Pacientele optimiste si gravi dr. Tutunaru cap 43

Raspunsuri - Pagina 17

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ralu_t spune:

kora pupici la fata si la embrionasii de rigoare. 3 sunt numai buni.sa dea DD sa se cuibareasca la mami 9 luni. sunt cu sufletul alaturi de tine
teosa-ti traisca mandreata
fetelor eu am reusit sa prind usor pe nr de mobil de la IDS, de fiecare data cand am incercat: 0726 782 289
la toata lumea

a venit toamna...cu un bebe!!!
10+
http://bd.lilypie.com/DGDIp3.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Iyoana spune:

Fetelor, eu una sunt deschisa la orice zice Doamne-Doamne ca vrea sa faca cu noi ! Cooperez, vedeti? Sigur ca o sa fie bine, dar cu noi minunea se va intampla cu siguranta la biopsie sau/si...pe la vreo 40 ani cand, i-am spus eu sotului meu, poate ii revine functia, si ma lasa atunci gravida Sa vedeti atunci distractie?!

"Taina existentei umane nu este sa traiesti, ci sa stii pentru ce traiesti" (F. Dostoievski, Fratii Karamazov )

iyoana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maria08 spune:

Buna, fete dragi!!
Kora:
Iyoana: Poate inauguram impreuna clinica cea noua! Ce zici?!
Teodora: Sa va traiasca minunea!!!! E tare frumos si dragalas!!!
Numai bine tuturor!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns georgia_c spune:

teo , sa-ti traiasca comoara , sa fiti sanatosi , si sa-i mai faceti o surioara ...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mada23 spune:

Teo...sa iti traiasca minunea, e super dragalas!

am nevoie de un miracol...madutz

http://tt.lilypie.com/lS6Op3.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lucialu spune:

Teo sa-ti traiasca odorul!Suntem mumos foc!Asteptam povestea
Merdan de mult nem vazut ochi la tine pe aici.
Iyoana dragule drag
O seara minunata dragelor!
KISSES

www.flickr.com/photos/14052028@N08/" target="_blank">
nu mor caii cand vor cainii...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Iyoana spune:

Maria08 pai cum sa nu? Inauguram, ca nu mai avem ce face...Doamne ajuta sa ii facem niste bebei lui dr. T (a se citi mot-a-mot, sa nu se inteleaga gresit ), asa ca de inaugurare de centru nou! Ca sa ne puna pe panoul de onoare..

Lucialu fata sufletista!

Kora ceva vesti de la dr. Matei?

"Taina existentei umane nu este sa traiesti, ci sa stii pentru ce traiesti" (F. Dostoievski, Fratii Karamazov )

iyoana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kitty_nic spune:

Teo de bb Mihnea! E o splendoare! Sa va traiasca si sa va bucurati de el! Multi pupici de la noi dragii nostri! Iar pentru mami !

Mami Cristina si Daria Ioana
www.flickr.com/photos/kitty_nic" target="_blank">
Poze Daria
Viitorul suna si mai bine: bebe a venit!
www.slide.com/r/bFwrvwNRwj93k1sGo5r3lT7pG4YiWgCG?previous_view=mscd_embedded_url&view=original" target="_blank"> Povestea noastra
Nimic nu este intamplator.
www.helpsonia.com/" target="_blank">Ajut-o pe Sonia!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns georgia_c spune:

m'neata ... apar io prima pe ziua de azi ...
so ... anca_alfa ..ce mai faci ??? fetele mai stiti ceva de ea ?... a nascut ..ca avea termen sapt asta ... cam pe 02.11...

intrebare.. maine luam rezultatul de la spermocultura , sa mai "fortam" nota sa discutam un picut cu dr matei ??...si inca o chestie fetele , voi cat ii dati cand stati de vorba cu ea ???... cred ca e mai indicat un raspuns pe privat ...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ancaoradea spune:

Georgia, eu nu am raspunsul pe care il cauti, dar cu siguranta va fi cineva in tema, dar activeaza-ti privatul iubita
Kora Tinem pumnii!

Mergi la inceput