FIV 141
Raspunsuri - Pagina 20
Liana30 spune:

Sheritooooonastere usoara si intalnire frumoasa cu printzesa..

flori io's convinsa ca suntem![]()
Kitooo mai e o zi..tin pumniii.
chiar asa Moniiiii????????pe unde umblii????
antooo,zuzuleee pupppp
Koraaaa va fi bineeeee..ai sa vezii..tin io pumniii
Vreti sa faceti ceva? 5 euro pentru o viata!!
Putin cu putin se aduna marea...
"Nimic nu-i imposibil!"
Nasica
iote'i ca vin
antosit spune:
Liana si eu sunt convinsa ca sunte-ti
!

Anto
"Cea mai mare iluzie este ca oamenii au limite!"
gabitu spune:
Kora si eu ma gandesc la tine. Mult noroc si bafta.
Tin pumnii pentru toate fetele.
Pupici
madlen spune:
Kora, felicitari pentru ovocite! Sa dea DD sa se transforme in embrioni perfecti! Tin pumnii in continuare! Cu impinsu' targii tot dr-ii s-au ocupat? Ai grija cu lichidele inainte de ET. ![]()
Sheritra, nastere usoara!
Madlen
You live only once, but if you live right, once it.s enough.
Dariela spune:
Buna fetelor!
Vineri am fost la eco si rezultatul e bun. Chistul de 40 mm s-a dus definitiv, ovarele au aspect normal si endometrul era de 8, in ziua a 11-a. Dr. spune ca sigur mai creste. Va trebui sa iau in continuare estrofem 3p/zi pana pe 31.10 si 2p/zi din 01.11. ET e programat pt. 02.11.
Am discutat cu dr si de progesteron injectabil si de data aceasta a fost mult mai deschisa este de acord sa-l fac 50mg/zi fara utrogestan. Oare nu este prea putin?
dariela
KoraPop spune:
Madlen de data asta ne-au adus o asistenta si anestezista cu targa,nu am sa mananc nimic si nici apa nu am sa beau inainte de ET,asta e clar!Inca nu am reusit sa vorbesc cu d-na Matei,acu' are tel. inchis...offff
Dariela eu cred ca e prea putin progesteron,fetele luau pe langa 50 mg injectabil si 6 utrogestan,faceau injectabil o zi da,una ba si in ziua cand nu se face injectabil ( 50 mg) se iau 8-9 utrogestane.Eu iau 250 mg/zi injectabil si fara utrogestan.Bafta multa!
Gabitule ai incercat sa ma suni cumva mai devreme?Pe cand sa raspund s-a intrerupt.Te pup!
SHERIIII NASTERE CAT MAI USOARA SI PRINTESA ALESSIA SA FIE SANATOASA SI SA-I SEMENE MAMICII EI!!!!
In sfarsit am vesti...3 s-au iubit frumos si au cate doi pronuclei ( unul de la mami si unul de la tati),ceilalti doi inca nu se sie....ori sunt mai lenesi,ori s-au oprit in evolutie.Deseara la ora 8 mai trebuie sa vorbesc la telefon cu bioloaga si in functie de cum s-au divizat voi afla cand va fi ET-ul maine sau poimaine,ca nu vrea d-na Matei sa fim prea aproape de ziua 28,eu azi fiind in zi 19 de CM.Am sa o bat la cap sa mi-i puna totusi poimaine,sper sa fie de acord dansa si dr. T.Cu DD mergem inainte!
Kora
CARPE DIEM!
Iyoana spune:
BRAVO Kora!!

Eii, au fost cumintei embrionasii tai! Super! Acum stai cumintica si vezi ce zic dr. Matei si dr. T. Trebuie sa fie bine. Pupici!
De ce vrei tu poimaine, ca sa-i lasi pe embrionasi sa mai lucreze?
"Taina existentei umane nu este sa traiesti, ci sa stii pentru ce traiesti" (F. Dostoievski, Fratii Karamazov )
iyoana

KoraPop spune:
Iyoana multumesc...vreau tare mult ca numai poimaine sa mi-i puna ca sa mai creasca pana atunci....
Kora
CARPE DIEM!
KoraPop spune:
Am vorbit cu dr. T si ET-ul il facem miercuri asa cum mi-am dorit
,a zis ca nu e nici o problema sa il facem miercuri,ca fereastra de implantare are loc mai tarziu asa ca e ok.Acum ma rog ca micutii nostri sa creasca frumos pana atunci!!Va multumesc din suflet dragelor ca imi sunteti aproape!
Kora
CARPE DIEM!
zouzounaki spune:
Un nou capitol AICI
"A-I multumi lui Dumnezeu cānd vāntul este prielnic pe mare nu este ceva deosebit; a-I multumi īnsa cānd este furtuna, atunci se arata adevarata recunostinta."
"Fii totdeauna cu Dumnezeu, daca vrei ca Dumnezeu sa fie totdeauna cu tine."
*Sfantul Ioan Gura de Aur*
www.tickercentral.com/view/8d3t/6.png" target="_blank">in asteptarea minunii
www.slide.com/r/IKu2kAsImz-u2VovpRqcSJA0BEUza-Al?previous_view=mscd_embedded_url&view=original" target="_blank">