Durerea unei pierderi de sarcina ( 46 )

Raspunsuri - Pagina 16

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Teo2rina spune:

multumesc pentru sfaturi, Ninia.daca ma lasa sa iau, o sa iau una pe zi. sau cum mi-o zice el.

Marina, o in cu Mihnea-Adrian 23+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns consi_s spune:

Teo, incearca si cu leacuri babesti: apa fierbinte cu sare la picioare, un vin fiert, niste carmol pe frunte dupa care leaga-te cu ceva sa ramana cald, etc. Ai grija de tine, sanatate multa!

Ninia, sper sa treaca repede durerile!

Pup, servici usor, daca aveti chef de munca pe vremea asta...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Liana30 spune:

Teoooooooooooooo sub nici o forma apa fierbinte la chicereee..asta da contractii...clar???????
bagaa lamai cu ceai multttt..si esti ca noua

Vreti sa faceti ceva? 5 euro pentru o viata!!

Putin cu putin se aduna marea...

"Nimic nu-i imposibil!"

Nasica

iote'i ca vin

Mergi la inceput

Liana, ce tipi asa,ca mi-ai desfundat urechile asa auzisem si io, saru'mana de sfaturi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristy74 spune:

Buna dragele mele,

Eu in ultimul timp am cam citit asa pe diagonala, dar nu-mi vine sa cred, Alinushca am inteles eu bine? Imi pare tare rau, ai asteptat sa vezi testul ala pozitiv, te-ai bucurat si acum ..., chiar nu-mi vine sa cred. Te imbratisez tare, si sunt alaturi de tine, inca sper ca poate am inteles gresit.

Liana30 abia astept sa treaca zilele alea si sa faci test. Sunt curioasa cati bb s-au prins. Ca trebuie sa fie mai multi nu?

Mussetepink hai tin pumnii la test. Mie mi-a iesit slab pozitiv, parca cu o zi inainte, sau in ziua in care trebuia sa-mi vina CM (vai ce m-am ramolit, nici nu mai stiu), dar te inteleg daca vrei sa mai astepti un picut, eu tin pumnii stransi.

Danangie cum te mai simti?

Teo imi pare rau ca ai racit. Eu am luat oscillococcinum si multe ceaiuri si lamaie. Ai grija de tine, sper sa-ti treaca repede.

Michelle nu ne mai spui nimic de tine? Sper ca esti bine, si ca pauza asta te va ajuta sa iti revii. Numai bine iti doresc si sper sa ne mai scrii din cand in cand, pentru ca mie mi-e dor de tine.

Flavia ce faci? Ce mai fac piticii?

Fetelor va pup pe toate, imi pare rau ca nu mai am timp sa scriu mai mult, dar ma pregatesc sa ma duc la doctor. Abia astept sa ajung, dar parca am si o oarecare stare de teama. Toata ziua am fost agitata din cauza asta.

Cristina 11+

Poze

Mergi la inceput

cristy, bafta multa la doctor, iti tin pumnii! e normal sa stai cu inima cat un purice, dar o sa fie bine!
Liana, ma uitam la pozele tale, da' erau cateva pe un album cu mancare si n-am avut curaj sa ma uit.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns musettepink spune:

Crysti tin pumnii stransi sa fie totul bine la dr!!!!!!sa vezi bebelul!!!!!!!!!!

http://tt.lilypie.com/ZZ8sp3.png
Visez la ziua cand voi fii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ninia81 spune:

Cristy74, sper sa fie bine la doctor si sa iti treaca teama pe care o simti
Fetelor, eu m-am linistit cu durerile de burta si dl.cm si-a facut aparitia...
Va pup pe toate si va doresc sa nu mai vedeti niciuna luna asta cm-ul...

Ninia
http://tt.lilypie.com/TRdsp3.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns musettepink spune:

bravo Ninia bine ca te-ai linistit!

http://tt.lilypie.com/ZZ8sp3.png
Visez la ziua cand voi fii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns IreneCAM spune:

alinushule drag, ce citesc? nu se poate! draga mea, nici nu am cuvinte...imi pare atat de rau...

"Daca pamantul pe care il cauti nu exista, Dumnezeu il va crea pentru a-ti rasplati indrazneala" - Isabela de Castilla catre Cristofor Columb

Mergi la inceput