Piatra Neamt, Perla Moldovei (35)

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns LoraG76 spune:

Laura, nu pot sa vad pozele... Le-ai facut si publice cumva?
Iustina nu se trezeste noaptea decat f.f.f. rar...poate o data/saptamana, eventual sa ceara apa...

Lora, mami de IUSTINA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Laura25 spune:

Lora, Dana multumesc mult pentru urari!
Lora, am facut pozele publice. Am dat link la alte persoane si zic ca le-au vazut. Dar ce iti zice? Uite link-ul din nou http://share.shutterfly.com/action/pictures?a=67b0de21b35577a1c489&sid=1AZtG7Rw3bsX-g

Laura de shtrumphi, Bianca Andreea si Rares Mihai (13.06.2005)

Fotografiile noastre
Filmulete cu shtrumphi

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=77878" target="_blank">Poveste cu shtrumphi , Jurnal de calatorie prin viata cu gemeni

Mergi la inceput

Nu se deschide nicio poza din lista. Uite ce scrie:
"Sorry, an error has occurred, and the page you were trying to go to is temporarily unavailable.
Please click the 'Back' button to return to the page you were on before."

Lora, mami de IUSTINA

Mergi la inceput

Laura, am rezolvat! Le-am selectat intai pe toate si acum le pot vedea.

Lora, mami de IUSTINA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Laura25 spune:

Lora cred ca e o problema cu site-ul ca mi-a zis si mie la un moment dat chestia asta.

Laura de shtrumphi, Bianca Andreea si Rares Mihai (13.06.2005)

Fotografiile noastre
Filmulete cu shtrumphi

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=77878" target="_blank">Poveste cu shtrumphi , Jurnal de calatorie prin viata cu gemeni

Mergi la inceput

Vazui strumfii in poze, sunt f. frumoase pozele, dar asta pentru ca personajele sunt deosebite.....sunt tare dragalasi si ce mari s-au facuuut!!!! Sa fie sanatosi!

Lora, mami de IUSTINA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carmenstefi spune:

saluti din nou fetele!!!!
laura,LA MULTI ANI mamei tale,multa sanatate si spor in toate,la dodo,intra in aia 500,papa,chiria salii,suc,aproape tot mai putin animatorii si picturile alea pe fata,dar pe astia nu i-am luat ca oricum sunt prea mici si o sa se sperie de ala,iar pozele sunt superbe,chiar ca au mai crescut de cand nu i-am mai vazut,in poze,pupici pe obrajorii lor.;iar referitor la beuta de mihail si gavril,putem sa o facem si innainte de sau dupa sarb.vb si ne vom intelege.
noi am fost in plimbare pe jos prin oras cu mica,i-am luat niste cercei din aur alb din partea alor mei,de ziua ei si e asa de mandra,prin oras numai de -cecei- zicea,-pine- am mai luat si acu e la somn.
pupici de la carmen si stefi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andreutza23 spune:

salutare la toata lumea.
mie si azi mi-e somn desi e asa frumos afara.si ieri am dormit toata ziua pe mine.
ne-a spalat geamurile la birou si am inghetat de frig.
laura, sunt superbi copii tai, sa nu fie deochi. s-au schimat, au mai crescut. si tie iti sta asa bine, mamica de strumpi. si la multi ani mamei tale.
dana, spor la treburi si puetre sa treci peste periada asta incarcata.
criss, la multi ani pt sora ta si felicitari lui sergiu pt reusita nu mai fi amarata, ca venim la tine sa iti dam bataita.stii ca lui bebe nu ii place sa te superi.
carmen, ma bucur sa aud de tine.pupici gandacelei.

http://tt.lilypie.com/6baNp3.png- ianuarie 2006

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Adriana_78 spune:

Lora, lara a plecat hotarata sa o intalneasca pe Iustina in parc si sa-i dea un dinozaur, ca stie ca sunt preferatii ei. Sper sa fie in parc.

Laura, f. dragute pozele.
La multi ani si mamei tale si petrecere frumoasa!

Unde sa-i pun si eu Larei cercei? Sa arate si ea a fetita! Stiti vreo adresa exacta?

Adriana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lunna27 spune:

Laura super pozele,ai copii mari !!

Eu i-am pus cercei la Levis,de la Petrodava,cum o iei pe partea stanga,in drept cu biserica aia!I-a facut prin impuscare,e bine ca atunci cand se fac gaurile sa fie cat de cat cald afara,ca altfel exista posibilitatea sa obrinteasca,eu asa stiu!

Mergi la inceput