FIV 141
Raspunsuri - Pagina 19
dream1971 spune:
Flori nu ai sa ma dezamagesti
Ma
pentru tine! Deci si la tine a fost la fel cu eco. M-am linistit. Multumesc!
Va
pe toate si va urez o saptamana excelenta!
Dream
cristal1995 spune:
Kitta: bafta multa martzi. Sa fie cu ochishori
.
Kora: sa te ajute DD sa se dezvolte bine shi sa fie super lipicioshi.
Dream: e normal sa-tzi faca echo in Z14, ca, in mod normal, cam atunci ai fi avut punctzia shi ET-ul la 3 zile dupa. Bafta multa.
Fetelor, cu cancerul este discutabil. Am avut o prietena, Dumnezeu s-o ierte, care nu a fumat in viatza ei, avea o viatza perfect organizata shi sanatoasa (nu ca mine), shi a murit de cancer la plamani... Deci, depinde de Cel de Sus, ce vrea shi ce planuri are cu fiecare dintre noi.
Eu maine dimineatza incep Diphereline. M-a apucat un pic depresia azi, cand ma gandesc la seringile alea, dar ma tzine doar vreo 2 zile...Apoi este doar gest reflex. In conditziile astea, cred ca voi avea puntzia cam pe 26-28 noiembrie. Poate, poate de data asta...OOOOOOOOOOFFFFFFFFFFFFFFFFF.
Flori: esti gravi, stai calma shi totul va fi bine.
Pupici shi multa bafta tuturor! 
Aly
flori76 spune:
Aly:bafta multa,sa dea Dumnezeu sa fie fivul norocos! 
Flori
------------------------
Idealurile sunt ca stelele: s-ar putea sa nu le atingem,
dar ne pot calauzi in viata.
Noi
luck spune:
kora
super productie , ma bucur tare mult pt tine sa dea DD sa se iubeasca
frumos si sa fie super frumoase pana in ziua transferului dupa care sa ramana alaturi de tine 9 luni.BAFTA !!!
albena
stii cumva nr de telefon de la cab.dr.Marinescu de pe Zorileanu ??
pup toate fetele si le doresc reusite celor in asteptare si mult noroc celor care au inceput tratamentul
luci.eilm spune:
Fetelor, eu m-am hotarat la un FIV la Medlife (bine ca m-am hotarat
)
. Am inteles ca stimularea se face cu Puregon. Ma ajutati cu un sfat? Stiti cum se ia PUREGONUL COMPENSAT? Ca 5000 RON.. 
Luck, www.marinescu-medical.ro (tel. 224.31.27). Bafta!
Tuturor
.
L.
Binecuvantati animalul fara stapan si copilul fara parinti!
www.flickr.com/photos/13222161@N07/" target="_blank">catelusi
kry spune:
vin si eu la raport, dragele mele, desi nu cu vesti tocmai bune...la punctie au gasit doar 2 ovocite, s-a fecundat doar unul, asa ca sambata mi l-au transferat. Nu stiu cat de mari sanse sunt, dar ma gandesc ca fiecare are sansa lui, asa ca ma rog la Dumnezeu sa reziste si sa se implanteze. Sunt tare trista si nu-mi explic de ce au iesit atat de putine ovocite, dar nu am de ales, viata merge inainte.Si daca nu voi reusi, voi incerca iar si iar. Nu conteaza nciiun cancer si nicio durere.
Va pup cu drag pe toate si va doresc muuult succes.
albena spune:
luck,nr. de telefon de la cabinetul Dr. Marinescu este 021.224.31.27(l-am luat de pe prima pagina)
lorelai_lorelai spune:
Flori, si eu am aceleasi simptome...dar inca mai sper, pana nu voi vedea 0.0 la bgcg , nu renunt la visul ca sunt mamica!
Kri, fiecare are sansa lui.Am o prietena care a facut FIV anul acesta la Cluj si a avut un singur ovocit care s/a transformat in embrion si acum e o fetita pe care mamica ei o asteapta peste cateva sapatamani sa apara...
antosit spune:
Buna dimineata! Lipseste omul 3-4 zile si gata... pierde sirul evenimentelor!
Sheri nastere usoara si intalnire frumoasa cu bebelina!

Koricica vezi cum DD le aseaza pe toate?Sper ca a fost dragoste la prima vedere si ca acum ai 5 embrionasi frumosi, iti tin pumnii mai departe!
Zouzoule ce bine de tine ca te mai poti bucura de
, vreau si eu
!
Cristal sa fie cu noroc!
Fetelor in asteptare: Flori, Kitta,Lorelai, Liana, Bubuka,Kry...Doamne-ajuta sa veniti toate numai cu teste pozitive!
Moni...???
Anto
"Cea mai mare iluzie este ca oamenii au limite!"
KoraPop spune:
Fetelor eu inca nu am nici o veste,d-na Matei bioloaga acum e in laborator si analizeaza embrionasii ,numai dupa ora 10 am sa pot vorbi cu dansa cred.Am un ghem la stomac...de nu va pot explica in cuvinte....
Kry sunt alaturi de tine cu pumnii stransi,embrionasul tau din burtica are sansa lui,ai grija de el sa se faca mare si frumos.Cate celule avea la implantare?Bafta muuuulta!!!!
Pup toate fetele si va scriu mai tarziu cand am informatii.
Kora
CARPE DIEM!