Piatra Neamt, Perla Moldovei (35)
Raspunsuri - Pagina 18
LoraG76 spune:
Laura, sunt f. frumoase pozele, dar filmuletele sunt bestialeee!!!! Vad ca s-au distrat copios cu rumegusul ala!!! 
Bine ca i-ai lasat! Deja mi-e dor s-o mai duc si eu pe Iustina pe la tara!
Lora, mami de IUSTINA
Laura25 spune:
Laura, cand intr-un final dupa lungi negocieri, am reusit sa-i bag in casa, si i-am schimbat, am gasit la Rares rumegus si in Pampers
.
Laura
de shtrumphi,
Bianca Andreea si
Rares Mihai (13.06.2005)
Fotografiile noastre
Filmulete cu shtrumphi
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=77878" target="_blank">Poveste cu shtrumphi , Jurnal de calatorie prin viata cu gemeni
ellinia spune:
Mai da ce liniste e pe aici! Ce faceti, lucrati de zor!
Eu mai stau un pic si plec acasa, asa ca v-am pupat si ne vedem mai tarziu!
Cristina si
Stefan Costin (25.02.2005)
http://www.shutterfly.com/view/pictures.jsp
http://community.webshots.com/user/ellinia_c
LoraG76 spune:
Azi plec si eu la 4, sa am timp sa ajung acasa, sa imbrac Bubulina!
Ne vedem la 17.30! Abia astept! 
Lora, mami de IUSTINA
LoraG76 spune:
'Neata!
Fetelor, multumim foarte mult ca ati venit ieri si pentru cadouri, sunt f. frumoase!
Imi cer scuze ca a fost asa nebuneala si nu a iesit ceva frumos, tipa aia care i-a pictat imi promisese c-o sa se ocupe sa faca ceva atmosfera, dar, totusi, n-a facut-o....
...imi pare rau, nu cred ca v-ati simtit prea bine...
Acum mi-am dat seama ca totusi, poate merita banii Dodo...poate data viitoare.
Iustina aseara nu voia sa mai doarma...
..pana la 11.30 s-a jucat cu casuta si cu bucataria si cu alte jucarii...nu se mai putea desparti de ele...s-a trezit si asta-noapte de 2 ori si a intrebat daca sunt acolo, le-a verificat, iar dimineata la 7 fix deja era printre jucarii...
...asta-i dovada ca i-au placut f. mult!
Va multumim la toate fetele si la toti piticii ca ati fost alaturi de noi! 

O zi cat mai buna va doresc!
Lora, mami de IUSTINA
Laura25 spune:
Buna dimineata!
Laura
multumim mult pentru invitatie si nu trebuie sa-ti ceri deloc scuze, a fost foarte bine. Noi ne-am simtit bine! Ai mei nu se mai dadeau dusi la final. Rares a stat mai retras (nu stiu de ce, cred ca s-a speriat putin aglomeratia si agitatia), dar s-a simtit excelent. A mancat cel putin 3 felii de pizza si o felie intreaga de tort. Imi era frica sa nu ii fie rau aseara, dar a mai bagat si un iurtel si a dormit neintors aproape (s-a trezit la 3:30 ca in fiecare noapte sa ceara lapte, apoi s-a mai marait odata pe la 4, deci o noapte f. buna). Bianca ai vazut-o ca s-a jucat, a alergat pe acolo, a mancat si ea pizza (avea ea o treaba cu 'salivatul' pe langa galantarele cu prajituri, dar cand sa-i dau tort, nici nu a vrut sa guste
).
Ne bucuram mult ca i-au placut Iustinei jucariile. Sa se joace sanatoasa cu ele
. A fost foarte eleganta si frumoasa. Mi-a placut foarte tare rochita ei.
Multumim ca ne-ai dat ocazia sa ne vedem iar cu toate, chiar daca nu prea am avut timp de taclale. Asa e intotdeauna cand trebuie sa supraveghezi si copilasi.
Fetele, cum facem cu bauta de Mihil si Gavril? Cand o organizam si unde? Hai cu propuneri!
Laura
de shtrumphi,
Bianca Andreea si
Rares Mihai (13.06.2005)
Fotografiile noastre
Filmulete cu shtrumphi
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=77878" target="_blank">Poveste cu shtrumphi , Jurnal de calatorie prin viata cu gemeni
Adriana_78 spune:
Buna dimineata fetelor!
Iar ploua 
Lora, si noi ne-am simtit bine, chiar ma bucur ca Lara a fost alaturi de Iustina cand a implinit 3 anissori. E rau ca nu sunt jucarii si copilasii se invart de colo-colo, da eu zic ca a fost bine si domnisoara animatoare s-a straduit, insa copiii erau cam speriati de ea.
Ma bucur ca Iustinei i-au placut jucariile -cred si eu ca vroia acasa, sale incerce.
Adriana
LoraG76 spune:
Adriana, si eu ma bucur mult ca ati fost, ai vazut ce fericita a fost si Iustina!
Ma bucur ca Lara si Casandra si Stefan si Paul au fost pictati, bravo lor, sunt copii curajosi!
Cristina, ce-a crescut Stefan!
Nu-l mai vazusem demult...
Si Ana e asa mare si am vazut ca s-a indragostit de bebele colegei mele, cel mai micut, a zis colega mea c-a surpins-o facandu-i o declaratie: "Bebe, ce frumos esti, te iubesc!"
Dana, ia vezi, ia masuri! ![]()
Si Stefi si strumfii si Ares si Ian au crescut!!! Va dati seama peste cativa ani cum or sa fie??? O sa ne uitam la pozele astea...
Ian e un iubareeet!!! Mama, Dana, ce te-asteapta cu el!!! O sa-ti aduca acasa de-a feteee!!! ![]()
Lora, mami de IUSTINA
ellinia spune:
Neatza!
Si noi ne-am simtit foarte bine, cel putin Stefan si-a dat drumul chiar inainte de plecare, ca de obicei, pana atunci numai "mama-mama vino coa!"
. Oricum e agitatie cand sunt multi copii, dar noi ne-am simtit foarte bine, am mancat pizza, am baut suc!
Laura, eu zic sa ne unim noi, Gabrielele si Mihaelele, si sa mergem toate undeva, cu copii sau nu, cum va este mai usor! Eu as prefera pe 9 sau pe 7, nu chiar pe 8, ca atunci stam si noi cu familiile! Mie fara Stefan mi-ar fi cam greu, nu stiu, astept sugestii! Ca si asa nu prea avem timp la dispozitie, deja e 1 nov!
Cristina si
Stefan Costin (25.02.2005)
http://www.shutterfly.com/view/pictures.jsp
http://community.webshots.com/user/ellinia_c