Fetele din America (93)

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Oana_B spune:

quote:
Originally posted by Andrada

Papusha mica e mai complicat nitel procedura follow me: pui baking soda, freci cu buretel d-ala f fin sau felt, stergi, still with me?, dupa aia speli cu dero de vase sa iei grasimea si voila!

ahaaaaaaaa, thx I got you now
;))

Oana_B
www.fertilityfriend.com/home/ysatis" target="_blank">vesnica aspiranta
I love pink!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Bic spune:

Moana, Ramona, dar tu chiar ca esti pe aceeasi lugime de unda cu mine.
Si eu folosesc tot aceleasi produse la curatenie in casa!

Pentru scrub, cel mai bun mi se pare banalul TIX, aka as Bon Ami.

Smaranda Ioana, 3.11.2005
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=75330" target="_blank">Povestea nasterii

www.askdrsears.com/html/2/T020100.asp" target="_blank"> Alaptati,
www.lalecheleague.org/bfinfo.html" target="_blank"> alaptati,
alaptati!

Cum se poarta un bebelus in wrap si [http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=109625&whichpage=2

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cenia spune:

Salutare fetele
Remember me?
Nu prea am mai intrat ca asa cum va reamintiti sunt insarcinata si imi este greata rau.
Daca cereti o parere despre produsele ecologice, eu am lucrat la o casa unde faceam curatenie si americanca prefera produsele care protejau planeta: detergent de rufe, de vase, solutiile pt countertop, dar erau minciuna pe linga clasicele :windex ( pt geam e cel mai bun, il inlocuieste doar otetul, pentru cine e alergic)kaboom cel mai bun pt piatra de la dus, granitul tot cu windex il fac, plita electrica tot cu produsul ala pt plite il fac .
la cea care lucrez acum prefera sa sterg granitul cu o cirpa doar cu apa si apoi doar cu o cirpa uscata ca sa nu deteriorez lacul de pe granit.
parerea mea: merita efortul de a ajuta planeta, de a mentina casa fara chimicale pentru sanatatea personala dar eu tot cele eficiente le folosesc, bineinteles cu toate riscurile care le implica.
ma bag si eu ca musca in lapte, dar asa suntemm noi romanii. ne place sa stam la taclale.
am nevoie si eu de o informatie: o sa trebuiasca sa contactam un avocat specializat in immigration (INS). pentru statutul meu aici. a fost sotul la o consultatie,dar mai demult, a platit 500 usd si nik. a venit de acolo cum a plecat.
acuma intrebarea: iau unul din cealalta parte a tarii si macar e bun? sau sa iau unul local? voi ce parere aveti?
stiti vreun avocat bun?
multumesc si sper sa intru mai des

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Andrada spune:

Voua va merge yahooo?? ca de dimineata imi dadu nu's ce upgrade pe care nu l-am vrut.
Onel is pierduta far'de tine sper ca suferi si tu,
A

www.desprecopii.com/chatnew/Desprecopiichat/PaginapersonalaView.asp?nickname=Andrada" target="_blank">Camera lui Marcu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns corinadana spune:

Da!

Don't throw with stones if you live in a glass house.

corina mama Ralucai

http://community.webshots.com/user/corinaraluca

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ocebine spune:

Nu-s Onel...da' la mine Yahoo mere...

Anamaria

"After all is said & done, more is said than done."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Oana_B spune:

Loale cre' ca messengeru'. Nu stiam de ce vorbesc singura, cand o sa te reloghezi o sa primesti o tona de offline roz
Io sufar ca suferi tu
Mi-am dat singura mesaje cu meseneu' "bau" si "bau back" si primesc mesajele.

Oana_B
www.fertilityfriend.com/home/ysatis" target="_blank">vesnica aspiranta
I love pink!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Andrada spune:

am numa doo vorbe ptr yahu: tu le,
si bulina ptr mine,
A

www.desprecopii.com/chatnew/Desprecopiichat/PaginapersonalaView.asp?nickname=Andrada" target="_blank">Camera lui Marcu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ramona J spune:

Andrada, am testat baking soda pe aragaz - o minunatie! Multam fain, am si eu produs din ala special, dar prefer baking soda.

Bic

Cenia, cum sa te uitam? Lasa ca acusi trece greata, cite saptamini ai? Ce ai facut cu asigurarea medicala?
Eu stiu un avocat bun, dar e la NY. Avea prima consultatie gratuita, deci platesti doar daca poate face ceva pentru tine. Tie ti-a cerut $500 pentru ce?

Sinzi... unde esti? Am vrut sa te intreb de kung-fu. Ca la noi se ingroasa gluma, avem lectii! O fi altfel? Ca aici incep la sapte ani si din cite stiu David e mai mic. Vad ca Alexandru invata vietnameza! A, si trebuie sa cumparam tot felul de chestii de protectie (pt. groin area si mouthpiece). Ouch, se bat?! Daca-i pe-asa cred ca Alexandru se razgindeste repede!
Oricum, treaba e serioasa rau, eu ma asteptam la ceva joaca de copii. Inca ii place, tin pumnii sa fie asa in continuare.

The best thing you can do for your children is to love your wife.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ramona J spune:

Am tot vrut sa va intreb daca si pe unde sinteti voi grocery stores au clearance sale. Eu nu stiu sa fi vazut la NY asa ceva si initial nici nu m-am uitat la produsele astea!
Azi am intrat sa cumpar lapte si am dat cu ochii de un galon de Horizon cu 69 de centi (no joke!), care expira in curind. Hai ca asta expira, mai inteleg cum e cu reducerea. Dar de ce aveau detergent Seventh Generation (ca tot vorbiram de ecologice) la juma' de pret sau mai putin? Am dat $6.59 pe 150 oz. cred - 50 loads. Si HE, cum imi trebuie mie! Am cumparat supe organice Pacific (exact printre preferatele mele - cu ceva mai putin sodiu) cu $1.29. Expira peste muuulte luni! Sky Blue organic drinks - pachet de 6 cu vreo $1.50.
Nu mai vorbim ca am luat costume de Halloween cu vreo doi dolari si am gasit si niste flori in pots numai bune de transplantat (ditamai mums cu $1 si begonii cu 50 de centi).
Asta a fost la grocery store. Inainte de asta am fost la library cu Anuta pentru Story Time (fantastic ce progrese a facut!) si am cumparat reviste cu 25 de centi - numere curente, inca la vinzare. Le-au si scumpit, nu demult erau zece centi...
M-am laudat destul, dar sint curioasa daca si pe la voi e fenomenul asta. Anyway, I love Dallas!

The best thing you can do for your children is to love your wife.

Mergi la inceput