Pacientele optimiste si gravi dr. Tutunaru cap 43

Raspunsuri - Pagina 18

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Iyoana spune:

Georgia, noua nu ne-a luat niciodata nimic dna dr. Matei.
Cand am facut prima data spermograma ne-a explicat ce si cum, ce sa facem in continuare, si in afara de pretul spermogramei, pe care l-am platit la IDS, ei nu i-am dat nimic. La cat eram de bulversati , nici nu ne-am dat seama macar sa intrebam

Apoi am fost la Sabyc unde am refacut spermograma si spermocultura. In afara de pretul lor pe care l-am platit la "receptie" la SABYC, ea nu ne-a luat nimic , cu toate ca de data asta am intrebat - pur si simplu, pentru ca nu am vazut nici un tarif afisat sau nu stiam sa aiba tarife.

Apoi am fost intr-o duminica tot la Sabyc, sa stam de vorba cu dansa sa vedem ce se mai poate face si tot nu ne-a luat nimic.

Asa ca...SI de-asta o aparam eu de mama focului pe dr. Matei! Este un om si un biolog extraordinar!

Succes!

"Taina existentei umane nu este sa traiesti, ci sa stii pentru ce traiesti" (F. Dostoievski, Fratii Karamazov )

iyoana

Mergi la inceput

Korisor ce vesti ai avut de la dr. matei aseara? Pupici cu pumnii stransi!

"Taina existentei umane nu este sa traiesti, ci sa stii pentru ce traiesti" (F. Dostoievski, Fratii Karamazov )

iyoana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns georgia_c spune:

Iyoana, nici noua nu ne-a cerut .. ca e o dulcica , si ma uitam la ea ca e o bucatica de om .. mica si scumpa ..insa i-am dat eu , si nu stiam daca e ok , sau nu ...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Alexa Ioana spune:

kora, hai cu vesti !!!!!!!!!!

mai fetelor, tare va rog sa'mi raspundeti si mie la 2 intrebari:
1. ce tip de caseta trebuie dusa pentru inregistrarea laparoscopiei ? oare miniDV e ok ?

2. dupa laparo, se trimit specimene la anatomie patologica sa se vada exact ce tip de tesut este ?

astept raspunsuri !

va multumesc si va pup si va doresc o zi buna !

Pijamalutze pentru copilasi!

S-au dus ai mei prieteni, s-a dus si acea clipa,
Mai zboara fiecare batand dintr-o aripa...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns rocsy2007 spune:

fetelor la mine este z9. joi ma duc la monitorizare la tutu. am luat clomifen si sper sa fie cat mai multi si macar unul sa se prinda.

http://tt.lilypie.com/XILYm5.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns merdan spune:

lucialuca nu m-ai uitat, am mai bagat eu ochi pe aici dar nem mai scris ca nu avut ce acu ca ma apuc de FIV-uit o sa am ce.
Iyoana vreau si eu pe panoul de onoare!
Kora hai cu vestile, cat de mari sunt copilasii?
Alexa Ioana din pacate desi am facut laparo nu stiu sa-ti raspund la nici una din intrebari
Eu fetelor multumita voua am reusit aseara sa-l programez pe sotulica la IDS pt. miercuri.
Acum dimineata mi-am luat 2 analize din secretiile vaginale:
1."secretia vaginala" cred, pe care nu stiu s-o interpretez(sunt cu multe celule pavimentoase,cilindrice, endometriale care mai de care)
2.Papanicolau care mi-a iesit II fara recomandari de unde deduc ca nu-i rau.
Sunt cam suparata ca nu stiu daca pana vineri dimineata am celelalte analize si parca vad ca ratez si luna asta.

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by merdan

Iyoana vreau si eu pe panoul de onoare!

Eu fetelor multumita voua am reusit aseara sa-l programez pe sotulica la IDS pt. miercuri.
Acum dimineata mi-am luat 2 analize din secretiile vaginale:
1."secretia vaginala" cred, pe care nu stiu s-o interpretez(sunt cu multe celule pavimentoase,cilindrice, endometriale care mai de care)
2.Papanicolau care mi-a iesit II fara recomandari de unde deduc ca nu-i rau.
Sunt cam suparata ca nu stiu daca pana vineri dimineata am celelalte analize si parca vad ca ratez si luna asta.

merdan
http://t2.lilypie.com/c78Op2.png

Cum sa nu ? Dar cred ca tu o sa ai parte de reusita inainte de inaugurarea centrului! Doamne ajuta!
Si mai suna la cabinetul ala de analize sa ti le dea pana vineri, ar fi pacat ca din cauza asta sa pierzi si luna asta!

Alexa Ioana stiu ca ai mai pus intrebarile astea si la celalalt capitol, dar eu nu am facut laparo si nu stiu sa-ti raspund. Poate celelalte fete... Cand esti programata la laparo?

Koraaaa, pai, ne mai lasi mult sa asteptam vestile cele frumoase despre bebelusi?

iyoana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns KoraPop spune:

Fetelor nu am intrat pe forum ca am fost necajita...aseara inca nu incepusera divizarea cei 3 embrionasi,dar acum am vorbit cu d-na Matei si mi-a spus ca doi dintre ei au cate doua celule si sunt frumosi,fara fragmentatii...cu alte cuvinte sunt mai lenesi....mai sun deseara si maine voi avea ET,nu stiu inca la ce ora...Va multumesc ca va ganditi si la mine....psihic sunt aproape terminata....dar o vaga speranta tot am in suflet....
Cate un si cate o fiecareia dintre voi!

Kora

CARPE DIEM!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Zenobia spune:

Kora, o sa fie bine, trebuie, ai sa vezi!

Salvati padurea

www.margento.ro" target="_blank">Zenobia
Grecia , Franta , Brasov , Cheia , Sarata Monteoru
Barzoiul buclucas
Poze1
Poze2

...iar porcii aduceau a oameni si oamenii a porci, ca nu mai stiai care e care.-> Ferma Animalelor[/i]

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Alexa Ioana spune:

yioana, in 22 nov...

Pijamalutze pentru copilasi!

S-au dus ai mei prieteni, s-a dus si acea clipa,
Mai zboara fiecare batand dintr-o aripa...

Mergi la inceput