Ce se intampla... dupa moarte?

Ce se intampla... dupa moarte? | Autor: ioana_b_23

Link direct la acest mesaj

Sunt tanara si sper sa am multi ani inainte dar uneori ma gandesc ce e dincolo de moarte...
Cred in Dumnezeu asa ca vreau sa ajung in rai dar oare cum e acest rai???
Voi ce "vedeti" dincolo de moarte?

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns b.nica spune:

Cred ca daca traiesti frumos si fara sa faci pe cineva sa sufere este ca si cum te-ai asigura ca nu te va intreba nimeni de datorii.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns capcaunul spune:

Nimic.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ManyHope spune:

Daca vrei sa vezi cum e Raiul "la prima mana", nu te preocupa atata de moarte, ci mai mult de viatza preocupa-te, de viatza ta, ca sa fie din VIATA, din CEL Care e VIATA !

...iar "dincolo de moarte", in mare spus, sunt 2 persective/destinatii posibile, una mai "incapatoare", iar alta mai "restrictiva"; acuma "ghici" tu care e cea cu Raiul? de ce? si cam care ar fi calea probabila pana acolo ?!
+ mai cauta sa "ghicesti" cum de totusi ajung unele persoane acolo unde n-ar vrea sa ajunga-n veci !!

Adica e si simplu de inteles/vazut legatura:
- gandul Vietii te duce spre Viata,
iar
- gandul/ganditul mortiiiii...duce spre...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns madutzu spune:

De s-ar fi intors careva de acolo, cu siguranta aflam noi raspunsul pana acum
Restul teoriilor sunt frectie la picior de lemn

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Criss75 spune:

Eu nu cred nici in iad nici in rai. Sunt doar povesti,aberatii menite sa prosteasca lumea. Frectie la picior de lemn, cum spunea madutzu.

Criss si Alex

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns szivarvany spune:

Nu cred ca mai e ceva ...

Daria & GIULIA(2004 08 16)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anya spune:

Sunt doua aspecte:
Material- corpul : care va putrezi daca e ingropat sau devine cenusa daca e incinerat.
Spiritul - exista mai multe teorii: rai/iad, reincarnare, neant...alege ce-ti place mai mult

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns b.nica spune:

Da un search pe:Teoria generatiei spontanee si vei avea rezumatul raspunsurilor forumistilor care sunt pe SC ca sa carcoteasca.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ocebine spune:

Dupa moarte, Russell Crowe imi aduce papucii, prajiturile nu au decit 10 calorii indiferent de marime si ingrediente, calatoresc clipind din ochi si orice rochie imi vine perfect!!!

Anamaria

"After all is said & done, more is said than done."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns elyda spune:

nu stiu ce se intampla dupa moarte .fiecare se gandeste la ce ar vrea sa fie atunci si uneori se comporta ca atare...credinta sau neincrederea in viata de dupa...este alegerea fiecaruia.fiecare are dreptul sa creada sau nu in Dumnezeu si in viata de dupa ...dar nimeni nu are dreptul sa-i judece pe cei ce nu cred.este alegerea lor si nu ar trebui sa deranjeze pe nimeni...care are credinta .ca doar ar fi trebuit sa invatam ceva din bilblie noi ...credinciosii.

dana

Mergi la inceput