Durerea unei pierderi de sarcina ( 46 )
Raspunsuri - Pagina 17
Michelle81 spune:
alinushca-imi pare atat de rau!!te rog fii puternica!nu pot intelege asa ceva pur si simplu nu pot!imi pare atat de rau!ai mare grija de tine!
Ninia81 spune:
Michelle
, ce mai faci?
Dana,
sper ca esti bine si a trecut raceala.
L58, nu ne mai zici nimic?mi-e dor de tine!
Musette
, asa este m-am linistit, chiar daca acum ma doare burtik..
Alinushca,
, catty
, tu nu mai intri sa vb cu noi deloc?. Va pup pe toate fetelor si va doresc o seara superba!
Ninia
http://tt.lilypie.com/YoTbp2.png
miha74 spune:
Alinushca - ce vad???? nu pot sa cred!!!
Eu nu am gasit nicaieri pe forum ca tu sa confirmi asta. M-am uitat de trei ori. Vorbeste cu noi, hai spune-ne ceva

Musette - tinem pumnii stransi
Seara buna,
Miha
"Este de o mie de ori mai bine sa fii optimist si sa te inseli, decat sa fii pesimist si sa ai dreptate." (Jack Penn)
c.myry spune:
Buna seara,
Alinushca- draga mea nu pot sa cred ceea ce citesc. 

Nu am cuvinte sa exprim cat de rau imi pare. Sunt alaturi de tine.
O imbratisare din partea mea si ma rog sa te ajute Dumnezeu sa treci peste aceasta durere.
O seara buna tuturor
myry 
Mami si tati te asteapta
http://bd.lilypie.com/2VaDp3.png
_
Cuvintele bune pretuiesc mult si costa putin. - George Herbert
kossir spune:
Buna fetele,
Alinushca eu nu gasesc nimic ca ai patit ceva, tot caut si nu scrie niciunde. Hai ca nu cred. Sanatate multa, ai grija de tine.
Fetelor eu nu am mai intrat de cateva zile, va citesc insa mereu.
Mi-a venit ciclul la o luna si o zi, poimanie merg la CHG si mamografie. Dupa 18 zile o sa merg la control, vom vedea apoi. Ciclul a fost normal, si cantitativ si din toate punctele de vedere, doar a venit cu cateva zile mai tarziu.
Va pup pe toate, sanatate multa celor racite, iar cele cu speranta, tinem pumnii, Doamne ajuta.
Michelle81 spune:
Miha 74-Alinushca a scris la subiectul"a doua pierdere"ce i s.a intamplat...
alinushca-imi pare foarte rau...
Ninia81-mi-ai pus o intrebare pentru altii atat de simpla dar pentru mine foartea greu de raspuns...
Oana-oana26-cum mai esti?
Catty-stiu cum erai ultima data cand ai scris si as vrea sa ne mai scrii sa stim cum te mai simti...stii ca noi te intelegem...
Alyx-am vazut ca nici tu nu ai mai scris,sper din suflet ca esti bine!
Chantal-cat de bine te inteleg daca ai stii...astept vesti de la tine!
Flavia-mersi mult ca m-ai sunat cand ma simteam atat de rau,ca nu m-ai lasat nicioadata singura,ca ai fost alaturi de mine intotdeauna chiar de la inceput!Esti o prietena deosebita,o mamica extrordinara si sunt sigura ca sotia ideala!
Remaliss-ce mai faci?Ce face luptatorul mic din burtika?
Bluueyes-ce mai faci?sper din suflet ca esti bine!mersi mult(stii tu pentru ce)si nu uita ca te astept cu vestea cea mare!
Danangie-cum te simti?
Fetelor va pup pe toate,scuzati ca nu va zic numele la toate dar sunt putin obosita azi si nu ma simt prea bine ca se anunta si uratii...Sper ca la anul sa reiau lupta alaturi de voi si sa retraiesc acel moment deosebot al testului pozitiv mult asteptat!
Michelle81 spune:
Fetelor aici a scris alinushca noastra http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=110032 despre ceea ce i s-a intamplat!
Michelle81 spune:
Idaira-draga ma gandesc la tine!Ce mai faci.cum mai esti?
Fetelor va multumesc inca o data la toate pentru cuvintele voastre,pentru incurajarile voastre,sunteti minunate cu toate!
Pepsi spune:
alinushca, ti-am scris si la celalalt subiect, imi pare tare tare rau! te pup tare, sper sa gasesti medici care sa te ajute
michelle, draga mea, ma bucur ca am reusit sa-ti smulg un zimbet cu telefonul meu! incet, incet, se vor aranja lucrurile ai sa vezi!
lianoooooooo, ma auzi da, inca numar amr 4zile! la mine continua galeria din suflet de la mine direct ptr tine!(deja ma pregatesc cum sa te felicit, abia astept s=o fac)
teo, Doamne fereste sa fi trimis io ceva de la mine la tine, imi pare tare rau ca esti bolnavioara, asa stiu si io ca liana ca apa calda da contractii, si baia calda si la picioare, deci ferea, ca nu e momentul, apoi si cu ceaiurile vezi ca ala de musetel da avort spontan, si mai erau citeva de evitat!lapte cu miere, si paracetamol!sanatate la maxim.
musette, io tin pumnii sa fie cu ochisori
ninia, imi pare rau ca a venit cm-ul
christy, multumesc ca intrebi de mine
aici sint, sa=mi zici cum a fost la medic!
laura, mda, maria e frumos, dar cum ziceam.....cauta ceva cu putulica![]()
va pup pe toate
Flavia mamica fericita de David 22 iunie 2007 si Dominic 17 mai 2004
albumele de familie
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=3d7f6050076153b58e971e" target="_blank">capsunici minunate de mai-iunie 2007
www.helpsonia.com/povestea-soniei" target="_blank"> ajutor ptr Soniacamera lui dominic
camera lui david