o excursie in primavara. Au facut aceeasi chestie si in Octombrie cand a fost Targul de Toamna, atunci au castigat 3000 de coroane(echiv. a 1000 de lei noi) si vor sa repete figura, sa se mai adune bani. Azi s-a produs mustar, s-au facut inimi maaaari de turta dulce si coronite din plante de pus la usa. Aici toata lumea isi orneaza usile cu coronite, e un obicei. Eu cu Ovi am facut coronite, toate din plante...un fel de ferigi uscate pe care le-am aranjat si legat ca o coronita si apoi le-am ornat cu crengute de pin, apoi un fel de brad dar cu tepi mici-mici si teposi si iedera. La sfarsit am confectionat o funda rosie din panglica si am fixat-o pe partea de sus a coronitei. Foarte interesant...mai ales ca am fost laudata cat de bine am lucrat . Diana a facut inimi de turta dulce, iar Silvia s-a alergat cu un fratior al unei colege de-a Dianei si a mancat aluat de turta dulce, n-am avut grija ei . Mai mergem peste 2 saptamani(targul va fi in 2 Dec.) sa ornam inimioarele, sa terminam de ornat coronitele si sa facem clatite, tot pentru vanzare. Copiii au facut hot dog-contra cost, tot in beneficiul excursiei, asa ca am si mancat...

Sanca, ma gandeam eu ca nu prea aveti iarna, decat asa, accidental . Da, am retinut de inghetul de anul trecut...sora-mea era atunci in Vegas si stiu ca si acolo a fost mai frig decat in mod normal. Stiu ca e departe de tine, insa asa mi-a ramas in minte .

Dana, eu deja am hotarat cu Diana ce face de ziua ei. Cum anul asta nu pot sa-i fac petrecere, ca de obicei, si-a invitat 6 colege si ies impreuna la MacDonald's. fetele au fost simpatice, eu nu stiu cum e aici obiceiul, dar au intrebat-o pe Diana daca ea plateste consumatia . Apoi vor veni toate aici la noi sa manance o feliuta de tort, ca sa fie si ceva festiv. Ea a fost incantata, cred ca se va simti mai bine numai cu ele, sa rada si sa glumeasca.
Bafta la intalnirea cu parintii!

mqqm, imi pare rau pentru mama ta. Am mai citit si la canadience prin ce ai trecut si prin ce a trecut ea...
Spor la treaba cu mutatul si cu smotrul!

Va pup, o duminica minunata!

Mihaela si fetele mele

Hobby

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andacos spune:

Buna dimineatza!

Si o saptamina minunata tuturor!

N-am nimic de spus,doar ca Andrei a avut o raceala usoara,fara febra si dureri in git,pe timpul weekend-ului!

Am mari emotzii pentru ziua de miine,abia astept sa vad ce-mi spun profesorii despre odrasla,eu personal nu ma astept la lucruri de exceptzie!Nu stiu de ce doreste profesorul de sport sa stea de vorba cu mine!(eu chiar nu-mi fixasem intilnire cu el).Si sper draga mQQm,sa fiu eficienta ca si tine si sa-mi ajunga cele 5 minute!

La noi e frigutz ,bate vintul destul de puternic si fulguieste lenes.I-am comandat copilului cadoul de ziua lui(un telescop),ca tot e el visator nevoie mare macar acum sa aiba cu ce se uita"in stele".Daca ii tzin ziua sau nu depinde foarte mult de intrevederea de miine!

Iarasi am avut discutzii legate de scoala(deci discutzii nu certuri sau mai stiu eu ce)si am asa impresia(sper sa nu fie falsa)ca parca a intzeles ceva!timpul insa imi va dovedi daca da sau nu!

Dana

Mergi la inceput

Ana-Maria ...sa traiesti fericita inca 100 de ani alaturi de dragii tai!!!! am citit la scorpiute, caci spre rusinea mea uitasem...

Dana, mult succes maine la scoala, tinem pumnii sa iasa bine pentru Andrei!!!

O saptamana frumoasa va doresc!

Mihaela si fetele mele

Hobby

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ana68 spune:

Salutare dragelor

May,m-am distrat cu zapezile de la Mihaela si igluurile de la Mqqm....si imi pare rau ca mamanu' tau,Mqqm nu a reusit sa ia viza...
Mihaela...ce interesanta activitate acolo...cam asa ceva se face si la gradinita colegei mele de servici,au si ziua portilor deschise,participa parintii alaturi de copii la orele de curs...faine de tot!
Dana,deci o zi trista la voi....Da,Alex a fost sambata deja a doua oara la centrul ala...nu stiu daca ii place sau nu,ca inca nu s-a exprimat concret,daca il intreb zice da,ca ii place,dar parca nu e foarte convins.
Anca si eu am constatat chestia asta cu luatul de virusi...uneori ii inhat mai repede,alteori mai greu...asa ca Luana,poate unde inca nu are un sistem imunitar format cum trebuie,ii capata in doi timpi si trei miscari.

Vineri am stat acasa cu Luana,caci am mers sa facem analizele nationale.Asa ca Luana a promis sa fie curajoasa si sa nu planga si drept urnmare a primit cadou de la clinica un elefantel de plush,iar de la mine un puzzle si o carte de colorat,ambele cu printesele Disney.Puteam eu s-o refuz,mai ales ca nu a plans absolut deloc si a fost atat de cumintica?!
Joi ne-am imbatat cu suc si am mancat tort la greu,a fost o zi deosebit de frumoasa....cu surprize multe.
Iar sambata si duminica am fost mai mult casnici,a nins si aici si a fost frig,iar colac peste pupaza Luanuta a dat iar in 38,5 temperatura....asa ca am doftoricit-o ca sa putem merge la gradi azi...si in plus joia si vinerea care vin gradi va fi inchisa,din cauza alegerilor euro-parlamentare....asa ca am apelat la Dunia sa stea cu mandra....
Cam atat despre noi.Va pup si sa auzim de bine...azi am avut de lucru o groaza!

Ana-Maria,mami deAlex&Luana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ana68 spune:

quote:
Originally posted by mihaela_s

Ana-Maria ...sa traiesti fericita inca 100 de ani alaturi de dragii tai!!!! am citit la scorpiute, caci spre rusinea mea uitasem...

O saptamana frumoasa va doresc!

Mihaela si fetele mele

Hobby

Multumesc mult!

Ana-Maria,mami deAlex&Luana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Sanca spune:

Ana, La multi ani, sanatate si tot ce-ti doresti. Habar nu aveam ca e ziua ta, taceai malc si nu ne-ai zis nica....
Tort avem, asa ca in seara asta mananc o felie de tort in cinstea ta.

MqqM - bine ca nu am facut pariu ca l-as fi pierdut. Eu eram convinsa ca ia mama ta viza. Imi pare, sincer de rau. Cunosc stresul, bataia de cap cu mersul la ambasada, sentimentul de "failure" cand nu-ti da. O hotie. Si iara rascolesc in rana mea adanca, si incep sa ma simt izolata in exil.... Bataie de joc.

Dana, sa ne scrii cum a fost la sedintele de 5 min. La noi ni se ofera 15 min, deci e lux. Oricum, eu in 15 min am vorbit tot ce trebuia la subiectul Mateias, dar cand veni la clasa lui Elliot, mi-ar fi trebuit o ora.

Mihaela super ideia cu stransul de fonduri, mi-a placut.

Elliot a fost astazi la ziua unui coleg. Au facut la Bowling, si l-a dus mama unui coleg de clasa. Taman bine, ca eu la 2230 ma scol din pat panicata, ca nu am cumparat pentru baiatul cu ziua, nimica. Nici macar o felicitare. Am avut in casa o cutie de ciocolata italiana Baci, si noroc cu soacra-mea care avea o felicitare, si a putut sa mearga Elliot cu ceva... Saptamana asta are vacanta, si tema. Tema o lalaie pana duminica... Parca vad. Joi gatim curcanul, si sant libera. Deabea astept (sa fiu libera).

numa bine, si o saptamana buna la toti

Mergi la inceput